Şimdi Ara

LG G2 su kaçtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap verdiğiniz için tşk ederim...inş düzelir ya moral falan kalmadı :( serviste düzelirmi acaba ? ortalama fiyat olarak ne kadar tutar ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahici0606

arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim lg g2 telefonum suyun içine düştü sudan çıkardığımda çalışıyordu tuş kilidini açtım arka tuşuyla kapattım sonra arabanın kaloriferinde kurutmaya çalıştım daha sonra eve geldiğimde saç kurutma makinasıyla kuruttum daha sonra açmayı denedim açılmadı. şimdi de pirinç dolu kavanoza koydum düzelme ihtimali varmıdır ??

cihazin ayrintili temizlenmesi ve ne yapilabilir bakilmasi lazim yetkili servis direk anakart ve ekran degisimi verecektir eger oyle olmaz ise ve uygun birsey cikarirsa yaptir eger cok siserse ucret bana ulas bakalim ne yapabiliriz bir cok sivili g2 g3 kurtardik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness of master kullanıcısına yanıt
    hocam size nasıl olaşabilirim ?
  • merhabalar g2 telefonuma su kaçtığını söylemiştim 2 gündür pirinç dolu kavanozun içerisinde bekliyodu2 gün sonra çıkardım teli. tel açıldı bütün özellikleri aktif fakat, ekranın en üstünde kulaklık işareti var ,arama yaptığımda telefonun kulaklığından ses gelmiyor, kulaklığı taktığımda geliyor. aynı şey müzikte de öyle kulaklık takılıyken ses geliyor çıkardığımda ses gelmiyor ? neden olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahici0606

merhabalar g2 telefonuma su kaçtığını söylemiştim 2 gündür pirinç dolu kavanozun içerisinde bekliyodu2 gün sonra çıkardım teli. tel açıldı bütün özellikleri aktif fakat, ekranın en üstünde kulaklık işareti var ,arama yaptığımda telefonun kulaklığından ses gelmiyor, kulaklığı taktığımda geliyor. aynı şey müzikte de öyle kulaklık takılıyken ses geliyor çıkardığımda ses gelmiyor ? neden olabilir acaba ?

Sıvı temasından kaynaklı jack girişi muhtemelen kısa devre yapmış sanki oraya temas var gibi algılayıp kulaklık var sanıyor dış hoparlörü devre dışı bırakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.