Bildirim
LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
evet bir çok kullanıcı note serisinden iy, olduğunu söylüyor ki bencede öyle .. hayırlısı olsun telefonun aldığına hiç pişman olmayacaksın ...
bu arada resimde çok iyi çıkmış loş bir ışık olmasına rağmen ..resimlerin devamını bekleriz :) -
güncel. -
fotoğrafları bekliyoruz. -
birkac denemede benden gelsin, cok guzel degiller ama, kizimla oynarken aklima geldi :)
pepsi yasatir seni :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkankara -- 31 Aralık 2013; 16:49:54 > -
-
Ellerinize sağlık arkadaslar Fotoları 13 megapixel demi cekiyorsunuz yoksa 10 megapixel demi ? Ayrıca özellikle kullandıgınız cekim modu veya ayarlar varmı
-
-
ben 13 mp kullanıyorum ama forumda genelde 10 mp çekiyolar çünkü tam ekran istiyolar daha dorusu 10mp de resim 16:9 oranında olduğu için çekiyolar .. özellikle manuel çekim yapmanı tavsiye ederim en iyi manuel ayarlarda çıkıyor .. ama ben anlamam dersen akıllı mod da iyi sonuçlar elde edersin -
quote:
Orijinalden alıntı: mavvrick
ben 13 mp kullanıyorum ama forumda genelde 10 mp çekiyolar çünkü tam ekran istiyolar daha dorusu 10mp de resim 16:9 oranında olduğu için çekiyolar .. özellikle manuel çekim yapmanı tavsiye ederim en iyi manuel ayarlarda çıkıyor .. ama ben anlamam dersen akıllı mod da iyi sonuçlar elde edersin
Hemen atlayayım konuya bulmuşken fırsatıHocam manuel ayar demişsin bende pek anlamam mesela hangi ortamda ne ayarı yapmamız gerektiğini, karanlıkta böyle, aydınlıkta böyle gibi genel olarak bir yazar mısın ? Şimdi yazmasanda olur müsait olduğun bir ara yazarsan sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mavvrick
ben 13 mp kullanıyorum ama forumda genelde 10 mp çekiyolar çünkü tam ekran istiyolar daha dorusu 10mp de resim 16:9 oranında olduğu için çekiyolar .. özellikle manuel çekim yapmanı tavsiye ederim en iyi manuel ayarlarda çıkıyor .. ama ben anlamam dersen akıllı mod da iyi sonuçlar elde edersin
10 mp da hicbir ayar yapmadan normal cekimde cekiyorum ben. Ayarlardan pek anlamiyorumdabir iki sey anlatirsaniz zevkle ogrenirim tabi
normal cekimdense akilli modu kullanayim artik bare
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
2. fotoğraf çok güzel. İstanbul özlemimi ikiye katladın be dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: Stationary Traveller
2. fotoğraf çok güzel. İstanbul özlemimi ikiye katladın be dostum
benim diğer fotoları görsen kalkar gelirsin demekki -
-
-
arkadaslar gayet güzel ve seri bi fotograf ve video çekme olayı var bu lg g2 de arkadasın tatlıya gitmiştim elim takılı kalmıs seriye bagladı :)
yalnız bu mesala sadece bi kişiyi netleştirip diğer tarafları bulandıran mod hangisi bulamadım :) -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X