Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmadi ama arastiriom egerki yapabilirsem bilgilendiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossyafff

Olmadi ama arastiriom egerki yapabilirsem bilgilendiririm

anladım yukarı linktekinimi yükledin hocam neyin nesiymiş
  • Ordaki romu yuklemedim..ama indirip denicem
    Konuda.supersu dosyasi verilmis ve cmwmden flaslayin denmis..suan telde cwm yok bn.telden cwm kurmam.icin.zaten.root.gerekli:)
    Ama verdikleri romun icinde kendi.cwmsi varsa adamlar cwmbye girip su dosyasini flaslayin dio.galiba

• Haydaa indirip deneyemem verdikleri romun dosyasi zip uzantili cwmden flash gerek e bendede cwm yok rootsuz kurulmuo..nerden kurduk fransa 4.4.2 yi...Turkiyede yasioz boyle oluyor iste.kac para ver.tel al en.sonda sen.al guncellemeyi..sonrada Turkiye ilerlio hihi.ilerlio

• quote:

Haydaa indirip deneyemem verdikleri romun dosyasi zip uzantili cwmden flash gerek e bendede cwm yok rootsuz kurulmuo..nerden kurduk fransa 4.4.2 yi...Turkiyede yasioz boyle oluyor iste.kac para ver.tel al en.sonda sen.al guncellemeyi..sonrada Turkiye ilerlio hihi.ilerlio

acaba bunların demek istedikleri 4.2.2 yüklüyken bunu cwm ile flashlayınmı demek istiyolar
  • ingilizce bilen biri ne diyor o rom konusunda aciklayabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

ingilizce bilen biri ne diyor o rom konusunda aciklayabilir mi ?

çevirici sayesinde bişeyler anlamaya çalışıyoruz ama ingilizcemiz pek olmadığından çevirisindede tam anlayacan sırada sap diyo saman diyo kafa karışıyo bi an
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Catpat var.ingilizcem soyle dio aslinda manuel olarak yani elle android.surumu yukseltin diyor ayricada ulke uzantisi vermemis yani soyle dio suan kullandiginiz stock romun.uzerine flaslayin android surumu yukseltin ben boyle anladim:) anlamadigim su yukseltsin tamamda guncelleme paketi 1.8gb olurmu :)

• herhalde aksama kadar cikar biseyler yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahsen346 -- 1 Mart 2014; 11:54:53 >
  • quote:

Catpat var.ingilizcem soyle dio aslinda manuel olarak yani elle android.surumu yukseltin diyor ayricada ulke uzantisi vermemis yani soyle dio suan kullandiginiz stock romun.uzerine flaslayin android surumu yukseltin ben boyle anladim:) anlamadigim su yukseltsin tamamda guncelleme paketi 1.8gb olurmu :)

yani benim dediğim gibi hocam 4.2.2 nin üzerine bunun flaşlayacaz sanırım ben bunu anladım hem sürüm yükselecek hemde rootlu olacak cihaz geri 4.2.2 yi kurmak gerek
    Aynen 4.2.2 kurup bu romu cwmden flaslicaz

Hocam ingilizce yazının olduğu linki atın ingilizcem var söylerim size ne olduğunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bende 4.2.2 stock rom var. Rootlu ve twrp kurulu. Ayrica kernel falan da var. Simdi ben hem rootlu hem de 4.4.2 kurulu olsun istiyorum. Yardim edebilirse biri bana ozelden cok minnettar olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Simdi bende 4.2.2 stock rom var. Rootlu ve twrp kurulu. Ayrica kernel falan da var. Simdi ben hem rootlu hem de 4.4.2 kurulu olsun istiyorum. Yardim edebilirse biri bana ozelden cok minnettar olurum.

Hocam millet 2 gündür o dertten ölüyo bekliyoz geliştiricinin biri keyfi olurda yaparsa herkes sevinecek

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Simdi bende 4.2.2 stock rom var. Rootlu ve twrp kurulu. Ayrica kernel falan da var. Simdi ben hem rootlu hem de 4.4.2 kurulu olsun istiyorum. Yardim edebilirse biri bana ozelden cok minnettar olurum.

Hocam millet 2 gündür o dertten ölüyo bekliyoz geliştiricinin biri keyfi olurda yaparsa herkes sevinecek

Hocam o zaman direk download moda alip flash tool ile kuruyorum. Sonra hard reset gerekecek mi? Telefondaki resimler falan gider mi? %49'da kalma olabilir mi?

• quote:

quote:

yani benim dediğim gibi hocam 4.2.2 nin üzerine bunun flaşlayacaz sanırım ben bunu anladım hem sürüm yükselecek hemde rootlu olacak cihaz geri 4.2.2 yi kurmak gerek

hocam benim ki 4.2.2 de denemeye çekiniyorum sonra geri dönemem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

quote:

quote:

hocam benim ki 4.2.2 de denemeye çekiniyorum sonra geri dönemem diye

Dönemeyecek bişey yok dostum en kötü ihtimal flashtool la stok yüklersin verilerin gider tabi yedek alman gerekebilir pc ye

• Evet Kitkat sürümünün içinde olmayanlar.........

İlk aklıma gelen tema ve duvar kağıtları bunların hiç biri yok koca bir level atlıyor nasıl olmaz?

birde mesaj olayı birleştirilecekti 4.4 ile Hangoust ne oldu !

Yeni bildirim sesleri yok. ve müzik çalar uygulaması daha iyi bir şekle ve ek özellikler ile gelecekti...

VArsa süphe ile yaklaştığınız birşey paylaaşın lütfen.

4.2.2 ile 4.4.2 arasında sayıların yer değişmesinden başka bir özelliği yok knock hızı ve hassasiyeti değişti dedik evet ama bu 10B c d e f g sürümündede yapılabilirdi
  • Telefon aslında 10f haliyle bile kusursuz bence. Kitkat open rom lara gelmeden denemeyecem.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.