Şimdi Ara

şeffaf silikon kılıf sararması ss-li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu şeffaf slikon kılıflar neden sararıyor şuanki telefonum önce kullandığım lg magna şeffaf kılıfı durumu içler acısı

şeffaf silikon kılıf sararması ss-li

şuanda samsung galaxy c7 aldım telefoncu şeffaf ve siyah 2 kılıf aldım şeffaf olan mükemmel altın rengi görebiliyorum doya doya ama bu yine sararacak bunun olmaması için ne yapmam gerekiyor yada mümkün oldukça ertelemek için

edit buna sebep olan telefon radyosyon yayması sebep oluyor muş bu doğru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 18 Eylül 2017; 20:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şeffaf Silikon Kılıfların Sararması ve Beyazlatılması

Şeffaf silikon kılıflar, cihazlarınızı çizilmelere ve darbelere karşı korumak için popüler bir seçimdir. Ancak zamanla sararabilir ve estetik görünümünü bozabilirler. Bu sararma, çeşitli faktörlerden kaynaklanır:

• UV ışınlarına maruz kalma: Güneş ışığı, silikonun yapısını bozan ve sararmasına neden olan UV ışınları yayar.
    • Oksijen: Oksijen ile temas, silikonun oksitlenmesine ve sararmasına neden olabilir.
    • Yağlar ve kirler: Ciltteki yağlar ve kirler, kılıfın yüzeyine yapışabilir ve sararmaya katkıda bulunabilir.
    • Isı: Yüksek ısı, silikonun yapısını değiştirebilir ve sararmasına neden olabilir.

Kılıf Beyazlatma Teknikleri:

Şeffaf silikon kılıfınız sarardıysa, aşağıdaki beyazlatma tekniklerini uygulayabilirsin:

• Karbonat ve limon suyu: Bir macun oluşturmak için karbonatı limon suyuyla karıştırın. Macunu kasanın sararmış alanlarına uygulayın ve 30 dakika bekletin. Ardından suyla durulayın ve kurulayın.
    • Hidrojen peroksit: %3 hidrojen peroksit solüsyonunu suyla 1:1 oranında seyreltin. Çözeltiyi sararmış alanlara uygulayın ve 15-20 dakika bekletin. Ardından suyla durulayın ve kurulayın.
    • Diş macunu: Beyazlatıcı bir diş macunu, silikon kılıfları beyazlatmak için kullanılabilir. Diş macununu sararmış alanlara uygulayın ve nazikçe fırçalayın. Ardından suyla durulayın ve kurulayın.

Kılıfınızı beyazlattıktan sonra, sararmanın tekrar oluşmasını önlemek için aşağıdaki önlemleri alabilirsin:

• UV ışınlarına uzun süre maruz bırakmaktan kaçın.
    • Kılıfı düzenli olarak temizle.
    • Kılıfı aşırı ısıya maruz bırakma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ben Spigen Tough Armour (gun meta) kullanyom

Sararma derdi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Hocam ben Spigen Tough Armour (gun meta) kullanyom

Sararma derdi yok.

çünkü silikon kılıf değil ondan olabilir ayrıca bi telefonu bukadar korumak gereksiz

• Benim kılıf da sarardı. Eski haline döndürebilsem takıcam da çamaşır suyu bile etki etmedi. Varmı bir yolu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sararmanin radyasyonla alakası yok telefona takmasanız bile kendi kendine sararır

• Hocam cif ile süngeri sürtün bir nebze geçirmişti benim kılıfta

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Benim kılıf da sarardı. Eski haline döndürebilsem takıcam da çamaşır suyu bile etki etmedi. Varmı bir yolu?

maalesef bende halen bulamadım hocam bende arıyorum siz de bulursanız yazın lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickjonas

sararmanin radyasyonla alakası yok telefona takmasanız bile kendi kendine sararır

? telefona takmasam bile sararırmı neden hocam kullanılmıyor zaten boşta birde bunları telefoncuda 1 ay 2 ay 3 ay v. s raflarda bekliyor

• güneşe çıkarma
  • arkasaşın dediği gibi güneş ışığı gördüğünden sararıyor. diş macunu ile temizleyip durulamayı denemek belki işe yarayabilir.

• Silikon olduğu için sararır spigenin şeffaf kılıfı bile sararır sadece geç Sarar'ır o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

güneşe çıkarma

dışarıda kullanırken dikkat ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

arkasaşın dediği gibi güneş ışığı gördüğünden sararıyor. diş macunu ile temizleyip durulamayı denemek belki işe yarayabilir.

o resimdeki kılıfı fotoğraf çektikten sonra attım zaten eski telefon aitti şimdi yeni telefon sararsın ilk çamaşır makinesi atcam sonra sonra çamaşır suyu yıkarım en son sizin dediğiniz macununu denerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.