Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geri 4.2.2 ye geçtiğimde boot ekranında sürekli dönüyor açılmıyor 2 kez denedim şuan en son geri kitkatı yükledim rootu halletselerde cwm den atsak :D
  • Bytekno kullanıcısına yanıt
    Bendede öyle oldu onu düzeltmek için factory reset atıcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Yazdiklariniza aynen katiliyorum 10c den 4.4 e ve onda. 10g ye gecen biri olarak. 10g tek kelime ile mukemmel.batarya 10 c den daha iyi. Hizi 10c yi katlar. Ayrica kosede vodafone yazisi cok hos.

Cekim kalitesi vs mukemmel.

ARKADASLAR ANDROID KITKAT GECMEYIN ISINMA VE SARJ SIKINTISI VAR.

Evet şuan en iyisi 10g ama kitkattan memnun olanlarda var. bizim kurulumda sorun olmuş olabilir bende ısınma ve hızlı şarj düşüşü sorunu yaşadım global romlar çıkana kadar 10g deyiz anlaşılan

Nerden indirip nasil yuklucez 10g yi hocam ben daha yeniyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kıtkatta ısınma falan demıssınız ama bendemı sorun var anlamadım bende 10g den gectım kesınlıkle daha hızlı ve ısınma daha az bende hatta asphalt 8 de 400km ye cıkınca olan donmalar ve kare atlamaları tamamen gıttı sadece antutudakı puan baya bı dustu onuda onemsemıyorum zaten bence sorun yasayanlar full wipe yapıp sağlam bı yenıden yuklemeyle sorunlarını cozebılırler
  • Güncellemeyi telefon üzerinden yapabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musakilic kullanıcısına yanıt
    Teknik konu da var stock rom yukleme onceki sayfalarda da var nasil yapilacagi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Root çıktı arkadaşlar.
    https://docs.google.com/file/d/0B2dZT8Fcqd9lMV9GWTZVUlNTbms/edit?pli=1

Root ta halloldu hadi hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

Isınma ve şarj problemi başlıca problemler. Birde ben de takılmalar da oluyordu.

Bende ne isinma ne takilma nede pil problemi var.

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Hocam sende her yeniden başlatmada gapps hatası veriyor muydu ?
    Ben almanya 32 lik romu yükledim de bende ve birkaç arkadaşda daha bu hata var...
    O kadar önemli değil eski sürüme root olmadığı için geçmiştim zaten, bir de bende de ısınma ve takılma olmamıştı o kadar ard arda yeniden yükleyip hard reset atmama rağmen...
  • Sen yapabildin mi hocam :/ ben cuma günü denemiştim ve telefon kendine restart atıp durmuştu her seferinde...
  • xda'dan bir geliştirici sanırım recovery işini halletcekmiş yakında öyle yazmış sanırım

link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667227
  • root dosyaları inerken supersu.apk dosyası hata sayfası çıkarıyo sağlam indiren birisi rar yapıp upland yaparsa makbule geçer
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Gapps hatasını ben de alıyordum hocam.

• Yukardaki ikon renkleri hakkinda kimsenin bir bilgisi yok mu beyaza alisamadim kotu geliyor sirf bu yuzden 10H ye gecesim geliyor ond anlik indirme hizi filan da eklenmis hem 4.4 vodafone oldugu icin simdi vodafonupdate var birde o calisiyor durduk yere sinir bozucu :(

• isousluer kullanıcısına yanıt
    Aslında işim olmasa diğer tüm kitkatları yükler denerdim ama hiç uğraşasım yok root çıkmadığı için, telefonumun şuanki hali her yönden mükemmel... Bozarsam da aynı gün içinde bu haline çeviriyorum... Düzgün bir open rom çıkana kadar jb iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam sende her yeniden başlatmada gapps hatası veriyor muydu ?
    Ben almanya 32 lik romu yükledim de bende ve birkaç arkadaşda daha bu hata var...
    O kadar önemli değil eski sürüme root olmadığı için geçmiştim zaten, bir de bende de ısınma ve takılma olmamıştı o kadar ard arda yeniden yükleyip hard reset atmama rağmen...

Hocam ben germany vodafone 16gb yukledim. Hoc gapps hatasi almadim. Ben yuklemeden twprden data, internal storage vs cacheleri formatladim. Sonra kitkati flashladim direk ve yukledikten sonra hard reset attim. Bu sekilde hicbir hata ile karsilasmadim.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Ben de temiz kurulum yapmama rağmen hata verdi de(wipe hard reset vs. denemediğim yöntem kalmadı) :/ demek ki 32 lik sürümde sıkıntı var... Teşekkürler cevabınız için...
  • Ya vallahi bozacaksınız telefonları... rom manyağı yaptınız günlerdir makineleri, yazıktır=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

arkadaşlar bu kıtkatta ısınma falan demıssınız ama bendemı sorun var anlamadım bende 10g den gectım kesınlıkle daha hızlı ve ısınma daha az bende hatta asphalt 8 de 400km ye cıkınca olan donmalar ve kare atlamaları tamamen gıttı sadece antutudakı puan baya bı dustu onuda onemsemıyorum zaten bence sorun yasayanlar full wipe yapıp sağlam bı yenıden yuklemeyle sorunlarını cozebılırler

asphalt 8 i nasıl oynuyorsunuz yedek mi almıştınız hocam? şimdi upload etseniz diyecem 2Gb dosya uğraşamam diyeceksiniz kitkat hızlı ama yüklerken sorun oldu muhtemelen bazı hatalar verince 10g ye döndüm şarj ve performans bir kez daha hayran bıraktı global bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.