Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Resmi türkiye sürümü nisanda gelecek mi arkadaşlar? Gelecekse bekleyelim biraz daha.

Bende beklemedeyim ay sonuna doğru gelir.

Lg ye mesaj attim ve geri donus yaptilar,isimi hallettikten sonra kitkat i sordum nisan da gelecegini soylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaş yok. Bu KitKat bir ben de sorunlu sanırım. Isınma problemi desen var, takılma problemi desen var, şarj problemi desen var. İtalya'yı da denedim, Almanya'yı da aynı. 10g candır.
  • isousluer kullanıcısına yanıt
    valla hi hocam bende 0 kasma 0 donma ve sarj da yok iyi gidiyor
  • Art ile ilgili bir haber var mı?
  • Ben şimdi Almanya ve İtalya romunu yükledim. Isınma problemi, şarj problemi ve takılma problemi vardı. Avusturya romunu indirip yüklesem farkıolur mu acaba?
  • Dayanamadım tekrar kurdum kitkat romunu ama bu sefer rootlu olanı kurdum navbarıda gizledim şimdilik memnunum çok akıcı kasma yok gayet güzel çalışıyo rom

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    üstad bende rootlu olanı yükledim ama root çevrim dışı kaldı
  • Arkadaşlar öncelikle temiz kitkat kurulumu yaptım ,kurmadan öncede sonrada hard reset attım sorunlarım şunlar
    antutudan çok düşük skor alıyorum uçak modunda skor biraz yükseliyor peşpeşe ikinciyi çalıştırın dahada düşüyor,ram kullanımı önceye göre fazla,knock on cevap vermiyor arada hiçbir şekilde açılmıyor power tuşundan açıyorum son olarakta alarmı ters çevirerek erteleme kullanıyorum eskiden saat gibi çalışan özellik telefonu 10 kere çevirirsem belki çalışıyor belki çalışmıyor v10g çok iyiydi en çokta knock on canımı sıkıyor buolayları yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

Arkadaşlar öncelikle temiz kitkat kurulumu yaptım ,kurmadan öncede sonrada hard reset attım sorunlarım şunlar
    antutudan çok düşük skor alıyorum uçak modunda skor biraz yükseliyor peşpeşe ikinciyi çalıştırın dahada düşüyor,ram kullanımı önceye göre fazla,knock on cevap vermiyor arada hiçbir şekilde açılmıyor power tuşundan açıyorum son olarakta alarmı ters çevirerek erteleme kullanıyorum eskiden saat gibi çalışan özellik telefonu 10 kere çevirirsem belki çalışıyor belki çalışmıyor v10g çok iyiydi en çokta knock on canımı sıkıyor buolayları yaşayan varmı?

Yok. Ben temiz kurulum yapmamamistim. Hersey stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

Arkadaşlar öncelikle temiz kitkat kurulumu yaptım ,kurmadan öncede sonrada hard reset attım sorunlarım şunlar

Hocam bende aynı şekilde kurulum yaptım bu sorunların hiç biri yok bir şekilde ya kdz de yada kurulumda sorun oluyor tekrar kurmayı deneyin bence tabi ki kitkat kullanmak istiyorsanız

• 4.4.2 kitkat yükleyen arkadaşlar. bu güncellemede QSLİDE tüm programlara uygulanabiliyormu? yoksa gene sadece yerleşik uygulamalarda mı oluyor?
  • Arkadaşlar Türkiye güncellemesi ne zaman çıkacak belli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Dayanamadım tekrar kurdum kitkat romunu ama bu sefer rootlu olanı kurdum navbarıda gizledim şimdilik memnunum çok akıcı kasma yok gayet güzel çalışıyo rom

Hangi ülke için olan kdz yi yüklediniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

4.4.2 kitkat yükleyen arkadaşlar. bu güncellemede QSLİDE tüm programlara uygulanabiliyormu? yoksa gene sadece yerleşik uygulamalarda mı oluyor?

Qslide da değişiklik yok hocam aynı programlar var yine listede global de onu da düşünüp yapmışlardır umarım şimdilik fark yok

• Beyler almanya 4.4.2 kurdum ama root cikmadimi henuz kitkata? Suan dimdizlak kaldim. Bi yardim edin. Saglam bi root dosyasi yokmu? kitkat icin ?

• kitkat mukkemel ya hala kullanmaktayım root rom işlerine gerek duymuyorum harbiden olmuş mukkemelsin LG !
  • Hocam kdz olarak değil twpr ile yükledim :)

Bende root aktif şu anda rootlu uygulamaları kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam kdz olarak değil twpr ile yükledim :)

Bende root aktif şu anda rootlu uygulamaları kullanabiliyorum.

Usta hangi romu kurdun. link atarmisin sana zahmet. Almanya surumunu kurdum ama root ne yaptiysam olmadi. Root olmadan telefon kullanilmiyor malesef. Ha birde cihaz eskisine gore isiniyor. sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Mart 2014; 22:51:30 >
  • Beyler ben flash tool ile kurmustum kitkati. Benim tek istegim 4.2.2 ile yapabildigiz ses artirmayi yapma ve sanal tislari kucultme. Bunlari nasil yapabilirim? Nasil? Yardim edin allah askina.

• root olursa oda hal olur hocam sizin gibi bizde rootu bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombie -- 5 Mart 2014; 23:09:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.