Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Beyler 10g t mobile ingiltere yüklü olupta kitkat alanlar buraya yazsın

Hocam kitkat güncelleme aldınız mı siz ve operatör animasyonuyla mı açılıyor yine ??

Arada kontrol ediyorum 10g son surum diyor. Acilista operator logosu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, oyunlarda performans artışı ne durumda güncellemeyle?
  • Güncellemeyi imei numarandan alırsın türkiye ye gelince alırsın romun 10g olsa da alamazsın
  • http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

13 6MB/MOBILKOM_16G(AUSTRIA) V20A LGD802 1.72 GiB 4 Online New

Taze yeni düştü
  • Almanya kitkat super ilk ciktiginda yukledim bekledigime deydi benim icin bazilari acilista vodofone simgesine takilmis ne olacak ondan 5 sn acilio tlf zaten vodofone gereksiz uygulamasi 10mb yer kaplio onada takilanlar olmus yani bence kitkat varken kurun rom kurmaya ihiyac duymuyorum artik o derece begendim 4.2.2 deyken custom rom kullanma ihtiyaci duyuyordum takilmalardan ama kitkat devrim oldu benim icin
    Ve bakarmisiniz bos ram miktarina

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 4 Mart 2014; 18:32:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Almanya kitkat super ilk ciktiginda yukledim bekledigime deydi benim icin bazilari acilista vodofone simgesine takilmis ne olacak ondan 5 sn acilio tlf zaten vodofone gereksiz uygulamasi 10mb yer kaplio onada takilanlar olmus yani bence kitkat varken kurun rom kurmaya ihiyac duymuyorum artik o derece begendim 4.2.2 deyken custom rom kullanma ihtiyaci duyuyordum takilmalardan ama kitkat devrim oldu benim icin

Bende seninki kadar oyun ve program yoktu ve ram miktarı 350 320 ye kadar düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Taze yeni düştü

Siz yüklediniz mi? Yükleyip deneyen olursa minnetttar oluruz

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Şu kadar boş ram im var deseniz yeterli idi hocam kocaman resim atmaya gerek yoktu :)
    Full stok kullanan herkese tavsiye olunur KK romu, ama benim gibi root+recovery işleri olanlar için eski sürümün çok çok gerisinde şuan... Onlar da temiz şekilde hallolsun ilk elden geçmeyi düşünüyorum ilk fırsatta.
  • Pardon duzelttim mobilden yaptigim icin butun islemleri resim baya buyukmus simdi duzlettim
  • Dusuk isiktaki kamera kasmasi hala devam ediyor mu? Hic bir iyilestirme olmamis mi?

• Hadi bakalim hayirlisi kisa surede turkiyeye gelir umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Taze yeni düştü

Siz yüklediniz mi? Yükleyip deneyen olursa minnetttar oluruz

Yok hocam indiremedim nette problem var :(

• CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Denedinizmi baslangicta ne ekrani geliyor hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Almanya kitkat super ilk ciktiginda yukledim bekledigime deydi benim icin bazilari acilista vodofone simgesine takilmis ne olacak ondan 5 sn acilio tlf zaten vodofone gereksiz uygulamasi 10mb yer kaplio onada takilanlar olmus yani bence kitkat varken kurun rom kurmaya ihiyac duymuyorum artik o derece begendim 4.2.2 deyken custom rom kullanma ihtiyaci duyuyordum takilmalardan ama kitkat devrim oldu benim icin

Bende seninki kadar oyun ve program yoktu ve ram miktarı 350 320 ye kadar düştü

Aynı sorun bende de vardı yedek alıp hard reset attım 700-800 civarı boş ram var öneririm. yedeği pc ye atmayı unutmayın tabi

• 13 6MB/MOBILKOM_16G(AUSTRIA) V20A LGD802 1.72 GiB 41 32 gb cihazda deneyen var mı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Günün güzel haberi geldi..

Knock Code Lg G2 ye ilerleyen zamanlarda güncelleme ile sunulacak.

Kaynak:http://www.lowyat.net/2014/02/mwc-2014-lgs-new-knock-code-feature-makes-unlocking-smartphones-faster-and-more-secure-at-the-same-time/

https://www.facebook.com/LGMobile?fref=ts

bir de sanal tuş olayını düzeltseler süper olacak.

Oyunlar için lazım ise Auto hide Soft keys uygulaması var zaten tuşları oyun sırasında kapatıyor öyle bir şeydenmi söz ediyorsun

• Resmi türkiye sürümü nisanda gelecek mi arkadaşlar? Gelecekse bekleyelim biraz daha.
  • Henüz root yok dimi kitkat için tuşları gizlemeden kullanamıyorum :) en azından recovery yüklenebiliyo olsa navbarı küçültürdüm :)

• bkaratasx kullanıcısına yanıt
    aynı vodafone romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Resmi türkiye sürümü nisanda gelecek mi arkadaşlar? Gelecekse bekleyelim biraz daha.

Bende beklemedeyim ay sonuna doğru gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.