Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gs01

Forumdaki Lg G2 rom Mod Page başlığında anlatılan 4.4.2 yükleme yöntemi ile kurdum rootta sorunsuz çalışıyor. Gerekli linkler orada mevcut

Eyvallah usta. Eve gidince bi bakayim oluruna. Tskler.. Ama isinma var 4.2.2ye gore. Sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Mart 2014; 0:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek ağır uygulamalar çalıştırmadığım için bir farklılık hissedemedim hocam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

pek ağır uygulamalar çalıştırmadığım için bir farklılık hissedemedim hocam ben

Himm anladim usta. Normal kullaniyorum farkli bisey yapmadim. Ama sanki eskiye gore isinma var.. Neyse tam format atip bi deniyim bidaha..

• bence daha az ısınıyor 4.4.2....

bunu Death tıger 2 oynarken test ettım
  • bıraz gec oldu ama ;
    g2 nın 4.4.2 kıtkat vıdeo performansı az once cektım yukledım gardas payı :)

http://www.youtube.com/watch?v=HhjzQDLhZGM
  • dr_divx D kullanıcısına yanıt
    O yüzden offline moda geçeceğim yine. Her işimi kendim halledip hiç sormasam yeğdir. Cevap veren yok, boşuna konuya yazmayayım

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    konuyu okusaydınız yada teknık konuyu ınceleseydınız tum kıtkatların aynı oldugunu gorurdunuz belkı cok fazla konusuldugu ıcın sıze cevap verılmemıstır..

emın olun sorunlarınızı kendınız cozmenız buradakı kımseyı baglamaz yada burada bı soru sormanız... buradan faydalanacak olan yıne sızsınız..

tavsan daga kusmus dagın haberı olmamıs.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Hocam tavrınız yanlış.

G2 konuları en aktif konular arasında dolayısıyla çok post geldiği için birçok soru arada kaynıyor doğal olarak.

Kaldı ki burda kimse kimseye yardım etme mecburiyetinde değil. Ve de sorduğunuz soruya cevap bekleyip dövünene kadar forumda en fazla 15 dakikalık bir araştırma yaparak neyin ne olduğunu anlarsınız.

Herkes bişeyler soruyor, belki aynı sayfa içinde bile aynı sorular defalarca konuşuluyor, kimse iki dakikasını ayırıp araştırma zahmetine girmiyor. Sonra da sorular cevaplanmıyor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

O yüzden offline moda geçeceğim yine. Her işimi kendim halledip hiç sormasam yeğdir. Cevap veren yok, boşuna konuya yazmayayım

Hocam bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor ama siz kimseyi suçlayamazsınız cevap vermiyorlar diye çünkü kimsenin öyle bir sorumluluğu yok müşteri hizmetleri değil burası ve kimseye de sorunuzun cevabını bilmiyor yada cevap vermiyor diye çıkışamazsınız. Sorunları genelde kendileri çözüyor arkadaşlar ve yardımcı olsun diye burada paylaşıyorlar forumun amacı da bu zaten birilerinin danışmanı olmak değil. Lütfen daha dikkatli ve sorumlu olalım bir şeyler söylemeden önce.

• @c_a_l_99, @Blacktechtonix,

Tavrımda inanın bir yanlışlık yok, ben sadece kendi cevabıma hitaben yazmadım ki ? Sizin gözden kaçırdığınız nokta da bu. Evet dövündüm az da olsa ama alıntı yapılıp sorulan sorulara bile geri dönmeye tenezzül etmemek doğru mu ? Foruma girdiğinde mesajınız alıntılandı uyarısını boşuna koymamış ya site yetkilileri ? Hepsi bir yana, zaten böyle bir zorunluluğun olduğunu ima etmedim. İşi görülen devamını getirmiyor, tek yakarışım bu.

Haklı olduğunuz noktalar var, aşırı kalabalık forum. G2 özellikle deli gibi mesaj yağmuruna tutulmuş durumda, arada gözden kaçanlara eyvallahım var, ama sorarım be insanoğlu ''Alıntılanmışsın'' ne diye cevap yazmazsın?! :)

Alıntılayıpta mesaj alamadığım bir şey olmadı çok şükür, ama konuyu bir gözden geçirseniz benim gibi, sürüyle alıntılanmaya yanıtsız kalan mesaj olduğunu görürsünüz. Yaram yok, tavrım da yok. Bu yüzden ama biraz daha özenli olmak gerek kanaatindeyim...

Forum dünyasında ilk takılmışlığım değil zaten. Yıllardır uğraşıyorum hem forumla hem de androidle. Ondan kendim hallediyorum. Bildiklerim konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 7 Mart 2014; 9:18:03 >

• Ben kurdum d80220a VDF yi yanliz.cihazi rootlayamiyorum sorun ne olabilir? Menuye superuserde geliyor ama cihaz rootlu olarak gozukmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: anilpakkan

Ben kurdum d80220a VDF yi yanliz.cihazi rootlayamiyorum sorun ne olabilir? Menuye superuserde geliyor ama cihaz rootlu olarak gozukmuyor

4.4 icin root çıkmamış olabilir??

biraz sıkıntılı bi süreçle yükleniyor

• anilpakkan A kullanıcısına yanıt
    hocam maalsef kitkat atıldıktan sonra root atılmıyor. 4.2.2 de iken orjinal romun zipli hali ve supersu yı CWM den yüklüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombie -- 7 Mart 2014; 11:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

hocam maalsef kitkat atıldıktan sonra root atılmıyor. 4.2.2 de iken orjinal romun zipli hali ve supersu yı CWM den yüklüyorsunuz

Simdi root atip tekrar 4.2.2 ye ceviremiycekmiyim cihazi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anilpakkan

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

Simdi root atip tekrar 4.2.2 ye ceviremiycekmiyim cihazi?

cihazi 4.2.2 ye rootsuz gecebilirsiniz Flastoolla. ..

ama veri kaybi yaşarsınız yedeginiz yoksa.

• Arkadaşlar KitKat kurup da benim gibi ısınma, şarj ve donma problemleri yaşayan var mı? Telefonum 309 serisi.
  • Telefon yaniyo resmen bide internetteyken oyun oynamiyorrum

• v10gye donerken sorun oldu logo ekranında kalıyor acıl yardım
  • XxTuNixX kullanıcısına yanıt
    hard reset atmadıysanız hard reset atın
  • nasıl atabılırım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.