Bildirim
LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (27. sayfa)
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Massallah nekadarda guzel fotograflar var oyle,bunlar lg g2 ile cekildiyse benimkiler neyle,cekiliyor anlayamadim,hareketli goruntuleri zor yakaliyor hele az isik alan ortamlarda kapali ortamlarda cin mallarini aratmiyacak kadar kotu cekiyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz keskinlik, kontrast ayarı yapıldı.
Hocam resimleri hangi Mod ile çekiyorsunuz yaptığınız bir ayar var mı?
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: security_guard
Hocam resimleri hangi Mod ile çekiyorsunuz yaptığınız bir ayar var mı?
Çekmeden önce bazı ayarlar yapıyorum tabi. Çektikten sonra da bazen oynamalar yaparım. Genelde normal modda çekerim. -
G2 ile çeklilen bir resim.
Cloudy G3 v2.1 Rom
Dorinmax 7.8 Kernel.
Stok Kamera
Fotoda hiç bir şekilde oynama yoktur spot ışıkla tepe ışığı verdim çok güzel çekim yaptım.
-
-
-
Fotoğraf nasıl ? Fotoğraf konusunda meraklı biriyim ancak çok anladığımı söyleyemeyeceğim. Birde hareketli fotoğraflarda daha iyi performans elde edebiliyormuyuz g2 modelinde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayy_nisayy -- 27 Şubat 2015; 11:27:33 > -
-
G2 alalı 1 hafta oldu. fotoğraf konusunda çok büyük hayalkırıklığı yaşadım. resimlerde görüldüğü üzere biraz zoom yapıldığında görüntü bozuluyor -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X