Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dondum geri 4.2.2 ye kararli bi surum ciksin snra kurariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri kitkat ın puanları düşük mü demişti

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Kararlı bi surum beklemeyin bence, lg yazılım konusunda samsung gibi çalışmıyor diğer surumlerin bundan iyi olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Kararlı bi surum beklemeyin bence, lg yazılım konusunda samsung gibi çalışmıyor diğer surumlerin bundan iyi olacağını düşünmüyorum

Dostum uzun yıllar samsung kullandim ve yazılım konusunda samsungun iyi olduğunu düşünmüyorum. Gingerdan ics ye geçiş sorunluydu. Icsden jb ye geçişte sorunluydu. Ve nihayetinde kitkata geçişte sorunlu oldu. Bunu herhangi bir s2 s 3 note 3 ve s4 sahibine sorman yeterli. Aşırı aceleci davranıp kararsız sürümler çıkartıyorlar. Haa sonradan düzeltiyorlar mı tabiki evet ancak bu durumu değiştirmiyor her firma geçişlerde sorun yaşıyor bu bir gerçek. Stabil denen ios bile yeni sürümüyle yaşanan sorunları ardı ardına verdiği yamalarla geçiştirmeye çalıştı buna rağmen sorunları devam etmekte. Samsungun tek artısı kullanıcı yoğunluğu ve buna bağlı olarak çıkan custom romlar. Bunun dışında bir esprisi olduğunu düşünmüyorum

Lg ye g2 çıkana kadar bende güvenmiyordum ancak verdikleri Türkiye romu bile şuana kadar bir cihazda kullandığım en stabil sorunsuz rom. Sırf bu yüzden ne 10f e ne 10g ye geçmedim. Kitkat içinse bekliyorum. Operatör bazlı rom kurup öngörüde bulunmak için çok erken yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Birileri kitkat ın puanları düşük mü demişti

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

Biraz önce stock 4.2.2 romunda Antutu'dan 35689 puan aldım. Bu testlerin kullanım deneyimi açısından pek anlamı yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Dostum uzun yıllar samsung kullandim ve yazılım konusunda samsungun iyi olduğunu düşünmüyorum. Gingerdan ics ye geçiş sorunluydu. Icsden jb ye geçişte sorunluydu. Ve nihayetinde kitkata geçişte sorunlu oldu. Bunu herhangi bir s2 s 3 note 3 ve s4 sahibine sorman yeterli. Aşırı aceleci davranıp kararsız sürümler çıkartıyorlar. Haa sonradan düzeltiyorlar mı tabiki evet ancak bu durumu değiştirmiyor her firma geçişlerde sorun yaşıyor bu bir gerçek. Stabil denen ios bile yeni sürümüyle yaşanan sorunları ardı ardına verdiği yamalarla geçiştirmeye çalıştı buna rağmen sorunları devam etmekte. Samsungun tek artısı kullanıcı yoğunluğu ve buna bağlı olarak çıkan custom romlar. Bunun dışında bir esprisi olduğunu düşünmüyorum

Lg ye g2 çıkana kadar bende güvenmiyordum ancak verdikleri Türkiye romu bile şuana kadar bir cihazda kullandığım en stabil sorunsuz rom. Sırf bu yüzden ne 10f e ne 10g ye geçmedim. Kitkat içinse bekliyorum. Operatör bazlı rom kurup öngörüde bulunmak için çok erken yani

Çok başarılı bir analiz
    +++

• Malesef dun dayanamadim ve flashladim gitti kitkati :-D daha once 10G deydim, cok asiri fark yok gibi ama biraz daha hizli kesinlikle. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

Malesef dun dayanamadim ve flashladim gitti kitkati :-D daha once 10G deydim, cok asiri fark yok gibi ama biraz daha hizli kesinlikle. Tavsiye ederim

Şarj tüketimi ve ısınma konusunda 10g ile fark var mı?

• Şu an yayınlanan 4.4.2 güncellemelerinin hepsi operatör firma telefonlarına mı geldi. Zira bunların içerisinde gereksiz bir sürü operatör firma uygulaması oluyor ve genellikle de root etmeden kaldırılamıyor. Şöyle operatörden bağımsız bir rom geldiyse yükleyelim.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    herharngi bi operatör programı yüklü gelmiyor sadece vodafone nin kendi çıkaracağı güncellemelerle ilgili bi programı var oda sürümü ilerletmek amaçlı
  • Arkadaslar selamlar,
    Kitkat guncellemesini yaptim fakat memnun kalmadim. 4.2.2 de olmayan takilmalar ve asiri ram kullanimi sorunu yasiyorum. 4.2.2 ile ram kullanimi 200MB'ye dusse bile bu denli rahatsiz edici takilmalar yasamiyordum. Ayrica 4.2.2'de Antutudan 35 bin puan alirken bu kitkat guncellemesi ile skor 27 bine dustu.
    Simdi 4.2.2 ye donmek istiyorum ama bir turlu yapamadim. Factory reset ve yedeklemeden recovery yaptigim halde 4.4.2'de kaldim.
    Yardimci olabilecek arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum.
    Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuvvet_Mira -- 10 Mart 2014; 23:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Arkadaslar selamlar,
    Kitkat guncellemesini yaptim fakat memnun kalmadim. 4.2.2 de olmayan takilmalar ve asiri ram kullanimi sorunu yasiyorum. 4.2.2 ile ram kullanimi 200MB'ye dusse bile bu denli rahatsiz edici takilmalar yasamiyordum. Ayrica 4.2.2'de Antutudan 35 bin puan alirken bu kitkat guncellemesi ile skor 27 bine dustu.
    Simdi 4.2.2 ye donmek istiyorum ama bir turlu yapamadim. Factory reset ve yedeklemeden recovery yaptigim halde 4.4.2'de kaldim.
    Tesekkurler...

Hard reset atıp flash tool ile 4.2.2 yüklemeniz gerekiyor sonrasında lg ekranında kalırsanız tekrar hard reset atın telefon açılacaktır 4.2.2 de tabi ki varsa önemli verilerinizi yedekleyin hard resetten önce çünkü hafızada dahil herşey siliniyor.
    Hard reset ; telefonu kapatıp power tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyoruz lg logoyu görünce tuşlardan parmaklarımızı çekip tekrar basıyoruz -gelen ekranda yes e inip power tuşuyla onaylıyoruz(4.4.2) - (4.2.2 için) iki kez power tuşuna basıyoruz- telefon yeniden başlatılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Arkadaslar selamlar,
    Tesekkurler...

Hard reset atıp flash tool ile 4.2.2 yüklemeniz gerekiyor sonrasında lg ekranında kalırsanız tekrar hard reset atın telefon açılacaktır 4.2.2 de tabi ki varsa önemli verilerinizi yedekleyin hard resetten önce çünkü hafızada dahil herşey siliniyor.
    Hard reset ; telefonu kapatıp power tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyoruz lg logoyu görünce tuşlardan parmaklarımızı çekip tekrar basıyoruz -gelen ekranda yes e inip power tuşuyla onaylıyoruz(4.4.2) - (4.2.2 için) iki kez power tuşuna basıyoruz- telefon yeniden başlatılıyor.

Cevap icin tesekkurler.
    Yarin deneyip sonucu yine burda paylasirim...

• sarj olayini henuz deneyemedim hocam. ama biraz daha kotu gibi 10G den.

• Arkadaşlar yükleyebilenler bence 4.2.2 ye dönmesinler ziraa rootsuz dönüş yapılamıyor MST ye güncelleme geldi ve kdz. dosyalarını görmüyor flashtool programı bilginize ben Rootsuz Stock almayna romunu kurmaya çalıştım dünden buyana bir çare bulamadım :) Olmuyor malesef. FlashTool güncellenmeden olmayacak gibi bende orjinal Türkiye romunu beklemeye karar verdim root yapmak istemediğim için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmaxcake0

Arkadaşlar yükleyebilenler bence 4.2.2 ye dönmesinler ziraa rootsuz dönüş yapılamıyor MST ye güncelleme geldi ve kdz. dosyalarını görmüyor flashtool programı bilginize ben Rootsuz Stock almayna romunu kurmaya çalıştım dünden buyana bir çare bulamadım :) Olmuyor malesef. FlashTool güncellenmeden olmayacak gibi bende orjinal Türkiye romunu beklemeye karar verdim root yapmak istemediğim için :D

Hocam aşağıdaki yöntemle dönebilirsiniz

@Led Zeppelin @Legend.
    Arkadaşların ellerine sağlık anlatım için

LG G2 ye Flash Tool yardımı ile stok rom yükleme rehberi

1)https://mega.co.nz/#!oZMCxSoR!auGWNjfvaR_YgHJMHx-E-M5sz8Pm4lmZOeoW1KEE8vI

linkteki zip i indiriyoruz ve masa üstüne çıkarıyoruz...

2)https://mega.co.nz/#!kI0SiJhS!D1RuCX1O1X0RMeZGLnhdHGl01ApJLg6_ZwSQx37l4qg

bu linkteki LGMOBILEAX klasörünü

C:\ProgramData içindeki aynı adı klasörü sildikten sonra buraya yapıştırıyoruz

3)
    c:\windows/system32/drivers/etc/ klasöüründeki
    hosts dosyasını notepad ile açıp en alta

127.0.0.1 csmg.lgmobile.com

satırını ekleyip kaydediyoruz

4)KDZ_FW_up... diye masa üstüne açtığımız klasörün içindeki
    msxml adlı uygulama yükleme dosyasını çalıştırıyoruz
    çıkan ekrandan eğer daha önce bu dosya yüklü ise
    repair deyip yüklemeyi tamamlayabilirsiniz
    ya da benim yaptığım gibi cancel deyip vazgeçebilirsiniz

5)LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix klasöründeki
    shttps klasörüne gidin ve http.exe yi çalıştırın

program çalışınca(bunu sistem tepsisinde simgeyi görünce anlarsınız)

6)http://www.mediafire.com/download/ucy18jmisfj45yp/FlashTool.1.0.54.rar
    bu linteki dosyaları bir yere çıkartın

Telefonu kapatın, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarınıza takın. Telefonda “Download Mode” yazısı çıkacak.

6: .zip'li dosyadan çıkardığınız FlashTool klasöründeki UpTestEX.exe’yi çalıştırın.

- R&D Test Tool ekranı çıkacak
    - Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
    - Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
    - Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
    - Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
    - Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak
    - Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin :)
    - Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 12 Mart 2014; 2:44:36 >

• Insallah open europe surumleri bunlarin aynisi olmaz art ve knock code eklenir ve en cok bekledigim 4k video cekme olanigina sahip oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Insallah open europe surumleri bunlarin aynisi olmaz art ve knock code eklenir ve en cok bekledigim 4k video cekme olanigina sahip oluruz

Knock code ve art gelir muhtemelen ama 4k gelir mi o konu da hala bilgi yok hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordmaxcake0

Arkadaşlar yükleyebilenler bence 4.2.2 ye dönmesinler ziraa rootsuz dönüş yapılamıyor MST ye güncelleme geldi ve kdz. dosyalarını görmüyor flashtool programı bilginize ben Rootsuz Stock almayna romunu kurmaya çalıştım dünden buyana bir çare bulamadım :) Olmuyor malesef. FlashTool güncellenmeden olmayacak gibi bende orjinal Türkiye romunu beklemeye karar verdim root yapmak istemediğim için :D

Hocam aşağıdaki yöntemle dönebilirsiniz

@Led Zeppelin @Legend.
    Arkadaşların ellerine sağlık anlatım için

LG G2 ye Flash Tool yardımı ile stok rom yükleme rehberi

1)https://mega.co.nz/#!oZMCxSoR!auGWNjfvaR_YgHJMHx-E-M5sz8Pm4lmZOeoW1KEE8vI

linkteki zip i indiriyoruz ve masa üstüne çıkarıyoruz...

2)https://mega.co.nz/#!kI0SiJhS!D1RuCX1O1X0RMeZGLnhdHGl01ApJLg6_ZwSQx37l4qg

bu linkteki LGMOBILEAX klasörünü

C:\ProgramData içindeki aynı adı klasörü sildikten sonra buraya yapıştırıyoruz

3)
    c:\windows/system32/drivers/etc/ klasöüründeki
    hosts dosyasını notepad ile açıp en alta

127.0.0.1 csmg.lgmobile.com

satırını ekleyip kaydediyoruz

4)KDZ_FW_up... diye masa üstüne açtığımız klasörün içindeki
    msxml adlı uygulama yükleme dosyasını çalıştırıyoruz
    çıkan ekrandan eğer daha önce bu dosya yüklü ise
    repair deyip yüklemeyi tamamlayabilirsiniz
    ya da benim yaptığım gibi cancel deyip vazgeçebilirsiniz

5)LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix klasöründeki
    shttps klasörüne gidin ve http.exe yi çalıştırın

program çalışınca(bunu sistem tepsisinde simgeyi görünce anlarsınız)

6)http://www.mediafire.com/download/ucy18jmisfj45yp/FlashTool.1.0.54.rar
    bu linteki dosyaları bir yere çıkartın

Telefonu kapatın, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarınıza takın. Telefonda “Download Mode” yazısı çıkacak.

6: .zip'li dosyadan çıkardığınız FlashTool klasöründeki UpTestEX.exe’yi çalıştırın.

- R&D Test Tool ekranı çıkacak
    - Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
    - Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
    - Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
    - Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
    - Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak
    - Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin :)
    - Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.

teşekkürler aynısını yaptım sonuç mükemmel :)

• zfemx Z kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.