lg g2 quick window kap kullanıyorum ve fotografta ki kilit ekranı benı gercekten cok sınır ediyor cunku onceden yoktu acaba onu tekrar nasıl kaldırabılırım?
İlk önce telefonu kapak kaplı iken açın çift tuşla veya güç tuşu ile, sonra kilidi kaldırın, ekrana parmağınızı süreterek, sonra tam yukarı doğru ekranı it :))
quote:
Orijinalden alıntı: BerkaySulen
lg g2 quick window kap kullanıyorum ve fotografta ki kilit ekranı benı gercekten cok sınır ediyor cunku onceden yoktu acaba onu tekrar nasıl kaldırabılırım?
önceden nasıl olmaz hocam 6-7 tane değişik model kilit ekranı var sen tam olarak ne yapmak istiyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: kartel1
quote:
Orijinalden alıntı: BerkaySulen
önceden nasıl olmaz hocam 6-7 tane değişik model kilit ekranı var sen tam olarak ne yapmak istiyorsun?
önceden orda kilit işareti yoktu sonra bir gün birden ortaya cıktı mesela saatın rengını ayarlamak ıstedıgımde onceden dırek yukarı falan yapardım ama sımdı once kilit acmak zorundayım
BerkaySulenB
kullanıcısına yanıt
Bir anda değil Kit-Kat sonrası eklendi bu. Kurtulmak için JellyBean'a dönmekten başka çare yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme