Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben pc suiteyle backup almadım ki nasıl olcaktı bu :D
  • bence almanya romuna geçenler hiç yüklemesin menüde duran update uygulaması ve açılış/kapanış bootanimasyonu gözünüzü tırmalamazsa çünkü open romda gördüğüm tek fark google gazeteler oldu akıcılıkta zaten akıcı olduğu için fark yoktu ne knock code ne 4k eklenmiş almanya romundan gözle görülür farkta geç uyanıyor knock on özelliğinde yani harcadığım zamana yazık oldu

edit:nede sanal tuşlar gizleniyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet3807 -- 14 Mart 2014; 1:31:32 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    hocam nette bizim telefonun efs, modem vs. gerekli tüm dosyaları mevcut zaten :) ben de ilk başlarda hep yedek alıyordum sonra vazgeçtim :) imei silinme vs. gibi sorunlar olmuyor bizim telefonda zaten...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hee o zmn çok şanslıyız bu konuda benim eski samsung cihazımda imei uçmuştu hiçbişekilde geri gelmiyordu servise göndermek zorunda kalmıştım bunda böle bi sorun olmaması çok sevindirici :D aman 4.4.2 nin kararlı bi sürümü çıkana kadar kurmama ve denememe kararı aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: lordmaxcake0

Arkadaşlar yükleyebilenler bence 4.2.2 ye dönmesinler ziraa rootsuz dönüş yapılamıyor MST ye güncelleme geldi ve kdz. dosyalarını görmüyor flashtool programı bilginize ben Rootsuz Stock almayna romunu kurmaya çalıştım dünden buyana bir çare bulamadım :) Olmuyor malesef. FlashTool güncellenmeden olmayacak gibi bende orjinal Türkiye romunu beklemeye karar verdim root yapmak istemediğim için :D

Hocam aşağıdaki yöntemle dönebilirsiniz

@Led Zeppelin @Legend.
    Arkadaşların ellerine sağlık anlatım için

LG G2 ye Flash Tool yardımı ile stok rom yükleme rehberi

1)https://mega.co.nz/#!oZMCxSoR!auGWNjfvaR_YgHJMHx-E-M5sz8Pm4lmZOeoW1KEE8vI

linkteki zip i indiriyoruz ve masa üstüne çıkarıyoruz...

2)https://mega.co.nz/#!kI0SiJhS!D1RuCX1O1X0RMeZGLnhdHGl01ApJLg6_ZwSQx37l4qg

bu linkteki LGMOBILEAX klasörünü

C:\ProgramData içindeki aynı adı klasörü sildikten sonra buraya yapıştırıyoruz

3)
    c:\windows/system32/drivers/etc/ klasöüründeki
    hosts dosyasını notepad ile açıp en alta

127.0.0.1 csmg.lgmobile.com

satırını ekleyip kaydediyoruz

4)KDZ_FW_up... diye masa üstüne açtığımız klasörün içindeki
    msxml adlı uygulama yükleme dosyasını çalıştırıyoruz
    çıkan ekrandan eğer daha önce bu dosya yüklü ise
    repair deyip yüklemeyi tamamlayabilirsiniz
    ya da benim yaptığım gibi cancel deyip vazgeçebilirsiniz

5)LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix klasöründeki
    shttps klasörüne gidin ve http.exe yi çalıştırın

program çalışınca(bunu sistem tepsisinde simgeyi görünce anlarsınız)

6)http://www.mediafire.com/download/ucy18jmisfj45yp/FlashTool.1.0.54.rar
    bu linteki dosyaları bir yere çıkartın

Telefonu kapatın, Ses Açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayarınıza takın. Telefonda “Download Mode” yazısı çıkacak.

6: .zip'li dosyadan çıkardığınız FlashTool klasöründeki UpTestEX.exe’yi çalıştırın.

- R&D Test Tool ekranı çıkacak
    - Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
    - Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
    - Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
    - Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
    - Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak
    - Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin :)
    - Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.

Sağol ilgin için kardeş Offline olarak bağlanarak .kdz uzantılı kitkat 4.4 ü Flashtool ile kurdum.

• beyler burdan herkese sesleniyorum
    4.4.2 e şuan geçmeyin stabil değil çok fazla ram yiyor-ekranda donmalar var ara sıra
    tek mantıklı sebep knock on hızlı ve kamera iyileştirilmiş.
    10f ve üzeri romlardakiler o sürümlerde kalsınlar
    2.güncelleştirme geldikten sonra geçin veya 20c falan çıkarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

bence almanya romuna geçenler hiç yüklemesin menüde duran update uygulaması ve açılış/kapanış bootanimasyonu gözünüzü tırmalamazsa çünkü open romda gördüğüm tek fark google gazeteler oldu akıcılıkta zaten akıcı olduğu için fark yoktu ne knock code ne 4k eklenmiş almanya romundan gözle görülür farkta geç uyanıyor knock on özelliğinde yani harcadığım zamana yazık oldu

hocam bende almanya rom unu kurmustum ılk once .knock on ozellıgı gec acılıyodu.oncekı ıletılerıme bakarsan bı kod denemıstım.onu yaptıktan sonra duzelmıstı.hos sonra bı yorumda gelmıstı o kodu calıstıran bı arkafasta sıkıntı olmus sanırım ama bende cayır cayır calıstı:) ıstersen onu deneyebılırsın;)

• cm_bingol C kullanıcısına yanıt
    @cm_bingol hocam nasıl bir mantığı var anlamadım ama vallahi işe yaradı çok teşekkür ederim
    @cm_bingol den alıntı başına gelen olursa şu işlemler yapıldığında knock on özelliğinin daha hassas hale geldiğini keşfettiğim telefon.

3845#*802#
    settings
    update touch firmware

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

@cm_bingol hocam nasıl bir mantığı var anlamadım ama vallahi işe yaradı çok teşekkür ederim
    @cm_bingol den alıntı başına gelen olursa şu işlemler yapıldığında knock on özelliğinin daha hassas hale geldiğini keşfettiğim telefon.

3845#*802#
    settings
    update touch firmware

Walla bendede baya ise yaramisti:-) ama az once open rom kurdum canavar gibi calisii hersey:-) hic oyle bisi yapmama gerek kalmadi;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk çıkan operatör romların dan open rom a gene flash tool ilemi geçiyoruz birde bu art ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 14 Mart 2014; 1:30:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

beyler burdan herkese sesleniyorum
    4.4.2 e şuan geçmeyin stabil değil çok fazla ram yiyor-ekranda donmalar var ara sıra
    tek mantıklı sebep knock on hızlı ve kamera iyileştirilmiş.
    10f ve üzeri romlardakiler o sürümlerde kalsınlar
    2.güncelleştirme geldikten sonra geçin veya 20c falan çıkarsa

Alla alla hocam bendede ram kullanimi daha iyi 1 saattir teli bizikliyorm hic donma yasamadim.. Onceden almanya vodafone 20a kullaniodum..

• sanal tuşları gizleme olayı olsa güzel olur....rootsuz varmı arkadaşlar....bilgisi olan...
  • Daha alamadik hocam

• kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Hayir maalesef bulunmuyor rootsuz sanal tus gizleme @kartalaraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal tuslar kuculmeliydi. Onun disinda ne olacakti ki? Zaten super hizli cihazi daha ne kadar hizlandirabilirlerdi? Oyunlarda bariz performans artisi gelmis. Otomatik parlaklikdaki gecikmeyi gidermisler. Kamera eskisine gire baya hizlanmis. Siz note3 ve s4'deki gibi cekim hizi isteyemezsiniz dusuk isikta (fotograf icin) Telefon tek yere odaklanmiyor ki cekerken. Ayrica gayet guzel cekiyor. Note3 s4 solda sifir. Gunesli ortamlarda zaten 60fps ile cekersin videoyu. Gayet akici. Dusuk isikta 30fps gayet akici. Nankorluk yapmayin. Uzaya mi cikacakti tel?

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Sanal tuslar kuculmeliydi. Onun disinda ne olacakti ki? Zaten super hizli cihazi daha ne kadar hizlandirabilirlerdi? Oyunlarda bariz performans artisi gelmis. Otomatik parlaklikdaki gecikmeyi gidermisler. Kamera eskisine gire baya hizlanmis. Siz note3 ve s4'deki gibi cekim hizi isteyemezsiniz dusuk isikta (fotograf icin) Telefon tek yere odaklanmiyor ki cekerken. Ayrica gayet guzel cekiyor. Note3 s4 solda sifir. Gunesli ortamlarda zaten 60fps ile cekersin videoyu. Gayet akici. Dusuk isikta 30fps gayet akici. Nankorluk yapmayin. Uzaya mi cikacakti tel?

Uzaya bile çıktı hocam.

Link: LG G2 uzaya çıktı.

• Bi bekleyin bence cunku kitkattan jelly bean donmek sıkıntılı iyi yorum iyi puan alan bi kitkat gelsin veyahut yedek aldiginiz jelly bean surumunu bilin cunku geri donerken hard reset yapmak zorundasiniz muzikler dahil hersey gidiyor muziklerinizide pcye yedek alin numaralarida ayriyetten

• Sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm_bingol C kullanıcısına yanıt
    20b mi ben şuan 20a için konuşuyorum boş ram 400 - 500 MB
    ayarlarda ekranı kaydırırken donuyor (anlık)
    wi-fi açılınca bazen açılmıyor sonra kapanıyor?
    90 saat giden şarj artık 34 saat gidiyor.
    pil kullanımından bakıyorum kitkat %14-18 civarlarında
    açılıştaki logo-update uygulaması kaldırılamıyor

bende böyle
  • a b bılmem ama kurulumda bı sıkıntı olmus 20 a ve 20b yı de kurdum 2 sınde de 1.1 bos ram vardı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.