Şimdi Ara

LG G2--Samsung S4 Active

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 ve Samsung S4 ACTİVE arasında kaldım yardımcı olurmusunuz, hangisini almalıyımm?
    Samsung 1100 tl Resmi distribütör garantili
    LG g2 1100 tl Paralel ithalat..

• bugünlerde yeni moda s4 active herhalde 2 3 gün gündür türedi hocam su geçirmezlik sony den iyi yapan kimse gelmedi dünyaya ona aldanma samsung da note serileri hariç çöööp malumunuz lg g2 al rahat et seni pişman etmez.su geçirmezlik istersen sony cihazlara bak.
  • Aslında benim için su geçirmezlik özelliği pek önemli değil.Tercihlerim arasında olmasının sebebi 1100 lira ve resmi distbirütör garantisinde olması..Bundan dolayı kafamı karıştırıyor.LG G2 'de paralel ithalat. Parelel ithalat olmasa bir dk düşünmem alırım fakat şartları göz önünde bulundurunca kafam çok karıştı :)
  • S4 Active kullanan varmı arkadaşlar? Fikirlerinizi söyleseniz..
  • ıkısı arasında tabıkı G2 ,ayrıca dıst garantısı onemlı ıse bence daha ucuza xperıa ZR yada yaklasık fıyatta xperıa Z yıde degerlendırın derim.
  • G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarı ile xperia z =1600 tl , xperia zr =1250 tl ( distribütör garantili olanlar) S4 active distribütör garantilisi 1100 tl.Yani anlayacağınız yaa G2 paralel ithalat alıcam 1100 tl ye yada S4 active (distribütör garantili).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbat44 -- 27 Nisan 2014; 18:27:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy SmartTag2
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paralel ithalatta delta servis iyidir delta ise g2 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5 geçen hafta 1200 TL idi teknosa ve vatan'da bulursan 1200E al S4'ten daha iyi G2'den daha ucuz.
  • gulgisalgi kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi delta servis garantili G2 almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet içen

Hocam dediğiniz gibi delta servis garantili G2 almaya karar verdim.

hayirli olsun hocam

• g2

• G2 yada Nexus 5 arasından seçim yap bence.
  • Evet nexus 5 ' te güzel telefon.Ayın 6 na alıcam işte eğer delta garantili g2 bulamaz isem. tercihim nexus 5 olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.