Şimdi Ara

LG G2 sahibi ilk 2222 kişiye QuickWindow Kılıf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
2
Favori
13.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu hafıza olayını pek abartmayın beyler benimkide 16gb 8-9gb kadarını kullanabiliyorum ve bana yetiyor ha eğer yetmez derseniz bir otg kablosuna birde taşınılabilir hard diske bakar
  • evet ya bende gerçekten merak ediyorum.10 küsürgb hafızayı filimle falanmı dolduruyorsunuz?
    Resim, müzik ve uygulamalarla dolmaz gibi geliyor
  • bu demektir ki 2222 adet satılınca telin fiyatı kafadan 150tl falan düşecek.
  • Ben imei no girdim cihaziniz kampanyaya dahil degil dedi neden acaba bilen var mi?
    Basari garantili cihazim. N11 den almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu quickwindow lcd ekran için aptalca bir özellik değil mi?

LG OG kullanıyorum , LG G2 yu da çok beğendim ama LCD ekranda ekranın yarısını da açsan tamamını da , aynı enerji gitmeyecek mi?

boşuna şarj yiyecek ve samsung özentisi bir aksesuar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

LCD ekranda ekranın yarısını da açsan tamamını da , aynı enerji gitmeyecek mi?

Sence ????

Android telefonlarda şarjın çabuk bitmesine en önemli etken EKRAN.

Nasıl ekran parlaklığı kısıkta daha az enerji harcıyorsa bu da aynı şekilde.
  • LG güncelleme konusunda çok yol katetmesi gereken firma. Aldığınızla kalırsınız.
    Bugün Galaxy S2 bile (2,5 yıl oldu telefon çıkalı) 4.4 sürümüne güncellenebilecek müjdesini veren Samsung varken o tarihte satılan hangi telefonu bu Android sürümüne offical olarak yükseltebilecek bir firma sayabilirsin.
    Aldığında 4.3 sürümü 2 sene sonra millet Android 6 üzümlü kek sürümünü kullanır sen 4.4 sürümünü. Malesef Acı ama gerçek. Bu nedenle 2.el yok zaten bu cihazlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

LG güncelleme konusunda çok yol katetmesi gereken firma. Aldığınızla kalırsınız.
    Bugün Galaxy S2 bile (2,5 yıl oldu telefon çıkalı) 4.4 sürümüne güncellenebilecek müjdesini veren Samsung varken o tarihte satılan hangi telefonu bu Android sürümüne offical olarak yükseltebilecek bir firma sayabilirsin.
    Aldığında 4.3 sürümü 2 sene sonra millet Android 6 üzümlü kek sürümünü kullanır sen 4.4 sürümünü. Malesef Acı ama gerçek. Bu nedenle 2.el yok zaten bu cihazlarda.

2 sene nexus kullandim guncellemelerin hicbiri super olmus dedirtmedi.cogu zaman gordugunuz sadece rakamlarin degismesi.bu cihazin update e ihtiyaci yok.stabil calismayan ek ozellik gerektiren telefonlar beklesin guncellemeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Ben imei no girdim cihaziniz kampanyaya dahil degil dedi neden acaba bilen var mi?

lg yi arayip sorsaydiniz ya hocam.ne olmus.durum nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Ben imei no girdim cihaziniz kampanyaya dahil degil dedi neden acaba bilen var mi?

lg yi arayip sorsaydiniz ya hocam.ne olmus.durum nedir acaba?

başarı garantili cihazlara vermiyorlarmı? biraz daha uygun oluyorlar fiyat olarak, bende düşünüyorum, kılıf vermeyeceklermi ?

bu arada kampanya ; bir g2 alıp imei numarasını yazıp kılıfın gelmesini bekliyorsunuz , doğrumu tam olarak halen böyle dimi durum.
    bide kontenjan dolmuşmudur kaç kişi kayıt yaptırdı acaba ?
  • düzelteyim 1080 kişi kalmış !!!
  • Satmak icin cirpinmak vol 9999999

• arkadaşlar başarının telefonlarına kılıf vermiyormu lg.? bilen varmı?
  • Ben n11 den başarı garantili aldım bana uyarı vs vermedi direk imei vs girerek kayıt olabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePrayer

LG G2 tüm android telefonlar içerisinde piyasadaki en iyi telefon olduğunu kanıtladı, özellikle fiyat performans olarak S4 ü geride bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
    Smart cover kampanyası da cabası olmuş.

IPS panellerin tepki süresi çok kötü.Amoled kullanıp da geçecek
    olanlar ana ekran da bir iki sayfa sola sağa geçiş yapsınlar tepki süresinin alasını görebilirler.
    32 GB lık model 1400-1500 olsa neyse, 1800 lira çok bence.
    10 gb alan bana yeter diyen ve arttırmayı düşünmeyen kullanıcılar için
    F/P ürünü olduğu kesin.
    Hep beklediğimiz özellikler bir arada sunulmuş ama muazzam bir fark yok.
    Peki niye herkes coştu; Büyük ekran ve 3000 mah batarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Ekim 2013; 13:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: ThePrayer

LG G2 tüm android telefonlar içerisinde piyasadaki en iyi telefon olduğunu kanıtladı, özellikle fiyat performans olarak S4 ü geride bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
    Smart cover kampanyası da cabası olmuş.

IPS panellerin tepki süresi çok kötü.Amoled kullanıp da geçecek
    olanlar ana ekran da bir iki sayfa sola sağa geçiş yapsınlar tepki süresinin alasını görebilirler.
    32 GB lık model 1400-1500 olsa neyse, 1800 lira çok bence.
    10 gb alan bana yeter diyen ve arttırmayı düşünmeyen kullanıcılar için
    F/P ürünü olduğu kesin.
    Hep beklediğimiz özellikler bir arada sunulmuş ama muazzam bir fark yok.
    Peki niye herkes coştu; Büyük ekran ve 3000 mah batarya.

16 gb s4 un fiyatin yazarsan farki gorursun.bide note 3 un fiyatini yaz bi zahmet.

• 16 GB S4 de 32GB U1 micro SD kullanıyorum.MicroSD desteği olmasaydı S4 değil hiç bir samsung ürünü almazdım.
    Tüm gerçekler ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Ekim 2013; 14:18:10 >
  • quote:

16 GB S4 de 32GB U1 micro SD kullanıyorum.MicroSD desteği olmasaydı S4 değil hiç bir samsung ürünü almazdım.
    Tüm gerçekler ortada.

Ben sana ne kullaniyorsun diye sormadim ki. Karsilastirdigin telefonlarin fiyatini yazda hrrkes gorsun farki

• özelliklerini araştırırken görmüşdüm . OTG kablo ile usb bellek kullanılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

16 GB S4 de 32GB U1 micro SD kullanıyorum.MicroSD desteği olmasaydı S4 değil hiç bir samsung ürünü almazdım.
    Tüm gerçekler ortada.

Ben sana ne kullaniyorsun diye sormadim ki. Karsilastirdigin telefonlarin fiyatini yazda hrrkes gorsun farki

Soru sormadın ki cevabını alasın.Ama birşeylere kızdığın belli.
    Yine de yazayım.
    G2 1450
    S4 1650 kliksa da 100 world puan.

G2 32GB 1800 lira. Fiyat /Performans olmadığı bal gibi ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Ekim 2013; 15:17:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.