Şimdi Ara

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
20
Favori
31.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cekimleri W10M ile mi 13M ile mi yapiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10MP ile çekilmiştir.
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 22 Mart 2014; 15:30:33 >
  • İlk 4 fotoğrafı telefonun kendi kamera uygulamasıyla çektim. Diğer 3 fotoğrafı Pro HDR Kamera uygulamasıyla çektim. Saat aksam üstü 6 falandı.
    Gayet güzel kamerası var.
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

•  LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM
    Bu da benden çagla sezonunu açtık :D 13M ile çekildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukkaptan90

Tuza bana bana agzin burusa burusa yiyeceksin

• Kamera gerçekten harika fotoğraflar çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: buyukkaptan90

Tuza bana bana agzin burusa burusa yiyeceksin

Aynen öyle hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

bunlarda benden gelsin gündüz çekimlerinde bütün cihazlar iyi bence bu cihazın en büyük sorunu hareketli nesneleri çekemiyor reklamında sahilde koşan kızı net bir şekilde çekiyorlardı ama durum hiçde öyle değil

LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

kayseri meydan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 20 Mart 2014; 3:16:50 >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    fotolar cok guzel... bunlari herhangi bir aplikasyonla mi cektiniz yoksa bilgisayarda mi son halini verdiniz?
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    yok kendi uygulaması yalnız modlu kamera kullanıyorum yalnızca 2. fotoğrafta ufak bir müdehale var oda karanlık yerleri doygunluk eklendi 5 sn lik bir rötüş işlemi var
  • Lg G2 macro denemesi
    Bir de açık havada çekilmiş bir foto buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 20 Mart 2014; 23:21:11 >

• petro24 kullanıcısına yanıt
    kumandanın tozunu bi sileydin be hocam resimler gayet net güzel :)
  • çok iyi çıkmış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

kumandanın tozunu bi sileydin be hocam resimler gayet net güzel :)

Dersanede çalışıyorum dersanedeki televizyonun kumandasıg pro2 romunu atmıştım deneme amaçlı foto çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 21 Mart 2014; 12:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

çok iyi çıkmış hocam

daha örnek çekimler. hocam gündüz çok iyi çekiyor sıkıntı yok. ama gece çekimleri berbat ötesi. geçenlerde konsere gittik.bir türlü konseri çekemedim. o kadar ayarlamaya çalıştım. adamın yüzü parlak çıkıyordu. önümdeki kızlarda iphone vardı. onlara baktım.catır catır çekti. hemde gayet netti. ve iphone sanırsam 4s yada 4.video dada bir türlü odaklayamadı.odakladıysada adamın yüzü hep parlak çıktı net degil. kızlardaki iphone baktım gayet net çekti.

kitkat ilede düzelecegini sanmıyorum. lg nin yazılımsal yada donanımsal hatası
     LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN  FOTOLARI PAYLAŞALIM

• evet videoda sıkıntı var biraz ama şöyle bi çözüm buldum; video çekerken cihazı hareket ettirmezsen ve çekmek istediğin şeyi ortaya odaklarsan netleme sorunu kalmıyor .. telefonu sağa sola aşağı yukarı oynatırsan sürekli netleme yapmaya çalışıyor... bu yuzden ya yavasça çektiğin şeyi takip ederek oynatıcaksın ya da hiç oynatmıcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

yok kendi uygulaması yalnız modlu kamera kullanıyorum yalnızca 2. fotoğrafta ufak bir müdehale var oda karanlık yerleri doygunluk eklendi 5 sn lik bir rötüş işlemi var

Modlu kamera derken. Biraz daha açabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.