Şimdi Ara

LG G2 Rezil Güncelleme Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mu güncelleme desteği? Tam bir fiyasko. Telefon ilk çıktığı zamanda alanlardanım. Telefona gelen bütün güncellemeleri toplasan bir elin parmağını geçmeyi bırak bulmadı bile. Lolipopla birlikte telefona sanki milyon tane özellik gelmiş gibi öyle bir ağırlaştı ki. Ayrıca lolipopla yaşanan sorunlar da ortadayken 5.1 i geçtim bu sorunları bile çözmeyen bir firmadan ben birinin telefon almasını nasıl tavsiye ederim. G4 e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyodum. G4de güncelleme sonrası sıkıntılar olmuş kullanan arkadaşlar dile getiriyor. Yeni aldığım bir telefonda sıkıntı yaşamak ve güncellemelerle sıkıntıların geçmesini beklemek istemiyorum. Tabi ki her telefonun sıkıntıları var fakat bu kadar majör sıkıntıları çözmek için çaba sarfetmeyen ve G2 ile parladığını unutup desteği kesen bir firma. Telefonumun Led ışığı bile yanmıyor ya bu nasıl bişeydir. Adamların umrunda değil. Lolipop verdik mi verdik naparsanız yapın kafasındalar. LG böyle politika izliyorsa kendi bilir. 200 lira fazla verip Note5 alacağım sırf LG almamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 8 Aralık 2015; 22:29:32 >

• g2 için herhangi bir os güncelleme çalışması yoktur g3 için 5.1.1 test aşamasındadır. g2 için ufak mms açığı güncellemesi gelecektir.
  • 5.1.1 gelecek diye yazmışlardı sitelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

5.1.1 gelecek diye yazmışlardı sitelerde
    Gelir de malum LG güncelleme geç geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Gelir de malum LG güncelleme geç geliyor

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla üç,beş küçük güncelleme alacak.
    gelirse ki pek ümidim yok, gayet hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

g2 için herhangi bir os güncelleme çalışması yoktur g3 için 5.1.1 test aşamasındadır. g2 için ufak mms açığı güncellemesi gelecektir.

G3 için ne zaman 5.1 gelir ve kaynak sağlammı
  • Hala gelen giden yok. Sırf vermiş olmak için verdiler lolipopu
  • Güncelleme gelmeyecekmiş arkadaşlar. Facebook lg turkiyeye sordum. Şuan elimizde öyle bir bilgi yok dediler. G3e martta 6.0 gelecekmiş. Telefonu 5 ay önce aldım. Samsung e5 ve g2 arasında kalıp lg g2 yi seçtim. Donanım olarak daha guçlu olsa da daha eski bir cihaz olduğu için android 5.1 almadı. Samsung e5 e 5.1.1 guncellemesini vermiş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

Güncelleme gelmeyecekmiş arkadaşlar. Facebook lg turkiyeye sordum. Şuan elimizde öyle bir bilgi yok dediler. G3e martta 6.0 gelecekmiş. Telefonu 5 ay önce aldım. Samsung e5 ve g2 arasında kalıp lg g2 yi seçtim. Donanım olarak daha guçlu olsa da daha eski bir cihaz olduğu için android 5.1 almadı. Samsung e5 e 5.1.1 guncellemesini vermiş galiba.

Bu mu güncelleme desteği? Tam bir fiyasko. Telefon ilk çıktığı zamanda alanlardanım. Telefona gelen bütün güncellemeleri toplasan bir elin parmağını geçmeyi bırak bulmadı bile. Lolipopla birlikte telefona sanki milyon tane özellik gelmiş gibi öyle bir ağırlaştı ki. Ayrıca lolipopla yaşanan sorunlar da ortadayken 5.1 i geçtim bu sorunları bile çözmeyen bir firmadan ben birinin telefon almasını nasıl tavsiye ederim. G4 e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyodum. G4de güncelleme sonrası sıkıntılar olmuş kullanan arkadaşlar dile getiriyor. Yeni aldığım bir telefonda sıkıntı yaşamak ve güncellemelerle sıkıntıların geçmesini beklemek istemiyorum. Tabi ki her telefonun sıkıntıları var fakat bu kadar majör sıkıntıları çözmek için çaba sarfetmeyen ve G2 ile parladığını unutup desteği kesen bir firma. Telefonumun Led ışığı bile yanmıyor ya bu nasıl bişeydir. Adamların umrunda değil. Lolipop verdik mi verdik naparsanız yapın kafasındalar. LG böyle politika izliyorsa kendi bilir. 200 lira fazla verip Note5 alacağım sırf LG almamak için.

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    G2 için kötü yorum birini ilk defa görüyorum. Ayrıca 2.5 senelik telefona güncelleme beklemekte çok mantıklı değil. Ve telefonun hangi konuda güncellemeye ihtiyacı var ki gayet güzel, stabil, sağlam cihaz.
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bir durum var. Eğer ki sen Android 5 güncellemesini veriyorsan sistemin stabil olarak çalışacak, telefon da tüm fonksiyonlarını yerine getirecek. Kitkat gibi stabil olmadığı ve ısınma, şarjın çabuk bitmesi, ağırlaşma olayları, bir de Ledin yanmıyorsa sen bu telefona sistem güncellemesi vermek zorundasın. Ben 6 güncellemesi yada 5.1 güncellemesi de istemiyorum. Madem verdin lolipop güncellemesini o zaman sistemdeki sıkıntıları çöz bari. 2.5 yıl geçmesi Sistem sorunlarının kullanıcıya mal edilmesini gerektirmez. Dediğim gibi, bu telefon ilk çıktığı zamanda almıştım. İyi ki de almışım o zamanın en performanslı telefonuydu. Eğer ki adam gibi yazılım yapsalar şuan bile 2 sene götürür. Ama adamlardaki mantık artık yeni telefon alsınlar mantığı olduğu için herkese bunu benimsetmişler. "2.5 sene olmuş daha güncelleme mi gelir, al bi yeni telefon keyfine bak" mantığı insanlara işlenmiş olduğu için galiba sisteme ayak uydurup yeni bir telefon almam gerekecek sanırım. Ama bu sefer Lg değil :)

• Lg android sürümünü yukseltmese bile hatalari kapatacak bi guncelleme vermeli bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Lg android sürümünü yukseltmese bile hatalari kapatacak bi guncelleme vermeli bize
    Lolipop hakkındaki yorumlarına katılıyorum düzeltilmesi gerek.Ancak bu cihaza 6.0 gelmiyor diye isyan etmek haksızlık bence neticede 2 yaşında cihaz ve zaten kitkat ve lollipop'u almış durumda.Diğer markalarda da böyle, kaç tanesi 2 senelik cihazlarına güncelleme veriyor?
  • Bakınız sony veriyor
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ben 6 falan istemiyorum ki :) tamam lolipop aldik güzel. Şu hatalari gidersinler kit-kat ayarinda akıcı sorunsuz çalışsın zaten o yeter baska bi beklentim yok. Zaten 6 beklemek biraz fazla olur. Ha verilebilir mi verilebilir. Sonucta Lg nin en çok satan modeli. Ama daha sistem hatalarini çözemeyen bi Mobil birim varken 6 zaten gelmez. :)
  • Custom romlara niye bakmıyorsunuz, madem LG'den bir atak yok sizde custom romlara yönelin
  • Kitkat kullanımında bir Lollipop beklemek yanlış bence hocam. Sistem kökten değişti iki yazılım arasında. Tabikide sorunları olacak ve ileride kusurlarını örtecek yazılımlar sağlanacaktır. 6.0/6.1/7.0 gibi. Bunlar her gittikçe daha iyiye gidecektir. Kitkat Art motorundan önceki nesilin geldiği en verimli haliydi o yüzden hepimiz çok memnunduk. Taki 2.3.6 danda memnunduk sonra 4.0 İCS geldi kiyametleri koparttik suan olduğu gibi. Bu stabil degil çizün edin diye. Şuan bana hala 4.0 İCS nin stabil çalıştığı telefon gösteremez kimse. Ama adamlar ne yaptı 4.1 i getirdi 4.1.2 yaptı 4.3 de stabiliteye ulaştılar ve Samsung Galaxy Nexus orada kaldı. Yani müsteriyi açıkta bırakmadı google. Ama bu kendi cihazı için geçerli. Demem o ki Şimdide 5.0 aynı zamanında yaşadığımız İCS sendromunu yaşatıyor bize. Ha siz hak veriyormuyum tabikide sonuna kadar veriyorum. Ama piyasaya çok sayıda G2 satmış bir şirketin başında olsaydık hepimiz için geçerli bu dediğim hiç birimiz 5.1 de vereyim düzgün olsun yada 6.0 vereyim kullanıcım mutlu olsun demeyebilirdik. 2.5 yıl önce doyurduğun tüketici artık senden yeni cihaz alsın isterdik. Saygılarımla iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 9 Aralık 2015; 19:55:43 >

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    Sistem hataları derken biraz daha teknik konuşabilir misiniz mesela ne gibi sorunlardan bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

Güncelleme gelmeyecekmiş arkadaşlar. Facebook lg turkiyeye sordum. Şuan elimizde öyle bir bilgi yok dediler. G3e martta 6.0 gelecekmiş. Telefonu 5 ay önce aldım. Samsung e5 ve g2 arasında kalıp lg g2 yi seçtim. Donanım olarak daha guçlu olsa da daha eski bir cihaz olduğu için android 5.1 almadı. Samsung e5 e 5.1.1 guncellemesini vermiş galiba.

Bu mu güncelleme desteği? Tam bir fiyasko. Telefon ilk çıktığı zamanda alanlardanım. Telefona gelen bütün güncellemeleri toplasan bir elin parmağını geçmeyi bırak bulmadı bile. Lolipopla birlikte telefona sanki milyon tane özellik gelmiş gibi öyle bir ağırlaştı ki. Ayrıca lolipopla yaşanan sorunlar da ortadayken 5.1 i geçtim bu sorunları bile çözmeyen bir firmadan ben birinin telefon almasını nasıl tavsiye ederim. G4 e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyodum. G4de güncelleme sonrası sıkıntılar olmuş kullanan arkadaşlar dile getiriyor. Yeni aldığım bir telefonda sıkıntı yaşamak ve güncellemelerle sıkıntıların geçmesini beklemek istemiyorum. Tabi ki her telefonun sıkıntıları var fakat bu kadar majör sıkıntıları çözmek için çaba sarfetmeyen ve G2 ile parladığını unutup desteği kesen bir firma. Telefonumun Led ışığı bile yanmıyor ya bu nasıl bişeydir. Adamların umrunda değil. Lolipop verdik mi verdik naparsanız yapın kafasındalar. LG böyle politika izliyorsa kendi bilir. 200 lira fazla verip Note5 alacağım sırf LG almamak için.

Android cihazlarin güncelleme ömrü 2 yıldır. Siz cihazı ilk çıktığında yani cihaz android 4.2 de iken almışsınız. Ve cihaz şuan 5.0.2 de. Sizin pek şikayet etmemeniz lazım aslında. Yani g2 ile aynı yıl çıkan cihazların hemen hepsi 5.0 da şuanda. Yeni güncelleme gelmesse birşey diyemeyiz ama acil lolipopun sıkıntılarını çözmek için bir guncelleme gerekli.

• ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle diyim, ben Lg kullanıcısı olarak Lg nin verdiği destekten memnun olayım ki yeni cihaz almaya karar verdiğimde LGnin bende kötü izlenim bırakmaması lazım ki ben tercihimi yine o yönde aklımda şüphe kalmadan yapayım. Şimdi böyle bi durum olunca insan ister istemez şüpheye düşüyor. Diye düşünüyorum :) sonuçta telefon 1 kere alınıp ömürlük kullanılan bişey değil, yeni telefon alınacağı zaman insanın aklına geliyor yaşadıkları :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.