Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangisini indirdiniz ki hocam

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985

şunlardan rom olan mı yoksa altında ki mi 1.mi yoksa 2.mi yada nasıl yaptınız anlatın ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombie -- 5 Mart 2014; 23:13:50 >
  • Arkadas millet yazip yazip gidiyor. Ne bi cevap ne bisey.

Root cikmadimi 4.4.2ye ? Varsa bi link alalim. Bide flaslanabilen surum linki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadas millet yazip yazip gidiyor. Ne bi cevap ne bisey.

Hocam şuan başarılı olmuş ve herkesin uygulayabileceği bir root yöntemi yok bir kaç arkadaş yapmışlar başarılı olmuşlar ama daha fazlası başarısız oldu onun için bu konulardan çokta anlamayan kısıma böyle problemli bir yöntemi vererek sorun yaşatmak istemiyoruz. boot ekranında kalmayan sağlıklı bir root yöntemi çıktığında paylaşacağız.

Hocam burada bir yöntem var deneyebilirsiniz işe yararsa buradanda paylaşırsanız güzel olur.

D802 KitKat Manual Update with Root

• ARkadaşlar ben dün indirdim telefonu kurdum kitkatı . flashtoll ile flashladım tabii ki. bugün ise tekrar 4.2 ye dönmek istedim almanya 4,2 kdz şeklinde indirip flasladım. flashlama başarılı oldu ama flashlamadan sonra telefon sürekli lg yazısındakalıyor telefon açlımyıro , yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Arkadas millet yazip yazip gidiyor. Ne bi cevap ne bisey.

Hocam şuan başarılı olmuş ve herkesin uygulayabileceği bir root yöntemi yok bir kaç arkadaş yapmışlar başarılı olmuşlar ama daha fazlası başarısız oldu onun için bu konulardan çokta anlamayan kısıma böyle problemli bir yöntemi vererek sorun yaşatmak istemiyoruz. boot ekranında kalmayan sağlıklı bir root yöntemi çıktığında paylaşacağız.

Hocam burada bir yöntem var deneyebilirsiniz işe yararsa buradanda paylaşırsanız güzel olur.

D802 KitKat Manual Update with Root

Anlıyorum hocam. Geçen almanya stok 4.4.2 kurdum. Dolayısıyla rootda gitti recoveryde gitti. Yani flaşlama yöntemini yapamadım. Root da çıkmadığı için yapamadım. İkisinden birisi olsa bişeyler olacak belki ama yok twrp de kuramadım. Şuan stok 4.2.2ye dönüp ordan flex 1.5e döndüm. Biraz daha beklemeye karar verdim. Bikaç güne çıkar birşeyler. Ha bir de yazılım olarak gayet güzel ama eskisine göre belirgin bir ısınma var...

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

ARkadaşlar ben dün indirdim telefonu kurdum kitkatı . flashtoll ile flashladım tabii ki. bugün ise tekrar 4.2 ye dönmek istedim almanya 4,2 kdz şeklinde indirip flasladım. flashlama başarılı oldu ama flashlamadan sonra telefon sürekli lg yazısındakalıyor telefon açlımyıro , yardım lütfen

Telefonu kapat. Açılırken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut. Lg logosunu görünce bırak tekrar güç tuşuna basılı tut. Sora recovery menüsü gelecek. Sora formatla düzelir
  • quote:

quote:

ARkadaşlar ben dün indirdim telefonu kurdum kitkatı . flashtoll ile flashladım tabii ki. bugün ise tekrar 4.2 ye dönmek istedim almanya 4,2 kdz şeklinde indirip flasladım. flashlama başarılı oldu ama flashlamadan sonra telefon sürekli lg yazısındakalıyor telefon açlımyıro , yardım lütfen

Telefonu kapat. Açılırken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut. Lg logosunu görünce bırak tekrar güç tuşuna basılı tut. Sora recovery menüsü gelecek. Sora formatla düzelir

hocam bunun başka bir yolu yok mu ? formatlarsam herşey silinecek

• quote:

quote:

quote:

Lg backup tan yedek al pc ye at formatı yaptıktan sonra tekrar telefon hafızasına dön lg backup tan eskiye dön de herşey eski haline gelir en azından ben yaptım lg backuptan uygulama verileride dahil olmak üzere herşeyi geri aldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lg backup tan yedek al pc ye at formatı yaptıktan sonra tekrar telefon hafızasına dön lg backup tan eskiye dön de herşey eski haline gelir en azından ben yaptım lg backuptan uygulama verileride dahil olmak üzere herşeyi geri aldım

bunu şimdi mi diyorsunuz hocam çoktan reset attım şimdi eski uygulamaları yüklemekle uğraşıyorum

• Hocam öğle arasına geldiniz yapacak bişey yok Acele davranmışınız
  • quote:

Hocam öğle arasına geldiniz yapacak bişey yok Acele davranmışınız

sağlık olsun :)
  • avustralya romundayım iyi gibi lakin pek yeni birşeyler yok bi camera hızlı odaklanıyor barlar değişik 650 - 800 mb arasında ram oynuyo felan filan sarjda iyi gibi sanal tuslar gizlenmiyor fasa fiso
    bide kendi kendine wifi ve mobil ağa bağlanılamıyor diyor onu nasıl durdurabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 6 Mart 2014; 14:20:12 >
  • konularında en çok gördüğüm şey, 1 konuda sürekli sohbet devam ederken arada yüzlerce soru heba oluyor. Kimse kimseye evet şunu kullanıyorum demiyor.

Kitkat yükledim harika marika bilmem ne, e hangisi söyle kuralım dendiğinde tık yok ? iki saat sonra başka bir şey yazıyor sorununu dile getiriyor ama sorulan soruya bir cevap yok.

Yuh arkadaşım yuh. Nereye gidiyoruz böyle ya.
  • Beyler yesilcinden elemanin biri kurmus. Kendinden rootlu diyor. Suan indiriyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Indirince yorum yaparim.

Kendinden rootlu 4.4.2

https://mega.co.nz/#!JcMWQYiY!x7I1E3qCVHlH-XXPMGNQuFuFzLlxmXJZXxxEdbtTqhI

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

konularında en çok gördüğüm şey, 1 konuda sürekli sohbet devam ederken arada yüzlerce soru heba oluyor. Kimse kimseye evet şunu kullanıyorum demiyor.

Kitkat yükledim harika marika bilmem ne, e hangisi söyle kuralım dendiğinde tık yok ? iki saat sonra başka bir şey yazıyor sorununu dile getiriyor ama sorulan soruya bir cevap yok.

Yuh arkadaşım yuh. Nereye gidiyoruz böyle ya.

Katiliyorum,-ben alacagimi alayim da baskasi ne yaparsa yapsin..gemisini. kurtaran kaptan ya herkez

• Arkadaşlar ggeçenlerde foruma yazmıştım yanlışlıkla sipariş vererek almış olduğum spigen kılıfın birini satmak istiyorum ilgilenen olursa PM atsın ankara içi elden verebilirim

• Forumdaki Lg G2 rom Mod Page başlığında anlatılan 4.4.2 yükleme yöntemi ile kurdum rootta sorunsuz çalışıyor. Gerekli linkler orada mevcut
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    bende dün akşam kurdum hocam. çok tşk ederim
  • biraz geç oldu hocam kusuruma bakmayın iş güç pek giremiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 6 Mart 2014; 23:51:15 >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    böyle düşünmeniz yeter hocam yüreğinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.