Şimdi Ara

LG G2 sahibi ilk 2222 kişiye QuickWindow Kılıf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
13.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1350 tl ye aldim. Hediye kilifta gekirse bana gelisi 1300 olur.
    32 gb lik 1800 demissinde s4 e 100 lira indirim yapan yerler g2 ye gicikmi?
    1650 tl ye alabilirsin bence 32 gblik.ben yinede 300 lira fazla verip 32 gb lik almazdim.
    G2 dururken akli basinda ve parasi kiymetli olan hickimse gidip s4 almaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuyu bi netleştirsek başarı,telpa,kvk garantili olan cihazlara kılıf var mı yok mu?

edit: az önce aradım sordum arkadaşlar, sadece lg türkiye garantili cihazlara veriliyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 5 Ekim 2013; 19:35:26 >
  • abi bir an önce bitsin şu 906 kılıf da biz de kavuşalım kılıflarımıza :DDD
  • Kesinlikle bu kadar akici ve hizli bir android telefon yok.kardesimde s4 var her turlu kiyasladik,lg2 bariz ustun..

Iphone 5 ten gectim..

Gb meselesi goreceli bende henuz 8 gb bos ...gayet yetiyor..

• bugün bir alışveriş merkezine gittim, lg shop ile teknosa yanyana, teknosa'da 16-32 gb'lık g2'leri satıyorlar, bir de lg shop'a sorayım dedim henüz gelmedi bekliyoruz, bu ay içinde gelmesini bekliyoruz diyince şaşırdım açıkçası. bu telefon resmi olarak satışa sunuldu, değil mi? çok saçma geldi bu durum bana.
  • 32GB siyah model satışta var mı? Hiç rastlayan var mı mağazalarda, AV sitelerinde?!

Bir de 32 Siyah model geç satışa çıktığı için sizce bir kılıf hediyesi vs. yaparlar mı?!
  • Kılıf için siteye kayıt yaptırdığımızda herhangi bir onay maili vs geliyor mu? 3 tane farklı telefon işin kayıt yaptırdım ama herhangi bir onay mesajı yada maili gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt
    bana da herhangi bir mail gelmemişti, normal bir durum yani sanırım.

bu arada bu hızla giderse en geç salı gününe kadar kampanya biter gibi gözüküyor.
  • HiperX kullanıcısına yanıt
    ben lg ana bayine sordum kampanya sayılı degil dedi hafta içi lg anabayiden almayı dusuuyorum telide
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Kesinlikle bu kadar akici ve hizli bir android telefon yok.kardesimde s4 var her turlu kiyasladik,lg2 bariz ustun..

Iphone 5 ten gectim..

Gb meselesi goreceli bende henuz 8 gb bos ...gayet yetiyor..

Aynen bende usta iphone 5den geçtim mükemmel bir cihaz g2 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Kılıf için siteye kayıt yaptırdığımızda herhangi bir onay maili vs geliyor mu? 3 tane farklı telefon işin kayıt yaptırdım ama herhangi bir onay mesajı yada maili gelmedi.

arkadaşım maile herhangi bir kayıt olduğuna dair ileti gelmiyor şuan 825 adet kılıf daha kayıt yoluyla biterse hepsini adreslere göndrecekler
  • Kötülemek için video araştırmam ama siz araştırırsınız bu kadar ön yargılı olduğunuza göre.
    2. El de 16 gb G2 ler 1300 den elden çıkarmaya çalışanlar var.

Aksine ben S4 iyidir vs. demedim.Kendi tecrübelerimce değerlendirme de bulundum.
    Ben herkes malını över mantığı ile konuşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

LG piyasayı kızıştırıyor bu tüketici açısından çok iyi
    Dizayn ve özellik bakımından LG bu kez bir adıö önde.Tek soru işareti ikinci el piyasasında hak ettiği değeri bulur mu acaba diye...

bence LG haketmiyor ... amiral gemisi dediği cihazın özellikleri kaliteli olabilir ama sabit hafıza ve sadece 2 değişik hafızaya sahip ürün çıkarmak pekde akıl karı değil ... 32 gb lık modeli var ama koskoca tcell satmıyor elimizde yok sadece siyah model var diyor bu ne saçmalık ... böyle satış stratejisimi olur ?.. iphone bile 3 çeşit hafıza çıkartıyor ve hiçbirisi yok satmıyor hepsinden bolca mevcut ... kaldı ki 16 gb lık modelin kullanılabilir hafızası için Chip dergisinin test yorumcuları şöyle diyor : "G2'nin test ettiğimiz modeli 16 GB'lık dahili hafızaya sahipti. Eğer bu modeli tercih edeceksiniz 10 GB, tam rakam vermek gerekirse 10.872 MB'lık kullanılabilir hafızayla karşılaşacağınızı hemen söyleyelim." 32 gblık modelini almak istiyorum ama yok ... birtek teknosa.com ve kliksa.com sattı onlarında şu anda elinde yok ... bu mu LG ?...

Bence siz gidin i phone 5 alin

• ben gerçekten anlamıyorum, bu insanları iphone 3glerden bu yana sabit batarya ve sabit hafıza olayını sundu kullanıcılara millet afedersiniz talep patlaması yaşattı.soğuklarda apple storelarda kuyruk oluştu gecelerden beklediler insanlar.ama şimdi bu teknolojiyi LG sununca auuwww olmaz böyle amiral gemisi diyor insanımız. arkadaş apple sununca kaliteli adı elit telefon oluyor. ama başka firmalar yapınca auwww olmaz diyorlar. tamam ios işletim sisteminin stabilitesini kimse inkar etmiyor ama ortada android tarfında da adamlar bişeyler yapmışlar. almayacaksınız madem burada gereksiz milletin aklını karıştırmayın.apple taş yapsa üstüne logosunu koysa bizim insanımız böyle taş yapılr işte der onda da talep patlaması olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

ben gerçekten anlamıyorum, bu insanları iphone 3glerden bu yana sabit batarya ve sabit hafıza olayını sundu kullanıcılara millet afedersiniz talep patlaması yaşattı.soğuklarda apple storelarda kuyruk oluştu gecelerden beklediler insanlar.ama şimdi bu teknolojiyi LG sununca auuwww olmaz böyle amiral gemisi diyor insanımız. arkadaş apple sununca kaliteli adı elit telefon oluyor. ama başka firmalar yapınca auwww olmaz diyorlar. tamam ios işletim sisteminin stabilitesini kimse inkar etmiyor ama ortada android tarfında da adamlar bişeyler yapmışlar. almayacaksınız madem burada gereksiz milletin aklını karıştırmayın.apple taş yapsa üstüne logosunu koysa bizim insanımız böyle taş yapılr işte der onda da talep patlaması olur.

stabilite balonu da söndü hocam. artık forumlarda ios7 ile birlikte şikayetler çığ gibi büyüyor, sözlüklerde ana avrat sövmeyeni yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: ThePrayer

LG G2 tüm android telefonlar içerisinde piyasadaki en iyi telefon olduğunu kanıtladı, özellikle fiyat performans olarak S4 ü geride bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
    Smart cover kampanyası da cabası olmuş.

IPS panellerin tepki süresi çok kötü.Amoled kullanıp da geçecek
    olanlar ana ekran da bir iki sayfa sola sağa geçiş yapsınlar tepki süresinin alasını görebilirler.
    32 GB lık model 1400-1500 olsa neyse, 1800 lira çok bence.
    10 gb alan bana yeter diyen ve arttırmayı düşünmeyen kullanıcılar için
    F/P ürünü olduğu kesin.
    Hep beklediğimiz özellikler bir arada sunulmuş ama muazzam bir fark yok.
    Peki niye herkes coştu; Büyük ekran ve 3000 mah batarya.

fazlasıyla amatörce bir karşılaştırma olmuş, en basitinden:

iki telefonda da aynı anda rehber açılıyor, hangisi daha hızlı ekrana geliyor diye bakılıyor, ancak isimlere bakarsanız rehber içindeki kayıtlar aynı değil, hem sayı hem de içerik olarak.

bu bile performansı etkileyecek bir etmenken bu kadar basit bir değerlendirme ile buraya çıkması kabul edilebilir değil

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

LG piyasayı kızıştırıyor bu tüketici açısından çok iyi
    Dizayn ve özellik bakımından LG bu kez bir adıö önde.Tek soru işareti ikinci el piyasasında hak ettiği değeri bulur mu acaba diye...

bence LG haketmiyor ... amiral gemisi dediği cihazın özellikleri kaliteli olabilir ama sabit hafıza ve sadece 2 değişik hafızaya sahip ürün çıkarmak pekde akıl karı değil ... 32 gb lık modeli var ama koskoca tcell satmıyor elimizde yok sadece siyah model var diyor bu ne saçmalık ... böyle satış stratejisimi olur ?.. iphone bile 3 çeşit hafıza çıkartıyor ve hiçbirisi yok satmıyor hepsinden bolca mevcut ... kaldı ki 16 gb lık modelin kullanılabilir hafızası için Chip dergisinin test yorumcuları şöyle diyor : "G2'nin test ettiğimiz modeli 16 GB'lık dahili hafızaya sahipti. Eğer bu modeli tercih edeceksiniz 10 GB, tam rakam vermek gerekirse 10.872 MB'lık kullanılabilir hafızayla karşılaşacağınızı hemen söyleyelim." 32 gblık modelini almak istiyorum ama yok ... birtek teknosa.com ve kliksa.com sattı onlarında şu anda elinde yok ... bu mu LG ?...

Bence siz gidin i phone 5 alin

açıkçası İphone 5 64 gb alacaktım 1500 tl'ye ama iphonelerin tek beğenmediğim yönü çağrı kaydı tutma ve numara arama(2-3 rakam yazsanız dahi çağrı kaydında veya rehberde eşleşen kayıtları önünüze dökmesi) konusunda androidlerden geri kalması ... belki yüklenecek programlarla bu sorun hallolabilir diyecekler ama bunu direkt telefonun ana arama ekranına koymak çok mu zor ? onun dışında ios benim için vazgeçilmezdir ve ios 7 'yi beğenmeyenleri de hiç anlayamıyorum ... iphone 4s 32 gb telefonumda kullanıyorum ve oldukça memnunum... ayrıca androidler içinde en çok arayüzünü beğendiğim Lg'nin telefonları ... kızıma L5 modelini aldım ve diğer androidlerden daha çok beğendim arayüzünü ... çağrı kaydı benim için çok önemli ve android cihazı olarak Lg'nin G2 modelini almak istiyorum ama yok ... madem tedarik konusunda sıkıntı var , cihazı eylül sonu yerine ekim sonu çıkartsaydıda millet 32 gb lık modelin peşinde koşturmasaydı olmazmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brifing

ben gerçekten anlamıyorum, bu insanları iphone 3glerden bu yana sabit batarya ve sabit hafıza olayını sundu kullanıcılara millet afedersiniz talep patlaması yaşattı.soğuklarda apple storelarda kuyruk oluştu gecelerden beklediler insanlar.ama şimdi bu teknolojiyi LG sununca auuwww olmaz böyle amiral gemisi diyor insanımız. arkadaş apple sununca kaliteli adı elit telefon oluyor. ama başka firmalar yapınca auwww olmaz diyorlar. tamam ios işletim sisteminin stabilitesini kimse inkar etmiyor ama ortada android tarfında da adamlar bişeyler yapmışlar. almayacaksınız madem burada gereksiz milletin aklını karıştırmayın.apple taş yapsa üstüne logosunu koysa bizim insanımız böyle taş yapılr işte der onda da talep patlaması olur.

amiral gemisi diye çıkartılan telefon birincisi kendi kulvarında lider olmalı , yani diğer markaların amiral gemisi modellerinden eksiği değil fazlası olmalı , ikincisi her ihtimale karşı ilk talebi karşılayacak yeterli stoğunu iki farklı hafıza seçeneği için de bulundurması lazım çünkü basit bir model değil , adı üstünde AMİRAL GEMİSİ ... ayrıca s4 hafıza kartı destekleme yönünde bir tercih sebebi , peki LG bu modele yani G2'ye çıkartılabilir pil ve micro sd desteği koymadı mı ? koydu , hangi versiyona ? Kore versiyonuna peki avrupadaki kullanıcıların suçu ne ? bir tüketici olarak bunları sorma , yorumlama ve eleştirme hakkımız hiçmi yok ?

• ne zaman yollayacaklarmis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49D503640 -- 8 Ekim 2013; 5:00:04 >
  • sayı tükenınce....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.