Şimdi Ara

LG G2-QRemote Paylaşım alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paralel ithalat G2'lerde Q-Remote uygulamasında Türkiye'ye ait Vestel, Sunny, Arçelik, Beko, Digitürk markaları yok. Bunun için burada arkadaşlarla paylaşım içinde olalım diyorum. Mesela Sunny uydu alıcıyı çalışıtan X marka veya Arçelik televizyonla uyumlu Y marka diye buradan paylaşırsak herkes hiç uğraşmadan kendine uygun seçimi yapmış olur.

Bunun dışında Google Play'de kullandığınız ve bizim markaları içeren IR Remote uygulamaları varsa buradan paylaşabiliriz..

• Kimse bu özelliği kullanmıyor herhalde?
  • e gerek yok ki olmasına kumandası varsa direk tanıt telefona ben öyle yaptım
  • Kumandanın tanıtılması elbette mümkün ama ben böyle bir imkan varsa herkes paylaşsın bik bik bik tüm tuşları kaydetmek için uğraşmayalım diye açtım başlığı. Ama yattığı yerden iki adım ötedeki lokantadan sipariş verecek kadar rahatına düşkün nesil nedense bu konuda epey çalışkan çıktı, bravo...
  • kumandayı nasıl tanıtıyoruz. ben tv ye tutarak ve telefonda gösterilen işlem sırasına göre ayarlıyorum.
  • Kumandayı TV'ye değil, telefonunuzun üs kısmında bulunan kızılötesi portuna doğru tutup sırasıyla tuşları tanıtıyorsunuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.