Şimdi Ara

LG G2 Rezil Güncelleme Desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben zaten lolipoptaki sıkıntıları çözsün istiyorum başka bi beklentim yok :)
  • Hocam o kadar teknik detaydan anlamıyorum sadece pratik kullanımda kullanıcıya yansıyan sorunlarımı şöyle sıralayayım :)

-Isınma sorunu bariz şekilde var (En azından kitkat seviyesine gelsin)

-Şarjın bitme sorunu var hadi tamam lolipop arayüzüne verelim onu da :)

-Led ışığı yanmıyor benim için önemli bir sorun.

-Arayüz belirgin bi şekilde kitkata göre ağırlaştı. yani en azından bi önceki sürümden daha kötü olmamalı diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin.

Lolipop ilk çıktığı zamanda yüklemiştim sonra kullanamayacağım seviyede geldi bu sorunlar ve kitkata döndüm. 1 ay önce tekrar lolipopa döndüm. sebebi ise artık sürekli gelen uygulama güncellemeleri ile uygulamalar ve telefon iyice sapıttı ve eski kitkat stabilitesi tamamen kayboldu. Lolipop yine ona nazaran donmalar azaldı biraz arayüz ağırlaşmış olsa da.

Arkadaşlar telefonun kullanıcısı olarak tabi ki sorunlarımı paylaşıp en büyük eleştiriyi kendi malıma yapacağım. Telefon benim diye övüp yere göğe sığdıramayan bi tip olamadım hiçbir zaman.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Ben zaten lolipoptaki sıkıntıları çözsün istiyorum başka bi beklentim yok :)

Lolipopta herkeste sıkıntı var niyeyse ya. Kitkatda iken benim bildirim ışığı problemim vardı lolipopa geçtim düzeldi. Çoğu kişinin lolipopta bozulmuş. Bir tek sıkıntım ram kullanımı o da iyileşirse çok güzel olacak. Şarj kitkattakiyle aynı gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde açıklamanız daha iyi olmuş. Tabi ki ürün sizin bu şekilde memnun olmadığınız şeyleri belirtmeniz en tabi hakkınız ve doğru olan da bu ancak burada yapılan şikayetlerin sizin beklediğiniz etkiyi yapacağını düşünmüyorum. Sizin gibi düşünen ve sizin yaşadığınız sorunları yaşayan kişileri bulup yetkili merciye ulaşmaksa amacınız yanılıyor olabilirim.

Burada hem fikir olduğunuz arkadaşlar ile toplu bir şekilde lg global ve lg türkiye ye başvurursanız bence bu şikayet daha iyi bir şekilde amacına ulaşır.

Sikayetinizin bazıları hakkında size katılıyorum soru sormam yanlış anlaşılmasın somut şeyler duymak için sordum sadece iyi günler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Şimdi şöyle bir durum var. Eğer ki sen Android 5 güncellemesini veriyorsan sistemin stabil olarak çalışacak, telefon da tüm fonksiyonlarını yerine getirecek. Kitkat gibi stabil olmadığı ve ısınma, şarjın çabuk bitmesi, ağırlaşma olayları, bir de Ledin yanmıyorsa sen bu telefona sistem güncellemesi vermek zorundasın. Ben 6 güncellemesi yada 5.1 güncellemesi de istemiyorum. Madem verdin lolipop güncellemesini o zaman sistemdeki sıkıntıları çöz bari. 2.5 yıl geçmesi Sistem sorunlarının kullanıcıya mal edilmesini gerektirmez. Dediğim gibi, bu telefon ilk çıktığı zamanda almıştım. İyi ki de almışım o zamanın en performanslı telefonuydu. Eğer ki adam gibi yazılım yapsalar şuan bile 2 sene götürür. Ama adamlardaki mantık artık yeni telefon alsınlar mantığı olduğu için herkese bunu benimsetmişler. "2.5 sene olmuş daha güncelleme mi gelir, al bi yeni telefon keyfine bak" mantığı insanlara işlenmiş olduğu için galiba sisteme ayak uydurup yeni bir telefon almam gerekecek sanırım. Ama bu sefer Lg değil :)

Lollipop'ta şarj sorunundan başka sorun yaşamamıştım ancak bahsettiğiniz sorunlar genelinde var maalesef.Güncelleme açısından cihaz ömrünü doldurdu artık.Düzeltme üzerine yeni bir güncelleme verecekleri de belli değil.Custom romlara yönelmenizi tavsiye ederim.

• Lolipop bu telefonda beklemediğim kadar kararlı çalışıyor. Daha önceden 1 hafta sürmeden telefonu kapatıp açmam gerekirdi. Geçen uzun süredir kapatmadığımı fark edince 1000 saatin üzerinde açık olduğu gördüm. Ram tüketimi kabul edilebilir seviyelerdeydi. Sarjım tamamen bitip kapanmasa telefonu kapatma ihtiyacı hissetmemiştim. Yani telefon ile ilgili başka bir sıkıntıda olabilir sizinkisi ya da güncellemeyi yaparken hard reset atıp temiz bir kurulum yaparsanız belki bir nebze olsa sıkıntılarınız azalır.
  • Motorola atrix telefonum vardı. 2,3 kullanıyordu. Birçok programı çalıştırmıyordu. Romlarla uğraştım durdum. Romlarla öldürdüm telefonu. Adamlar torun sahibi telefona android 5 vermiş. 6 için özel çalışan bir program yok. Hadi verdi telefon g4 ya da g5 mi olacak Ayrı bir özellik mi kazanacak, yoook. Ya boşverin kullanın. Neyin kafasındasınız böyle gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.