Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube da gordugum bir official kitkat guncellemesinde, oyunlara girince sanal tuslar bildirim cubugu gibi kayboluyordu. Kontrol edermisiniz sizde de oylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GurkanLee hocam bende almanya vodafone 4.4.2 var ve kaybolmuyor inşallah open rom larda kaybolur sırf bunu merak ettiğim için güncelledim ama maalesef gerçekleşmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Evet arkadaşlar sonunda bu sabah yayınlandı güncelleme almanya için olsa da bizde flash tool ile telefona kurabiliyoruz. Kitkat la neler geldi neler düzeltildi zamanla göreceğiz. kurulumdan sonra gözlemlerimiz paylaşırız

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

Duvar kagıtlarında stock duvar kağıdı dışındakilerde de artık alt ve üst bar şeffaf
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

-Knock Code eklenmemiş
    -Ekran parlaklıgı otomatikte titreme sorunu giderilmiş daha stabil çalışıyor
    -Knock on daha duyarlı ve hızlı
    -Kamera odaklaması hızlanmış, Fotoğraf kalitesi daha iyi
    -Yazıcı eklenmiş

Art yok kore romlarda vardı operatör romları olduğu için bu romlarda olmayabilir bu özellik european_open romlarda olur umarım

KURULUMU NASIL GERÇEKLEŞTİRİRİZ

Teknik konuda stock rom kurulumu ile ilgili detaylı anlatım var oradan yararlanabilirsiniz

===> LG G2 TEKNİK KONU <===

KULLANICI GÖZLEMLERİ

@mansurmarsak
    =Arayüz geçişleri acayip hızlanmış takılma falan kalmamış telefonda

=Knock on tepkisi çok daha hızlı ama Knock code falan gelmemiş

=Sanal tuşları gizleme özelliği yok

=Kamera da hiçbir değişiklik farkedemedim. Karanlıkta kasmaya devam ediyor ve 60 fps çekemiyor. Ayrıca video çekiminde ses kalitesi berbat. Ses kopuk kopuk geliyor ve arka planda cızırtı sesi var

=Birde birkaç tane ufak görsel değişiklik var o kadar

=Art ile ilgili bir seçenek de bulamadım

@acura07
    ram kullanımı degısmemıs tuaf..

acılıs kapanısta vodafone ekranı gelmıs bunu rootla kaldırırız dıye tahmın edıyorum

kamerada 10g ye gore bı degısme yok gıbı acılısına efect eklenmıs sadece...

cekım kalıtesı bu sefer tutturmuslar dıyebılırım 3g de 5 cızgı dalgalanma yokk !!!

ekran parlaklıgı otomatıkte rahatsız etmıyor artık yumsak ve hızlı bır gecısı var

yazıcı eklenmıs(cep prınter ı vardı onun ıcın heralde..)

tum wallper lar artık ust bar seffaf olmus

kendı tarayıcısı cromu yakalamıs hatta onde bıle dıyebılırım

cagrı kaydına gecerkenkı sn lık fark ıyıce azalmıs beklemıyorsunuz bıle neredeyse

@Gopc@
    * Telefon LG'nin 4.4.2 vs 4.2.2 videosundan daha hızlı çalışmaya başladı.
    * Kamera oldukça iyileştirilmiş ve hızlanmış
    * Videodaki arkaplanda ses varken konuşma sesindeki kesilme sorunu düzelmiş

Bazı arkadaşlar 4.4 olunca çok farklı şeyler bekliyor gibime geldi sonuçta 4.4 tamamen driverlerini güncelledi sonuç olarak androidi ios kadar stabil hale getirdi dahi denilebilinir. 4.2 ile 4.4 arasında gözle görülmeyen o kadar çok değişiklik var ki. Biz son kullanıcı sadece dışına bakarız birşey değişmemiş deriz ve elimizdekinin kıymetini bilmeyiz :D

ios 7 ile simgeleri değiştirdi apple millet resmen çoştu :D simgelerin değişmesiyle coşulacaksa bir tema yükleyin bakın keyfinize

Şahsım olarak 4.4.2 güncellemesi cihazın gerçek performansını yansıtmasını sağlıyor ve uçaktan inip jete binmiş gibi hissettiriyor :D

Unutmadan global dağıtım ile operatör dağıtımları farklılık gösterir bir süre daha bekleyip global dağıtımda ne gibi değişiklikler var bakmak gerekiyor.

Hocam, bu ana ekranındaki hava durumu widget ve şarj saat widget isimlerini alabilirmiyim rica etsem ?

• S1 10f Netherland yüklü güncelleme olayım nasıl olacak?
    S2 Knock code nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

S1 10f Netherland yüklü güncelleme olayım nasıl olacak?
    S2 Knock code nedir?

Güncellemeyi kendin yapmak istiyorsan ilk mesajdaki kdz dosyalarından birini indirip orada linki verilen teknik konuda anlatılan stock rom yükleme adımlarını izleyerek güncellemeyi yapabilirsin.

Knock Code, 86 bin 367 ayrı tık kombinasyonunu hafızasında tutabilen, sekiz aşamalı tıklamaya kadar destek veren özelliktir, şifrelemenin ekranın istediğiniz bölgelerinde yapılmasına da izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Mart 2014; 23:38:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Hocam, bu ana ekranındaki hava durumu widget ve şarj saat widget isimlerini alabilirmiyim rica etsem ?

Hocam şarj ve saat yani üst bar kitkatın varsayılanı widget ise android weather & clock widget transparan olarak ayarlayınca bu görüntüyü alabilirsiniz
  • Bu arada t mobile ota güncellemesi verilmeye mi başlanmış. Twitterda öyle bir şey gördüm. Şu son çıkan 4.2lerden hangisiydi 10g sürümü t mobile bazlı miydi? Hatta operatör şeysi sol yukarda çıkıyordu falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Bu arada t mobile ota güncellemesi verilmeye mi başlanmış. Twitterda öyle bir şey gördüm. Şu son çıkan 4.2lerden hangisiydi 10g sürümü t mobile bazlı miydi? Hatta operatör şeysi sol yukarda çıkıyordu falan.

Evet 10g de operatör ismi sol üste yerleştirilmiş uk için çıkan rom
  • Beyler 10g t mobile ingiltere yüklü olupta kitkat alanlar buraya yazsın

• Knock Code'u G2'ye koymazlarsa LG benim için gerçekten biter. Bu kadar net konuşuyorum.

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    koymazlarsa sı fazla çıkan romlara bakılınca açık net koymamışlar yani. muhtemelende koymazlar adamlar bunu satış stratejisi haline getirip yeni ürünü pazarlıyorlar eski modelede koyarsa kendilerini baltalarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

@GurkanLee hocam bende almanya vodafone 4.4.2 var ve kaybolmuyor inşallah open rom larda kaybolur sırf bunu merak ettiğim için güncelledim ama maalesef gerçekleşmedi :(

Hocam o gizlenme ozelligi oyunla alakali. Oyunun bu ozellige destek vermesi lazim. Mesela clash of clansta gizleniyor
  • Hidden menüde bir şeyler kurcalarken az daha telefon elimde kalıyordu arkadaşlar siz siz olun oraya hiç bulaşmayın.. Ana başlıktan arkadaş yardımcı oldu ve zor da olsa telefonu kurtardım, Allah ondan razı olsun.

Neyse Almanya 10E romu uzun bir süre severek kullanıyordum, yukarıda bahsettiğim mesele yüzünden servislik bir durum olur diye Türkiye 10C kurdum ama tahmin edeceğiniz üzere bu romda kalmayı hiç düşünmüyorum. Kitkat için de open romların çıkmasını beklemeye karar verdim, bu yüzden herkesin övgü ile bahsettiği şu 10G romuna ben de geçeyim diyorum ama bulamadım. Bana bir 10G open rom linki verebilir misiniz?
  • KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Kütahya'lı kardeşim teşekkürler, bu Kore versiyonu için falan değildir umarım
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, değil.
    Buradan siz de ulaşabilirsiniz aynı adrese;
    http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Günün güzel haberi geldi..

Knock Code Lg G2 ye ilerleyen zamanlarda güncelleme ile sunulacak.

Kaynak:http://www.lowyat.net/2014/02/mwc-2014-lgs-new-knock-code-feature-makes-unlocking-smartphones-faster-and-more-secure-at-the-same-time/

https://www.facebook.com/LGMobile?fref=ts

Umarım kaynakta dediği gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Günün güzel haberi geldi..

Knock Code Lg G2 ye ilerleyen zamanlarda güncelleme ile sunulacak.

Kaynak:http://www.lowyat.net/2014/02/mwc-2014-lgs-new-knock-code-feature-makes-unlocking-smartphones-faster-and-more-secure-at-the-same-time/

https://www.facebook.com/LGMobile?fref=ts

bir de sanal tuş olayını düzeltseler süper olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Beyler 10g t mobile ingiltere yüklü olupta kitkat alanlar buraya yazsın

Hocam kitkat güncelleme aldınız mı siz ve operatör animasyonuyla mı açılıyor yine ??

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.