Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
  • telefonu iki gün önce aldım. benim için fotoğraf çok önemli. note vardı bende ona göre fotoğraf kalitesi çok çok iyi. dün düğün dernek filmine gittim. en arkadan çektim bu kareyi. hiçbir düzenleme yapmadım. çektiğim gibi koyuyorum.
    henüz dışarı çıkıp fotoğraf çekme imkanım pek olmadı. bu konuyu sanırım en çok ben kullanıcam

direk link: https://store.donanimhaber.com/6e/19/38/6e193826bf0e8ed192800c6b5858e534.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 29 Aralık 2013; 15:09:14 >

• Loading L kullanıcısına yanıt
    evet bir çok kullanıcı note serisinden iy, olduğunu söylüyor ki bencede öyle .. hayırlısı olsun telefonun aldığına hiç pişman olmayacaksın ...
    bu arada resimde çok iyi çıkmış loş bir ışık olmasına rağmen ..resimlerin devamını bekleriz :)
  • güncel.
  • Loading L kullanıcısına yanıt
    fotoğrafları bekliyoruz.
  • birkac denemede benden gelsin, cok guzel degiller ama, kizimla oynarken aklima geldi :)

pepsi yasatir seni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkankara -- 31 Aralık 2013; 16:49:54 >
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkankara -- 31 Aralık 2013; 17:26:59 >
  • Ellerinize sağlık arkadaslar Fotoları 13 megapixel demi cekiyorsunuz yoksa 10 megapixel demi ? Ayrıca özellikle kullandıgınız cekim modu veya ayarlar varmı
  • Buda benden :)
  • -SoloTurk- kullanıcısına yanıt
    ben 13 mp kullanıyorum ama forumda genelde 10 mp çekiyolar çünkü tam ekran istiyolar daha dorusu 10mp de resim 16:9 oranında olduğu için çekiyolar .. özellikle manuel çekim yapmanı tavsiye ederim en iyi manuel ayarlarda çıkıyor .. ama ben anlamam dersen akıllı mod da iyi sonuçlar elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

ben 13 mp kullanıyorum ama forumda genelde 10 mp çekiyolar çünkü tam ekran istiyolar daha dorusu 10mp de resim 16:9 oranında olduğu için çekiyolar .. özellikle manuel çekim yapmanı tavsiye ederim en iyi manuel ayarlarda çıkıyor .. ama ben anlamam dersen akıllı mod da iyi sonuçlar elde edersin

Hemen atlayayım konuya bulmuşken fırsatı Hocam manuel ayar demişsin bende pek anlamam mesela hangi ortamda ne ayarı yapmamız gerektiğini, karanlıkta böyle, aydınlıkta böyle gibi genel olarak bir yazar mısın ? Şimdi yazmasanda olur müsait olduğun bir ara yazarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

10 mp da hicbir ayar yapmadan normal cekimde cekiyorum ben. Ayarlardan pek anlamiyorumda bir iki sey anlatirsaniz zevkle ogrenirim tabi normal cekimdense akilli modu kullanayim artik bare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bunlar da benden

• 2. fotoğraf çok güzel. İstanbul özlemimi ikiye katladın be dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stationary Traveller

2. fotoğraf çok güzel. İstanbul özlemimi ikiye katladın be dostum

benim diğer fotoları görsen kalkar gelirsin demekki
  • Bunlar da benden gelsin
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• arkadaslar gayet güzel ve seri bi fotograf ve video çekme olayı var bu lg g2 de arkadasın tatlıya gitmiştim elim takılı kalmıs seriye bagladı :)

yalnız bu mesala sadece bi kişiyi netleştirip diğer tarafları bulandıran mod hangisi bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Buda benden olsun :)

Fotografa yakından bakınca agaclarda sulu boya etkisi var gibi ? tüm fotofraflara baktım bazılarında oyle sıkıntı var gibi
  • Bu fikret bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.