Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kalitede bir fark var mı kendi kamerasına kıyasla? Ayrıca arayüzü nasıl? Bir de kamerada hdr çalışmıyor diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Hocam kalitede bir fark var mı kendi kamerasına kıyasla? Ayrıca arayüzü nasıl? Bir de kamerada hdr çalışmıyor diyorlardı.

Kalitede baya fark var ama gece cekimi 6600 gibi :) ışıkda süper ötesi bişey Modlar kalkmıs tek Hdr var baska bişey yok arayüz iyi bomba gibi valla alısınca daha güzel oluyor.Kamerada hdr calısmıyor bazen calısıyor aksamalar mevcut.

Açıkcası ben hava kararınca kurmuştum kamerayı cok met ettiler actım ki telefonu parçalayacağm o derece kötü fakat bugün çektiğim gündüz çekimleri bomba gibiydi valla :)
  • Bu fotolar ham mı, yoksa photoshopta düzenleme yapıldı mı?
    Eğer herhangi bir düzenleme yapılmadıysa gerçekten çok güzeller, nerdeyse 1020 ile bu kadar netlik elde edemiyorum.
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stationary Traveller -- 18 Haziran 2014; 0:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Bu fotolar ham mı, yoksa photoshopta düzenleme yapıldı mı?
    Eğer herhangi bir düzenleme yapılmadıysa gerçekten çok güzeller, nerdeyse 1020 ile bu kadar netlik elde edemiyorum.

Biraz oynama var ama çok geniş çaplı değil. G2 aldığımdan beri ile fotoğraflarda oynama yapmıyorum pek. Çok canlı olmasını istersem renk veriyorum. Renk vermesem bile ortamın rengini aktarabiliyor tam anlamıyla. Yukarıdaki buğday tanesini çektiğimde saat 8:30 civarıydı ve tabi pek aydınlık değildi, arkadan da ışık vurduğu için buğdayın bize bakan tarafı biraz karanlıktı ve oranın rengini açtım sadece. Bu gibi küçük değişiklikler yani. Zaten hdr modu çok başarılı olduğu için böyle zor durumlarda harika işler çıkarıyor.
  • SnapSeed ile küçük düzenlemeler yapıldı.

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 18 Haziran 2014; 14:29:48 >
  • Keyfine diyecek yok
  • G3 romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 21 Haziran 2014; 19:52:49 >
  • Hocam foto çekmek de bir ustalık ister ama sizin çektiklerinizle benimki arasında çok fark var. G2 aldım, çok da hoşuma giden bir tel ama elimde 1020 de var, ona yakın dahi foto çekemiyorum. İkisinden birini elden çıkaracağım, gönlüm G2'nin kalmasından yana ama bu foto işini halledemezsem mecburen elden çıkaracağım. Bu kadar netliği hangi modda elde ediyorsun?
  • quote:

Hocam foto çekmek de bir ustalık ister ama sizin çektiklerinizle benimki arasında çok fark var. G2 aldım, çok da hoşuma giden bir tel ama elimde 1020 de var, ona yakın dahi foto çekemiyorum. İkisinden birini elden çıkaracağım, gönlüm G2'nin kalmasından yana ama bu foto işini halledemezsem mecburen elden çıkaracağım. Bu kadar netliği hangi modda elde ediyorsun?

Püf noktası ışık kaynağını olabildiğince arkana al iso yu düşük tut elini titretme fotoğrafın netlendiğinden emin ol başkada yaptığım birşey yok zaten makina daha kapsamlı ayarlara imkan vermiyor.Ha birde nadiren ps ta %10 kadar smart sharpen kullanırım.
  • Tavsiyelerini deneyeceğim, teşekkür ederim. Sanki G2 ile çektiğim fotolarda renk solgunluğu var, bir de gerçeklikte uzak gibi. 1020 ile çektiklerim daha canlı ve gerçekçi. G2'yi de çok sevdim, naapacam bilmiyorum.
  • quote:

Tavsiyelerini deneyeceğim, teşekkür ederim. Sanki G2 ile çektiğim fotolarda renk solgunluğu var, bir de gerçeklikte uzak gibi. 1020 ile çektiklerim daha canlı ve gerçekçi. G2'yi de çok sevdim, naapacam bilmiyorum.

1020 doku detaylarını yakalamakta çok daha başarılı orası tartışılmaz ama dezavantajlarıda var malesef en başta marketi yetersiz, ekran parlak güneş ışığında görülmüyor ve kalın bir cihaz o sebeple kamerada en yakın android cihaz olarak g2 yi tercih ettim.
  • Hocam imkanım olsa yanına gelip fotoğrafçılıkla ilgili ders almak isterim. Gözümle bizzat görsem ve denesem yaptıklarınızı bana yeterdi ama çok uzaktasınız. İnanın İstanbul'a işim düşse ilk sizi bulmaya çalışırdım
  • Arkadaşlar makro çekim yapmak istiyorsanız;

Mod o kadar önemli değil, örneğin Normal mod'da makro çekim yapacaksınız, Ayarlar-Odak-Manuel seçiyoruz,

Çekeceğimiz objenin yakınlık ve uzaklığına göre ekrana bir kez tıkladığımızda yakınlaştırma butonu çıkacak,

Uzaktaki bir cismi veya insanı çekmek için ekrandan gerekli ayarlamayı yapıyoruz, bunu da yukarıda bahsettiğim butonu yukarı doğru çekiyoruz,

Zaten bir kez denedinizmi olayı çözersiniz,

Ben otomatik ayarda çekiyorum genelde makrolarımı, önceki safalarda da birkaç fotoğraf paylaşmıştım,

Yavaş yavaş nasıl fotoğraf çekeceğinizi bilirsiniz, takıldığınız nokta olursa fotoğraf hususunda yazabilirsiniz.
  • Perfectly Clear

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Perfectly Clear

Perfectly Clear?
  • quote:

Hocam imkanım olsa yanına gelip fotoğrafçılıkla ilgili ders almak isterim. Gözümle bizzat görsem ve denesem yaptıklarınızı bana yeterdi ama çok uzaktasınız. İnanın İstanbul'a işim düşse ilk sizi bulmaya çalışırdım

Sağolasın valla yakın olsak bir çay içerdik elbet ama hakikaten özel bir şey yapmıyorum fotoğrafçılıksa bambaşka bir dünya bu konuda kendimi yazılan makaleleri çekilen fotoğrafları inceleyerek en önemlisi dslr ve çeşitli like makinalarla deneye yanıla fotoğraf çekerek geliştirdim kimseden ders almışlığım yoktur sanada aynen bu adımları tavsiye ederim.
  • Kullandığım programın adı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.