Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sunpa

hocam el hareketli iken anlarım da küçük yeğenimi çekerken çocuk elinde bir şeylerle oynuyor eli resmen bozuk çıkıyor. eski discovery'im bile böyle değildi yani çok şaşırdım

isoyu arttırıp tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlar G2 topiginde hareketli cisimleri bulanık cıkıyor diye konusuluyor,
    bu bahsettiginiz bulanık fotograflardan birini upload etseniz merak ettim, ama exif degerleri duruyor olması lazım.

bu arada telefonda full manuel ayar var mı?

iso ayarı sürekli var sanırım,
    yanında Aperture Pritortiy- olsa da yeterli aslında,
    full MP mode'a veya Shutter speed modlara gerek kalmaz. ( pozlamayı da +-2 olarak degistirebiliyoruzdur zaten.
    cep tel için yeter li olur AP tarzı bişiy varsa.

telefonu alınca zaten 1/5sn pozlama ile ois açık ve kapalı olarak aynı yerden 10ar fotograf cekip bir test yapmak istiyorum ois başarımını ölçmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

sıcak fırsatlar G2 topiginde hareketli cisimleri bulanık cıkıyor diye konusuluyor,
    bu bahsettiginiz bulanık fotograflardan birini upload etseniz merak ettim, ama exif degerleri duruyor olması lazım.

bu arada telefonda full manuel ayar var mı?

iso ayarı sürekli var sanırım,
    yanında Aperture Pritortiy- olsa da yeterli aslında,
    full MP mode'a veya Shutter speed modlara gerek kalmaz. ( pozlamayı da +-2 olarak degistirebiliyoruzdur zaten.
    cep tel için yeter li olur AP tarzı bişiy varsa.

telefonu alınca zaten 1/5sn pozlama ile ois açık ve kapalı olarak aynı yerden 10ar fotograf cekip bir test yapmak istiyorum ois başarımını ölçmek için.

Full manuel ayar yok? Hangi android telefonda var ki? Iso var, parlaklık +-2 var, manuel odak var. Pozlama 1/5'e kadar çıkmıyor. Zaten manuel olarak kontrol edemediğimiz için telefona kalmış bir olay bu. En fazla 1/6 gördüm ama o da nadir. Genelde en az 1/7 ile 1/9 oluyor. Oıs kapatıp açma şansımız da yok tabii ki. Bundan fazla manuel ayar sadece Lumia'larda var ama onlarda da ekstra olarak deklanşör hızı var. 1/16000 ile 4sn arası değişebiliyor. Tek farkları bu yani ama büyük bir fark aslında. En geniş manuel ayarlı telefon K-Zoom bildiğim kadarıyla. Profesyonel birçok ayar sunuyor.

• Bugün arkadaşa yeni seri tel geldi 310 seri kendimin ki ile karsılastırdm bariz kaliteli cekiyor onunki nedn böyle oluyor ?
  • Son yazılım güncellemesinden sonra şöyle bir şey oldu; telefonun sesi açıkken bırakıyorum sabah uyandığımda tüm sesler kapanıyor. Nasıl çözücem bunu?

edit: yanlış yere yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stationary Traveller -- 13 Haziran 2014; 22:33:03 >
  • Buda benden
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• Annemin posetligi ve komşunun tefegi :-))
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• diyafram nasıl degisiyor ?çok buyuk cogunlukla full açık mı veriyor kendi ki F2,4 idi sanırım G2de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

diyafram nasıl degisiyor ?çok buyuk cogunlukla full açık mı veriyor kendi ki F2,4 idi sanırım G2de.

Sabit 2,4. Değiştirme şansımız yok.
  •  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler makro cekimi nasil yapiyoruz?

Bilen yok mu?Bir de hangi ayarlarda cekiyorsunuz fotograflari?

• quote:

quote:

Makro modu yok. Kendiliğinden makro çekilebiliyor. Eğer daha yakına gireyim derseniz manuel odak kullanabilirsiniz. Ayarlar mekana göre değişir. Ben en çok parlaklık ayarıyla oynuyorum. Bazen de iso.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

quote:

Makro modu yok. Kendiliğinden makro çekilebiliyor. Eğer daha yakına gireyim derseniz manuel odak kullanabilirsiniz. Ayarlar mekana göre değişir. Ben en çok parlaklık ayarıyla oynuyorum. Bazen de iso.

Nasil yani makro cekimi cisime yaklasip mi cekiyoruz galiba tek odak cikiyodu o makro oluyo sanirim

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Evet cisme yaklaşınca odağa alıyor zaten. Gerekirse ekrana dokunarak netleştireilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet cisme yaklaşınca odağa alıyor zaten. Gerekirse ekrana dokunarak netleştireilirsiniz.

Tesekkurler hocam hayirli geceler

• quote:

quote:

Tesekkurler hocam hayirli geceler

Rica ederim. İyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotograflarda bulanıklık oluyo diyen arkadaslardan ornek upload bekliyoruz buraya koyalım,,
    sadece iyi fotograflar topiği mi bu yoksa ))))

• G3 Rom..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.