Şimdi Ara

LG G2 Quick Window Kılıf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam foruma bakıyordum da ben de telefonumu yeni aldım kılıf almak istiyorum voia marka aldığınız kılıfın linkine baktım orda göremedim mıknatıslı mı bu kılıfta nilkin gibi?
    hala daha kullanıyor musunuz memnun musunuz ona göre sipariş vericem şimdiden teşekkürler
  • ardaşlar selamlar telefonu yeni alanlardanım.quıck wındow kılıfını orjınal olmak kaydıyla uygun nerelerden alabılırım.varmıdır toparlıcak arkadaş.bi kaç alternatıf sunabılecek.

devamlı giremedıgımden araştıramadım.normal fıyatı 100 tl cıvarından bıraz uygununa bakıyoruz tabi:)

şimdiden emegınıze saglık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremdrl

hocam foruma bakıyordum da ben de telefonumu yeni aldım kılıf almak istiyorum voia marka aldığınız kılıfın linkine baktım orda göremedim mıknatıslı mı bu kılıfta nilkin gibi?
    hala daha kullanıyor musunuz memnun musunuz ona göre sipariş vericem şimdiden teşekkürler

http://www.mobilcadde.com/voia-lg-g2-pencereli-ince-yan-kapakli-siyah-kilif-12807

Benim aldığım kılıf bu ve memnunum. Nillkin gibi yanda mıknatıs yok. Orjinaline benzer bir kılıf.

• Orjinal sorunsuz Quick Window kılıf isteyen varsa 50 tl. den verebilirim. (Satıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesoydan -- 8 Ocak 2014; 14:24:42 >
  • @fairboy, ben de bu kılıftan söyledim beklemedeyim, nasıl memnun musunuz? Yan taraftaki
    mıknatıs bence çok zekice düşünülmüş, kullanımda nasıl?
  • güzel tam oturmasını sağlıyor, zamanla esnediği için mıknatıs olmazsa olmaz, çabuk kirleniyor ama rengine hasta oluyo
  • Yalnız bildirim ledi olmaması kötü olmuş, ben alınca toplu iğneyi ısıtıp bir delik açarım gibi geliyor
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    çok sıkıntı olmuyor yandan görünüyor, delmeye gerek yok
  • ben case4u almıştım ama memnun değilim ön kapağı katlayınca ekranı uykuya geçiriyor başka almayı düşünüyorum . orjinali dışında quickwindow sorunun olayan kılıf var mı ?
  • Benim nilkin bugun ulasti cinden.maliyet 18 tl ve 10 numara bir kilif.bos yere para harcamayin aliexpressten alin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swapper

Benim nilkin bugun ulasti cinden.maliyet 18 tl ve 10 numara bir kilif.bos yere para harcamayin aliexpressten alin gitsin.

Kaç günde elinize ulaştı ben 9 gü önce Türkiye'ye gelmiş ama hâlâ alamadım, beklemedeyim.
    Muhtemelen PTT yılbaşı sebebiyle zirve yaptı diyeceğim ama bu ürün dışında aldıgım başka ürünler de vardı
    onlar sorunsuz elime ulaştı.
  • NILLKIN QuickWİndow kılıfı aldım, bir kaç gündür kullanıyorum yalnız bazen kapağı kapattıgımda ekran kapanmıyor
    @fairboy sizde de böyle oluyor mu? Mıknatıslı ya tırsmaya başladım etkiliyor mu acaba diye?
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Ben hic bu sorunla karsilasmadim 1 haftadir kullaniyorum ekran gayet stabil uyuyup uyaniyor
    Bu arada benim kilif 15 gunde elime gecti cinden

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Nillkin yeni modeli benimde hoşuma gitti. Fakat burada sanki bildirim ışığı kapalı gibi. Piyasadaki orijinal olmayan bütün kılıflar arkaya katlayınca pencere açılma olayı ile karşılaştım. Bu nillkin modelinde yoktur umarım bu sorun

Bu arkaya katlanınca ekranın gitmesi olayı bende de oluyor. Önce telefonda sorun var sandım ama kılıfı çıkarınca sorunsuz çalışıyor. Ekran küçük pencereye dönüşünce de ne yapsam geri gelmiyor. Bu sorunun bi çözümü yok mu acaba yeni bi kılıf almaktan başka? Ön tarafı korumayan standart kılıflar yeterince korur mu telefonu acaba?
  • Ben voia marka başarının getirdiği qw kılıf aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende de lg quick window kılıf var orjinal ama kapağı tam kapanmıyor pencerede sorun yaratmıyor ama 2 mm kadar açıklık kalıyor. 90 lira para verdim. pişman olacak gibiyim. nillkinin mıknatıslı kapağını almayı istemiştim ama hem beyazı yoktu hem de orjinal olsun dedim bu sorun çıktı. acaba zamanla kapanır mı ki?
  • Kapaniyor hocam dert etmene gerek yok :)

• Bu aliexpress den falan kılıf getirten arkadaşlar kılıflarından memnunlar mı.
    Bu kılıf konusunda adam akıllı bir konu yok.
    Ne alacağımızı, nereden alacağımızı şaşırdık.
    quickwindow kılıf için yurtdışından getirten varsa nereyi tavsiye ederler bi yazabilirler mi.
    Tavsiye istiyoruz lütfeeeeen.
  • Arkadaslar teknosalara quick window lar geldi diye duydum arkadasim beyazini telin yaninda ucretsiz aldi. Sonradan alacaklar icin 99 TL diye soyledi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.