Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon isiniyor bataryam %77 kalan 3 saat 10 dk diyor haydi hayirlisi : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isousluer kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yükledi iseniz 10c yi de öyle yükleyin hocam ama yükleme bittikten sonra hard Reset almanız gerek, verilerinizi yedekleyin o yüzden

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    ılk ındırdıgım rom sıkıntılı ımıs o kadar ugrastırdı suan yukluyor sıkıntı gorunmuyor

sfr yı
  • Ben 10g den geçtim pek fark göremedim hocam ama open çıkarsa ve Root Mod ile düzenleme imkanımız olursa daha da ileri gidebilecek kapasitesi var kit kat ın...

• freestyler7 kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone a geçtiğimden beri hiç sorun yaşamadım hocam veri açıp kapadığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bunu nasıl yükledi iseniz 10c yi de öyle yükleyin hocam ama yükleme bittikten sonra hard Reset almanız gerek, verilerinizi yedekleyin o yüzden

Mesela flash tool ile 10c'yi yükleyeceğim ardından hard reset atacağım değil mi?

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Yükleme bitince bir yorum yaparsın artık :) inşallah onda ek bişiler vardır...

Evet hocam... Bu işlemi her türlü sorundan telefonu kurtarmak içim da yapabilirsiniz.

% 50 de bakalım farklı mı yoksa o da vodafone mu
  • root atanınız olmadımı :D
    bulamadım saatlerdir ya :D
  • quote:

Ben 10g den geçtim pek fark göremedim hocam ama open çıkarsa ve Root Mod ile düzenleme imkanımız olursa daha da ileri gidebilecek kapasitesi var kit kat ın...

Hocam suan telefon acayip hizli ama su gibi bataryayi iciyor 5 dk da %77 den %70 e dustu. Boyle ise ingiltere 10 f gecebilirim
    aynı rommus bosuna ugrastım
  • Valla hocam biraz kullanın sonra belli olur batarya ömrü...

LG Backup ile aldığımız yedeği yüklersek sorun olmaz değil mi hocam hard resetten sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Ben 10g den geçtim pek fark göremedim hocam ama open çıkarsa ve Root Mod ile düzenleme imkanımız olursa daha da ileri gidebilecek kapasitesi var kit kat ın...

Hocam suan telefon acayip hizli ama su gibi bataryayi iciyor 5 dk da %77 den %70 e dustu. Boyle ise ingiltere 10 f gecebilirim

genelde sonradan toparlıyor batarya.bende hep öyle oldu.10 g yüklü bende ilk yüklediğimde inanılmaz kötüydü batarya ama şuan muhteşem bir performans veriyor.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Belki HDD nende hata vardır hocam, bad sektör olunca sıkıntı verebiliyor...

Valla hocam hiç kullanmadım onu, ama kullanan arkadaşlar sıkıntısız yüklediklerini söylemişlerdi...

sıkıntı nerde bılmıom ama ugrasamıyacam artık.. gıdıp yatacam yarın bakarız artık
  • USA T MOBİLE KİTKAT ÇIKMIŞ
  • bende almanya romunu indiriyorum sabaha kalır herhalde tabi yine yarıda kalmazsaindirme işlemi.ama yükleyip yüklememek arasında kaldım biraz.yükleyip memnun olmayanlarda var.şuan 10g yüklü ve çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.