Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4k icin xda da cozum bulmuslar ama orjinal lg stock romunda 4k yi eklemeli daha iyi olur kameranin destegi var islemcisi ve grafik kartida destekliyor insallah 4k dstegi getirir bn getirecegini umut ediyorum 4.4 romlari operatorler icin yayinlandi open surumleri nisanda cikacakmis bnce bi bomba patlatacak lg ole umut ediyor ve bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar deneyen oldumu acaba
  • OOO V20B. Hemen yükleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

arkadaslar deneyen oldumu acaba

Görüntü olarak bir operatör kitkattan fark yok açılış lg bootanimation başka fark var mı inceliyorum
  • Önemli olan stabil olmaları ama daha ilk open rom oldukları için biraz kuşkulu yaklaşıyorum. Yükleyen arkadaşlar yardimci olacaklardır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Görüntü olarak bir operatör kitkattan fark yok açılış lg bootanimation başka fark var mı inceliyorum

16 gb lik mi 36 gb lik mi olanı kurdunuz
  • quote:

quote:

quote:

Benim cihaz 32gb onun için 32 olanı kurdum hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim cihaz 32gb onun için 32 olanı kurdum hocam

nasıl hocam izlenımleriniz

• bende avusturya romu yüklü download mode de rootlu gözüküyor cihaz ben root atmadım şimdi lg serverlarında sıkıntımı var ne başka rom dahi kuramıyorum 10H romuna döncem en kısa sürede :D
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam kitkat lı tüm romlar rootlu gözüküyor anlamsız şekilde,
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89159135

birde bu mesaja bir bakın derim geri dönüşler için
  • Arkadaşlar Euro Open lar nasıl? Var mı bir fark?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok sağol Allah razı olsun burdakileri uyguladım 4.2.2 ye geri döndüm Türkiye için yada İngiltere için 4.4.2 çıkınca kurmanızı tavsiye ediyorum gerisi yalan hızlı ama operatör romları eksiği çok o yüzden bekleyin
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kardeş şimdide telefon sim kartı görmüyor ispanya 10h romunu kurdum acaba sorun ondamı
    sım kartı cıkartın telefonu kapatın
    sonra kartı takıp telefonu acın
    Aynı sorunu yaşayan acura07 arakadaş çözüm yöntemini söylemiş :)
  • open romlar beklentilerimi! karşılamadi. Düşünce sahibi olmanız için aktarıyim.ekrana iki kez tıklama aşırı hızlanmış anında algılıyor uygulamalar cok hızlı açılıyor . bazi uygulamalarda tam ekran oluyor . Bunun dışında fiyasko buluyorum.Bunları yapmak 6 ay sürmüş olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla çözüldü ya içimin yağları eridi bi bilseniz çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için az kalsın duman oluyoduk Allah razı olsun valla bu cuma günü hayır duası aldınız :D
    hocam efs lerde sıkıntı olsa bile hallolurdu bir recovery kurup yeniden flash lamaya bakıyor... Allah tan telefonumuzun tüm kodları ya hack lenmiş ya da lg tarafından paylaşılmış, bu sayede isteseniz de bozamazsınız hiçbir yerini :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.