Şimdi Ara

LG G2 Quick Window Kılıf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugun voia marka siparişin verdim . Gelince yorumlarımı yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

ekran tarafından yere doğru düşmelerde Quick Window mu daha dayanıklıdır yoksa spigen mi ? Ya da siz hangisini önerirsiniz ?

QW kılıf kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ve çok memnunum. Telefona premium bir görüntü katıyor ve gelen aramalar olsun saat ve hava durumu gösterimi, müzik çalar arayüzleri ile çok kullanışlı. herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Ben şu yeni çıkmış Çin'de, mıknatısı kılıfın üzerinde, bundan denemeyi düşünüyorum.

Nillkin fresh series side flip leather case for LG G2

LG G2 Quick Window Kılıf

aynısından sipariş ettim gelince bilgilendiririm
  • İyi olur valla.

Ben de her ne kadar @DeLiCe_DoLuCa üstadın açıklamarı kafamı kurcalasa da sipariş verdim. Ben de gelince mutlaka yorum yaparım.
  • http://www.mobilcadde.com/voia-lg-g2-pencereli-ince-yan-kapakli-siyah-kilif-12807

Burdan dün sipariş geçmiştim. Az önce elime ulaştı. Kılıf kalitesi bayağı iyi. Çakma kılıflarda olan arkaya katlayınca quickwindow açılma olayı bunda yok. Bildirim ışığıda gözüküyor. Eğer orijinal qw kılıf almayacaksanız bunu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Ben çok kararsız kaldım. Bende ebaydan 20 tl civarında nillkin sipariş geçecektim. Son anda buna döndüm.
  • Buradan mı sipariş verdiniz acaba? Kargo bedava sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Buradan mı sipariş verdiniz acaba? Kargo bedava sanırım

dx.com dan 20 gün sonra gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Buradan mı sipariş verdiniz acaba? Kargo bedava sanırım

Ben Aliexpress'den verdim bedava kargo mevcut ama ben takip numarası istediğimden ufak bir miktar fark verdim.
  • Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Bu mıknatısların uzun vadede dokunmatik paneli ve pili olumsuz etkileme riski var..

Dostum neden öyle olsun ki, öyle bir şey olsa sizce Apple bu işe girer miydi smart cover ile

Apple i bilmem ama hali hazirda miknatistan dolayi dokunmatigi hasar gormus note 2 kullanan tanidigim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orjinal QW kılıf kullananlara sorsam, mesela siz yokken cevapsız çağrınız geldi.

Bildirim led'ii yanıp sönüyor ama o pencerede de bir uyarı çıkıyor mu? Yani bildirim ledi deliği
    olmasa anlar mıyız kapak kapalıyken diye soruyorum.
  • OEM bir kılıf aldom QW olarak. Şöyle bir eksi yönü de var, malum G2'nin arka kapağı çıkmadığından
    arka kapağı bir kat daha kalınlaştırdığımız için cepteyken felan titreşim çok azalıyor. Haberiniz olsun
  • quote:

Arkadaşlar orjinal QW kılıf kullananlara sorsam, mesela siz yokken cevapsız çağrınız geldi.

Bildirim led'ii yanıp sönüyor ama o pencerede de bir uyarı çıkıyor mu? Yani bildirim ledi deliği
    olmasa anlar mıyız kapak kapalıyken diye soruyorum.

LED kılıftan da gözüküyor ayrıca ekrana çift tıkladığınızda sms,cevapsız arama bildirileride üstten geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

LED kılıftan da gözüküyor ayrıca ekrana çift tıkladığınızda sms,cevapsız arama bildirileride üstten geliyor.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Ancak tam anlatamamışım, kılıf elime ulaştı, eğer bildirim LED'inizi kılıf
    kapatırsa ekranı o küçük ekrana tıklamadan haberdar olamıyorsunuz. Yani siz siz olun bildirim lediniz
    görünür olsun kılıfta
  • Ben de gittigidiyordaki bir satıcıdan fena halde kazık yedim;

http://profil.gittigidiyor.com/hopiyodi
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-optimus-g2-kilif-tpu-silikon-kapak-esnek-100503022

Öve öve bitiremediği bir ilandan kılıf aldım. İlandaki kılıf kore malı, kaliteli bişeydi.
    1 dolar etmeyecek rezil ötesi bir kılıf gönderdi. Arka tuş kısmını az önce falçatayla geniştttim, o derece rezelat bişey.
    Kesimi rezil, biri hasarlı 2 tane de ekran koruyucu vardı. 17.9 tl çöpe gitti.
    Geri gönderektim ama aynı gün acı bir haber alıp memlekete gitmem icab etti.
    Allahım bir insan nasıl böyle yalanları dizebilir. Türkiye'de ilk defa burada ! imiş. Doğru böyle adi bir kılıf ilkdir.
    Neyseki hesap günü var.

• Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

Bu lg g2'nin original quick window kılıfında mıknatıs var mı yok mu? Bazı başlıklarda mıknatıs olmadığından dolayı küçücük bir kımıldamada kapak açılıyor kayıyor yazmışlar. Dolayısıyla tam olarak kapanamıyormuş. Doğru mu?

Eğer öyleyse diğer üretimlere baktım onlarda mıknatıs var ancak o da eminim telefona bir zarar veriyordur çünkü direkt olarak ekranla temas ediyor.

Original kullanmış olanlar cevap verse çok memnun olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

Bu lg g2'nin original quick window kılıfında mıknatıs var mı yok mu? Bazı başlıklarda mıknatıs olmadığından dolayı küçücük bir kımıldamada kapak açılıyor kayıyor yazmışlar. Dolayısıyla tam olarak kapanamıyormuş. Doğru mu?

Eğer öyleyse diğer üretimlere baktım onlarda mıknatıs var ancak o da eminim telefona bir zarar veriyordur çünkü direkt olarak ekranla temas ediyor.

benim orijinal 1 aydır fln kullanıyorum hala tam kapanmıyor düz koyunca masaya, onun dışında mıknatıs yok kapakta, zaten bu yüzden tam kapanmıyor, ama kullandıkça cepte dura dura belki zamanla oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Orijinalden alıntı: shario

Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

benim orijinal 1 aydır fln kullanıyorum hala tam kapanmıyor düz koyunca masaya, onun dışında mıknatıs yok kapakta, zaten bu yüzden tam kapanmıyor, ama kullandıkça cepte dura dura belki zamanla oturur.

Hocam, QuickWindow teknolojisinin çalışma mantığı mıknatısa dayanıyor, kısacası mıknatıs olmazsa olmaz. Kılıfı kaldırınca ortadaki boşluğun hemen sağında yuvarlak bir mıknatıs bulunuyor.

Hatta bu videoda eleman gösteriyor mıknatısın yerini, videonun devamında da herhangi bir mıknatısla çalışabilirliğini test etmiş...

• Orijinal quickwindow kılıfı 49 liraya kliksa'dan aldım, mıknatıs var veya yok çok güzel çalışıyor, malzeme kalitesi de çok yüksek. Telefona zarar vermesi gibi bir durum söz konusu olamaz ama orijinal olması koşuluyla. Aynı kılıfı mağazada 120 liraya satanlar var ben çok şanslı almışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.