Şimdi Ara

Lg G2 Renk Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 - 2 Hafta İçinde Lg G2 Alıcam Ama Renk Konusunda Kararsız Kaldım Sizce Hangi Renk Güzel Siyahtan Yanayım Ama Karar Veremedim Bide Kırmızı Alma Arkadan Işık Çıkıyor Gibisinden Birşeyler Duydum Bana Yardım Ederseniz Sevinirim .

• kırmızılarda kronik hata var doğru, beyaz tavsiye ederim
  • Beyazın Hemen Ekran Bitiminde Siyah bi yer varmış ekrani cevreleyen bu dogrumu ve dogruysa insana rahatsızlık verirmi fotograf gercek mi rahatsz olurmuyum ekteki fotoğrafa bakin daha iyi anlarsiniz .
     Lg G2 Renk Tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Beyazın Hemen Ekran Bitiminde Siyah bi yer varmış ekrani cevreleyen bu dogrumu ve dogruysa insana rahatsızlık verirmi fotograf gercek mi rahatsz olurmuyum ekteki fotoğrafa bakin daha iyi anlarsiniz .
     Lg G2 Renk Tavsiyesi

Gerçekten ilginç çerçeve ince diyorlar ama ekrandaki ölü bölge normalden daha kalın ne anladım ben bu incelikten beyaz takıntı yapar ama siyah daha iyi duruyor en azından bu saçmalık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyah alin beyszda cer eve hoş değil,bulursan Gold da çok guzel

• Peki gold da herhangi bir hata falan var mı ? Beyazdan Vazgectim Siyah Veya sorunsuz ise gold alicam

• Siyah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam Beyler Kararımı Verdim Siyah Alıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Tamam Beyler Kararımı Verdim Siyah Alıyorum .

Gold daha şık ve karizma duruyor,hiç olmadı al 5 TL'ye bi arka kapak tak çıkar :)
     Lg G2 Renk Tavsiyesi
  • Kafam Yine Karıştı Gold Daha Şıkmış Kılıf Derken Nasıl Bi Kılıf Hocam Cok Soru Soruyorum Ama Kusura Bakmayın Zengin Biri Degilim Bu Telefona 1200 Tl Falan PAra Vericem İyi İnceleyip Almak İstiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.