Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetIldırar

buda benim makine

Gece çekimleri kötü denilmiş genel olarak ama bu foto baya iyi duruyor.
    Bir de makinede OIS varken nasıl harketli cisimler bulanık çıkıyor :(
    Telefon alamadım aylardır forum okumaktan :/

• quote:

Orijinalden alıntı: behind the mask

quote:

buda benim makine

eski bir lg g2 kullanıcısı olarak kamerada haraketli çekimi şeçiyorsunuz. o zaman ard arda foto çekiyor ve çekilen haraketli foto gayet net. laptop baktım örnek fotoyu galiba silmişim. lakin otomatik modda çekimi kötü.

lg g2 nin bazı kusurları var.kamera haraketli çekimler bulanık.kamera gece çekimi çok kötü . gece video çekimi çok kötü. çekim kalitesi ve konuşma kalitesi kötü. bu sorunlar olmasaydı lg g2 yi satmazdım. iphone dan sonra kullandığım en keyifli telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 19 Ağustos 2014; 19:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

quote:

buda benim makine

eski bir lg g2 kullanıcısı olarak kamerada haraketli çekimi şeçiyorsunuz. o zaman ard arda foto çekiyor ve çekilen haraketli foto gayet net. laptop baktım örnek fotoyu galiba silmişim. lakin otomatik modda çekimi kötü.

lg g2 nin bazı kusurları var.kamera haraketli çekimler bulanık.kamera gece çekimi çok kötü . gece video çekimi çok kötü. çekim kalitesi ve konuşma kalitesi kötü. bu sorunlar olmasaydı lg g2 yi satmazdım. iphone dan sonra kullandığım en keyifli telefondur.

doğru mod, manuel ayar vs. kurcalayıp kaliteli fotolar çekilebiliyorsa sorun değil ama ben bu tel'i kamerası iyi olduğu için seçmiştim çok şikayet var. alternatif telefon da bulamıyorum şimdilik :/

• behind the mask B kullanıcısına yanıt
    doğru modla çok iyi foto çekebilirsin .. ama düşük ışıkta malesef başarılı değil ..daha iyi olabilridi. ama ben yinede çok seviyorum telefonu .. sırf gece iyi çekmiyor diye elden çıkarmam kolay kolay daha 1 sene rahat götürür.
  • odak iyi deil s3minide daha iyi macrolar cekebiliyodum

• Batterx One kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu panellere nereden bakiyoruz?

• bunlarda benden bakalım begenecekmısınız G2 nin kardesı sayılır
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

odak iyi deil s3minide daha iyi macrolar cekebiliyodum

Belki de odaklayamadıgın icindir.
  • Arkadaşlar iyimi kötüyse nasıl daha iyi odak yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• Amatör olduğum için en fazla elimden gelen bu

• http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z1-Compact-vs-Xperia-Z1-LG-G2-iPhone-5s-Samsung-Galaxy-S4-HTC-One_id3561/page/4

Burda gece çekimler iyi duruyor gayet.
    Arkadaşlar G2'de karar kılmıştım ama gece çekimi de önemli yani.
    Konserde falan foto çekimi yapmak istesem G2 üzer mi çok tereddütte kaldım.
  • quote:

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z1-Compact-vs-Xperia-Z1-LG-G2-iPhone-5s-Samsung-Galaxy-S4-HTC-One_id3561/page/4

Kesinlikle Üzmez. Videoda geceleri odaklamada bazen sorun oluyor ama onu güncellemeyle kesin çözerler çünkü kullandığım custom romda öyle bir sorun yok. Mesele kamera uygulaması herhalde. G3 kamerasını kullanıyorum ve hiç problemim yok. Gece çekimleri de G2 kamerasına göre daha iyi. Kamerasından acayip memnunum telefonun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z1-Compact-vs-Xperia-Z1-LG-G2-iPhone-5s-Samsung-Galaxy-S4-HTC-One_id3561/page/4

Kesinlikle Üzmez. Videoda geceleri odaklamada bazen sorun oluyor ama onu güncellemeyle kesin çözerler çünkü kullandığım custom romda öyle bir sorun yok. Mesele kamera uygulaması herhalde. G3 kamerasını kullanıyorum ve hiç problemim yok. Gece çekimleri de G2 kamerasına göre daha iyi. Kamerasından acayip memnunum telefonun.

Ama ben root'tur rom'dur hiç bilmiyorum yani. İlk defa android alıyorum zaten. :D
    Video hadi çok çok önemli değilse de gece fotoğraf kötü olursa baya üzücü.
    Yukarda gönderdiğim linke bir tıklar mısınız. Fotolar gayet iyi duruyor. G2'ye rom root vs. bi işlem yapmadan böyle çekmek mümkün müdür :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behind the mask -- 1 Eylül 2014; 16:51:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Ama ben root'tur rom'dur hiç bilmiyorum yani. İlk defa android alıyorum zaten. :D
    Video hadi çok çok önemli değilse de gece fotoğraf kötü olursa baya üzücü.
    Yukarda gönderdiğim linke bir tıklar mısınız. Fotolar gayet iyi duruyor. G2'ye rom root vs. bi işlem yapmadan böyle çekmek mümkün müdür :D

G2 zaten öyle çekiyor. G3 kamerası ile ise daha da iyi çekiyor. G3 arayüzünü verecekler zaten o zaman G3 kamerası gelir. O tarihe kadar da gece çekimlerinde üzmez. Özellikle parlaklığı 1-2 kademe aşağı alınca daha güzel çıkıyor. Noise oranı azalıyor çünkü.

• Afiyet olsun...

•  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
  • Arkadaslar hort gibi olacak ama iphone 5 den gecis yaptim kamera bulanik cekiyor.sikintimi var acaba nedir ? Cevaplarsaniz cok sevinirim

• Mobilde olduğum için resmi açamıyorum internetim pek kalmadı ama sürekli bulanıklık varsa kamerada bir problem olduğu kesindir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.