Şimdi Ara

LG G2 ROOT PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün ld g2 16 gb aldım fakat şöyle bir problem var . telefonu rootlamamış olmama rağmen telefon rootlu görünüyor ama aslında rootlu değil . bunuda şurdan anladım . normalde tel rootlu olduğu zaman root explorer programından telefonun data dosyalarına erişebiliyordum fakat şimdi oraya girdiğimde root gerektiğini söylüyor .
    burdaki konuda dahil denemedğim root programı kalmadı . acaba problem neyden kaynaklanıyor olabilir ? ne unroot yapabiliyorum ne tekrar root yapabiliyorum...

• Kitkat icin olan root dosyasi ile yapicaksiniz.. Büyük. İhtimalle jb icin olan dosya ile deniyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard reset yapayım dedim ses kısma + power tuşuna basıyorum factory reset yazan kısım gelmiyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Kitkat icin olan root dosyasi ile yapicaksiniz.. Büyük. İhtimalle jb icin olan dosya ile deniyorsunuz.

onu nerden bulabilirim ? ben burdaki room root konusundakini indirip denedim olmadı
  • Kitkat rom t
    Root konusuna bakin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde konuyu okuyan arkadaşlar için sorayım . şimdi benim telde cep kask var 1 senelik . başarı garantili . telin ekranının sol üst köşesinde içerden açıklık var gibi birde arkadaki ses kısma tuşunun olduğu bölüm biraz içeri göçük gibi . ben telefonu servis e götürsem herhangi bir ücret almadan bunun tamirini yada değişimini yaparlar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.