Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hard reset atmadığınız sürece gitmez. Ama siz medya dosyalarınızı bilgisayara yedek alın. Ardından da bilgisayarda LG Pc Suite ile tam yedek alın. Ne olur ne olmaz.
  • 4.2.2 ye fünmeyi deneyince boot ekranında sürekli dönmeye başladı şuan kitkatı tekrar kuruorum
  • Bytekno kullanıcısına yanıt
    Hard reset atmanız gerek. Yedek aldıysanız hard reset atın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

temız bı kurulum yapın bende 1 gb 1.2 gb arası bosta ram

Hocam bende de sorunlar var boş ram 500-600 bu akıcılığı fazla etkilemiyor ancak dün şarj çok hızlı düştü. ilk gündür normal dedim akşam full şarj edip aldım telefonu uykuda olduğu için şarj düşmemişti. Daha sonra biraz internette falan dolaştıktan sonra bıraktım yaklaşık bir saat sonra elime aldığımda telefon aşırı ısınmıştı ve şarjı yaklaşık 2 saatte %20 azalmıştı yeniden başlattım ama şarj akmaya devam ediyordu Akşamdan bu saate kadarda ekran süresi 1saat 23 dakika bu düşüşte bir gariplik var ve ısınma olayı tabi ki. android weather uygulaması vardı ondan şüphenelip kaldırdım. şimdi normale dönmüş gibi. reset atıp kurmuştum acaba yeniden hard reset atıp kursam mı flash tool la
  • arka planda çalışan çok fazla gereksız uygulama var hocam onların bi yolunu bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

temız bı kurulum yapın bende 1 gb 1.2 gb arası bosta ram

Nasil temiz kurulum yapacagiz hocam?

Kurulundan 1 saat evvel çamaşır suyuna yatıracak teli temiz kurulum için

Yav flash tool ile nasil temiz kurulum olacak? Kurmadan once twrp ile internal storage dahil full wipe yaptiktan sonra mi download moda alacagiz?

Dostum temiz kurulum için bütün. Bilgilerini resim video vs. Pc yedeklemen lazım flashtool ile kurulum yapmadan evvel telefona hard teste at daha sonra flash toplam ile kurulum yap kurulundan sonrada bi daha hard teste at iş tamamdır temiz kurulum bu yani

• hocam ben sabah 8 den beridir mesaj konuşma uğraşma %10 gitti :(
  • Bende yukledim 4.4.2 yi ama gozle gorulur bir fark gizukmuyor.keske gorsel farkliliklar olsaydi.hos bu haliylede memnunum telefonumdan ama guncelleme sonucta insan gozle gorulur fark bekliyor.

• 4.4.2 yükledim ama gapps hatası veriyor hard reset atmama rağmen. Acaba Almanya kitkat romdunda bir sıkıntı mı var?

• wiffer kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hatayı verdi 10 kez sıfır kurulum yapmama rağmen... Çözüm olarak başka sürüm kit kat çıkmasını bekleyin derim

yüklediğiniz telefon orjinal rommuydu hocam
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bekleyeceğiz biraz daha o zaman? Ben de 10f e geri döneyim en iyisi.

• sombie S kullanıcısına yanıt
    Hayır holanda 10 f in üzerine kurmuştum. Bir sürü şey denedim ama hatadan kurtulamadım.

• Beyler ben de sizin yorumlar üzerine hollanda 10fde kalmaya karar verdim open kitkat romları gelene kadar. Bu hafta çıkar herhalde var mı bilgisi olan?
    Bir de üstten bildirim çubuğunu iki parmakla çekince farklı bir menü çıkıyordu var sanırım 4.3te 4.4te de var mı?

hocam bnm orjinal rom olmadığı halde yükledim reset atmama bile gerek kalmadı. sizin sorununuzuda araştırıyorum hocam
  • mosef kullanıcısına yanıt
    yok hocam tek menü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

yok hocam tek menü var

4.3 yüklü samsunglarda görmüştüm acaba samsungun bir eklentisi miymiş yoksa 4.4ke kalktı mı.
    Ben bu çıkan 4.4e hiç inanamadım bile ya bu kadar az görsel değişiklik olmasına falan. Wallpaper eklenmediğini söyleyen arkadaşlar vardı. Ufak da olsa bu tarz şeyler eklenmez miydi acaba operatör romları diye mi böyle çok merak ediyorum openlar nasıl olacak .

• mosef kullanıcısına yanıt
    kendi orjinal romunda var yanlış olmazsam hocam. bende açıkçası çok şaşırdım ama open romlarını bekliyorum bende nasıl oalcak diye
  • root kaç güne çıkar acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

hocam ben sabah 8 den beridir mesaj konuşma uğraşma %10 gitti :(

Sizde de kitkat kurulu değil mi? Şarj da sorun yok yani olmadı hard reset atıp tekrar kuracağım rom u bir gariplik olduğu kesin telefon boşta ısınmış bide pil tüketiminde %30-40 civarı ekran gözüküyor ama oda bir buçuk saat açık kalmış. Buda %95 ten %75 e düşürmez şarjı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.