Şimdi Ara

LG G2 - NEXUS 5 - GALAXY S4 sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,lg g2 kullanıcısyım fakat değişiklik olsun diye cihazımı takas ile değiştirmek istiyorum.Nexus 5 mi almalıyım galaxy s4 mü.?veya sizlerinn değerli fikirleri nelerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecem1 -- 23 Haziran 2014; 12:53:36 >

• bi üst nesile geçsen (g3, z2, s5) tamam değiştir derim de aynı telefonlar arasında geçiş yapmak mantıklı değil
    soruna gelirsek s4e geç nexus5 g2ye daha yakın bi telefon çünkü
  • tşk ederim aslında geciş yapmamdaki amaç biraz nakite ihtiyacım var ve değişiklik olsun.
  • ıkısıde g2 den alt cıhazlar madem boyle bır macera arıyorsun nexusa gec,g2 nın bataryasından sonra nexusla oldukca adrenalın yasarsın..
  • egecem1 kullanıcısına yanıt
    aslında nexus 5 ve s4 daha alt düzey cihazlar. illaki değişim istiyorsan nexus 5 e geç .
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    tşk ederim nakit ihtiyacımdan dolayı alt sekment cihaz tercih ediyorum batu100
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    +1
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    +1 ?
  • egecem1 kullanıcısına yanıt
    Forumda yenisiniz sanırım +1 dediğim katılıyorum anlamında
  • Note 2 ye geç
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın yeni olduğum için bir takım şeylere yabancıyım :(
  • note 2 mi? sebebini söylermisiniz rica etsem.yanlış anlamayın ana dediğim cihazlar içinde note 2 yoktu.
  • samsungu unutun bence
    nexus da batarya olarak sizi üzer g2 den sonra
    en az g2 kadar iy ibir cihaza geçmeniz lazım pişman olmamak için ama g2 den ucuza öylesini bulamazsınız maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.