Şimdi Ara

LG G2 - Rootlu Gelen Cihazlar (Paralel İthalat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Kliksa'dan LG G2 aldım ve ilginç bir şekilde elime rootlu geldi. Ben de hemen iade talep ettim. İade talebim kabul olduğu gibi gittim N11'den sipariş verdim.

Cihaz bugün elime geçti ve yine root açık:

http://i.imgur.com/UbWjrsD.png

Tek yapmam gereken SuperSU ve BusyBox yüklemek. Cihazın altyapısı tıpkı geçen seferki gibi hazır.

İki cihaz da 501K, iki cihaz da paralel ithalat. İlk telefonu kullanılmış olduğunu düşündüğüm için iade etmiştim. Bu telefonda da aynı durum olunca merak ettim.

- Acaba bu cihazlara ithalatçılar mı root atıyor?
    - Atıyorlarsa neden atıyorlar?
    - En önemlisi, garantiye yolladığımda sorun yaşayacak mıyım?

Google'dan araştırdım biraz bu durumu ve birisi sim kilitli telefonları kırmak için root atılmış olabileceğini yazmış. Bu doğru olabilir mi?

• John Voxville kullanıcısına yanıt
    Benim de direk aklima imei geldi durum boyleyse bu dupeduz kacakcilik onlar unroot yapmayi unutmusta yakalnmislar tum firmalar boyle yapiyor olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Benim de direk aklima imei geldi durum boyleyse bu dupeduz kacakcilik onlar unroot yapmayi unutmusta yakalnmislar tum firmalar boyle yapiyor olmasin

Hocam unutmak olsa 2 kere üst üste denk gelmez gibi ya. Gelirse büyük tesadüf çünkü.
  • John Voxville kullanıcısına yanıt
    unutmaki yanlis anladiniz bunlar imei degistiriyor rootlayip unroot yapmayida unutuyorlar foyalari ortaya cikiyor demek istedim

• Paralel İthalat g2 kullanıyorum 4g lte modelini cevremdeki birkac arkadasımda paralel ithalat kullanıyor. İlk defa rootlu olarak gönderildiğini göruyorum ilginç. Cihaz size kapalı kutu seklinde gelmedi mı hocam guvenlik etiketli yada jelatını vs yok muydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Paralel İthalat g2 kullanıyorum 4g lte modelini cevremdeki birkac arkadasımda paralel ithalat kullanıyor. İlk defa rootlu olarak gönderildiğini göruyorum ilginç. Cihaz size kapalı kutu seklinde gelmedi mı hocam guvenlik etiketli yada jelatını vs yok muydu

Kapalı kutu ve jelatinliydi hocam ben de şaşırmıştım ilk seferinde. İkinci de böyle gelince sinirim bozuldu. Yeter artık dedim ve şu an kullanıyorum.
  • Merhaba ;

Geçmiş olsun.

İyi forumlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Durum imei ile ilgili değil sanırım. Kitkat'ın bug hatasıymış bu olay. Benimki de rootlu olarak gözüküyordu ben garantiye yollamıştım geldikten sonra olmuştu bu olay. Lollipopda bu olay yok güncellemeyi bekleyin hocam. İyi Forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Hocam Durum imei ile ilgili değil sanırım. Kitkat'ın bug hatasıymış bu olay. Benimki de rootlu olarak gözüküyordu ben garantiye yollamıştım geldikten sonra olmuştu bu olay. Lollipopda bu olay yok güncellemeyi bekleyin hocam. İyi Forumlar...

Görünce rahatladım hocam, teşekkürler.

Yalnız gelen küçük güncellemeleri de alamıyorum. Mesela geçenlerde telefona LTE'yi aktif eden güncellemenin geldiğini duydum fakat telefonumdan ne yeni bir güncelleme görebildim, ne de LTE ayarı mevcut.

Linkteki yazılım sürümleriyle bir alakası olabilir mi?

http://i.imgur.com/SXHWp3A.png

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Hocam Durum imei ile ilgili değil sanırım. Kitkat'ın bug hatasıymış bu olay. Benimki de rootlu olarak gözüküyordu ben garantiye yollamıştım geldikten sonra olmuştu bu olay. Lollipopda bu olay yok güncellemeyi bekleyin hocam. İyi Forumlar...

Yalnız gelen küçük güncellemeleri de alamıyorum. Mesela geçenlerde telefona LTE'yi aktif eden güncellemenin geldiğini duydum fakat telefonumdan ne yeni bir güncelleme görebildim, ne de LTE ayarı mevcut.

Hocam endişelenmeyin sizin telefon paralel ithalat. Yani LTE Ayarları telefonunuzda mevcut. 4G özelliği Operatörler tarafından kullanılmaya başlanırsa özellik aktif olur. Zaten Güncelleme gelen telefonlarda da 4G Özelliği ayarlarda da gözükmüyor. Ancak operatörler 4G'ye geçince ayarlarda gözükür sanırım. Sizin paralel ithalatta kısıtlama yok ancak LG Türkiye Garantili olanlarda(Türkiye Romu varsa) radyo yok ve güncelleme gelene kadar 4G özelliği aktif değildi. Ama paralel ithalat diğer ülkelerin romunu barındırdığı için hiçbir özellik kapalı değil. Herneyse fazla uzattım galiba. ROOTED yazısını da fazla dert etmeyin Supersu kurun gitsin(Orijinal Root)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 14 Nisan 2015; 18:39:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Hocam endişelenmeyin sizin telefon paralel ithalat. Yani LTE Ayarları telefonunuzda mevcut. 4G özelliği Operatörler tarafından kullanılmaya başlanırsa özellik aktif olur. Zaten Güncelleme gelen telefonlarda da 4G Özelliği ayarlarda da gözükmüyor. Ancak operatörler 4G'ye geçince ayarlarda gözükür sanırım. Sizin paralel ithalatta kısıtlama yok ancak LG Türkiye Garantili olanlarda(Türkiye Romu varsa) radyo yok ve güncelleme gelene kadar 4G özelliği aktif değildi. Ama paralel ithalat diğer ülkelerin romunu barındırdığı için hiçbir özellik kapalı değil. Herneyse fazla uzattım galiba. ROOTED yazısını da fazla dert etmeyin Supersu kurun gitsin(Orijinal Root)

Eyvallah hocam, lazım olduğu an SuperSU'yu kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 14 Nisan 2015; 19:37:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.