Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonu kapatın ses kısma tusu ıle power tusuna basılı tutun ekran degısıcek sonra 2 3 defa power tusuna basın onaylayın
  • Beyler ana sayfadaki kitkatı kurdum. Ancak açıldığında dokunmatik saçma salak çalışıyordu. Kalibrasyonu bozuk gibi. Loki denen olayı unuttum acaba ondanmıdırki. Bu tür bişeyle karşılaşan varmı? Bir de yüklemelerim sırasında hep failed dedi. Anlamadım ne iştir. Loki olayıyla beraber birdaha denicem bakalım ne olacak.
  • Arkadaş lanet gelsin ya. 50 tane işlem yaptım ama olmadı gene. Beyler ana sayfadaki kitkat olmuyor. Bilginiz olsun. Herşeyi normal dendiği gibi yaptım ama dokunmatik olmuyor. Beklemekten başka yapacak bişey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadaş lanet gelsin ya. 50 tane işlem yaptım ama olmadı gene. Beyler ana sayfadaki kitkat olmuyor. Bilginiz olsun. Herşeyi normal dendiği gibi yaptım ama dokunmatik olmuyor. Beklemekten başka yapacak bişey yok..

Yöntem işe yaramadıysa kaldıralım hocam geri dönüş için teşekkürler artık sorunsuz olanı çıkınca yeniden ekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Arkadaş lanet gelsin ya. 50 tane işlem yaptım ama olmadı gene. Beyler ana sayfadaki kitkat olmuyor. Bilginiz olsun. Herşeyi normal dendiği gibi yaptım ama dokunmatik olmuyor. Beklemekten başka yapacak bişey yok..

Yöntem işe yaramadıysa kaldıralım hocam geri dönüş için teşekkürler artık sorunsuz olanı çıkınca yeniden ekleriz

Diger forumlardaki romlarida denedim. Root olmuyor malesef. Twrpde olmuyor. Sanirsam daha cikmamis. Xdayi takip ediyorum. Bi yenilik olursa haberlesiriz olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Diger forumlardaki romlarida denedim. Root olmuyor malesef. Twrpde olmuyor. Sanirsam daha cikmamis. Xdayi takip ediyorum. Bi yenilik olursa haberlesiriz olmazsa

Haberlerinizi bekliyorum hocam

• beyler biri bütün + ve - lerini yazarsa çok sevineceğiz
    Netherland 10f yüklü 10g e mi geçeyim yoksa 10c e inip kitkatımı bekleyeyim?
    yoksa 4.4.2 i mi flashlayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

beyler biri bütün + ve - lerini yazarsa çok sevineceğiz
    Netherland 10f yüklü 10g e mi geçeyim yoksa 10c e inip kitkatımı bekleyeyim?
    yoksa 4.4.2 i mi flashlayayım?

İlk mesajda kitkatla ilgili bilgiler var hocam inceleyin isterseniz arkadaşların yorumlarıda yer alıyor. Eğer bu romları flashlamazsanız 10f 10g çok farklı değil diyor arkadaşlar ben 10c ve 10g kullandm ve 10g yi tavsiye ederim. kitkat gelirse yarım saatte 10c ye gecersiniz bence şimdiden geçip beklemeye gerek yok. Kısacası ya kitkat ı beğenirseniz ilk sayfadaki izlenim ve yorumlardan yükleyin. 4.2.2 kalacaksanız da 10g ye geçin derim
  • TR için kitkatı bekleyeyim o zmn gelince geçerim
    saolun
  • valla 4.4.2 yükledim iğrenç ötesi yavaşladı ram 600 le 800 arası dokunmatık cok kotu ana sayfada asırı yavas kaydırılıyor felan fılan v10c bile beklenenin ustunde kısacası turkıye 4.4.2 yi bekle derim hatta bi kac kisi guncelledıkten sonra guncelle iyi mi kotumu ona gore kitkattan sonra zor dondum eskı hale factory reset attım anca duzeldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 8 Mart 2014; 2:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

telefonu kapatın ses kısma tusu ıle power tusuna basılı tutun ekran degısıcek sonra 2 3 defa power tusuna basın onaylayın

saol bilader duzelttım sonunda teli yalnız yedeği aldım ama yukledım sorun oldu android durduruldu diyor ve kendı kendıne baslıyor acaba yedege gırıp numaraları alabılme ıhtımalım varmı gerısı bos numaralar lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 8 Mart 2014; 2:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTuNixX

valla 4.4.2 yükledim iğrenç ötesi yavaşladı ram 600 le 800 arası dokunmatık cok kotu ana sayfada asırı yavas kaydırılıyor felan fılan v10c bile beklenenin ustunde kısacası turkıye 4.4.2 yi bekle derim hatta bi kac kisi guncelledıkten sonra guncelle iyi mi kotumu ona gore kitkattan sonra zor dondum eskı hale factory reset attım anca duzeldı

O kadar kötü değil hocam ben kullanıyorum en kötü ihtimalle 10g ile aynı hiç bir kasma, dokunmatik, pil vs sorunum yok şu ekrana koyduğunuz ram widget ına da fazla takılmayın makina hızlı mı ona bakın bence facebook, line ,tango, skype, viber, twitter gibi uygulamalar arka planda onlarca hizmet çalıştırıyor doğal olarak ram az görülüyor performansı etkilemiyorsa bu görülen ram in hiç bir önemi yoktur bence.

• rootu bekliyoruz :D auto hide softkeysa cok alistim onsuz kullanamam ses modu vs olmasa da cekilmez valla 1 ay daha beklerim
  • Root çıksın zaten kdz'ler hazır bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 8 Mart 2014; 8:17:45 >
  • quote:

quote:

saol bilader duzelttım sonunda teli yalnız yedeği aldım ama yukledım sorun oldu android durduruldu diyor ve kendı kendıne baslıyor acaba yedege gırıp numaraları alabılme ıhtımalım varmı gerısı bos numaralar lazım

neyle aldınız yedegi? pc suitle ise ayni romu yukleyin

• quote:

quote:

quote:

Evet pc suite ama kitkatlami aldim 10glemi aldim hatirlamiyorum baska turlu yedegi acmak icindeki nolari aktarma imkani yokmu acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet pc suite ama kitkatlami aldim 10glemi aldim hatirlamiyorum baska turlu yedegi acmak icindeki nolari aktarma imkani yokmu acaba

bilgim yok

• Arkadaslar bugun almanya 4.4.2 yukledim.fakat soyle bi sorunum var.
    Marketten uygulama yuklerken net kopuyor(mobil veri)...sadece wcdma denedim olmadi...

Ne olabilir flkriniz varmi acaba...

• Sadece bendemi var bilmiyom ama konum bulma sorunu var istanbuldayim konum olarak kayserinin bi ilcesini gosteriyo .d

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Sadece bendemi var bilmiyom ama konum bulma sorunu var istanbuldayim konum olarak kayserinin bi ilcesini gosteriyo .d

Evet aynı sorun bende de var ayrıca miracast özelliği tam olarak çalışmıyor televizyonda ses var görüntü yok bunlara acil güncelleme lazım

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.