Şimdi Ara

LG G2 Teknosadan alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süren telefon araştırmalarım sonucunda lg g2 almaya karar verdim. İnternetten ve teknosada satılan cihazın garanti farkı nedir ? Sizler nereden aldığınızı ve üzerindeki garantiyi yazarsanız sevinirim, malum teknosadan alışveriş yapmayıda hiç istemiyorum , teşekkürler şimdiden

• ben türkcellin iletişim merkezlerinden birinden aldım. 16 gb 1399 TL ve genpa garantili. teknosadan da alınabilir neden düşünmüyorsunuz ? ayrıca internetten aldığınız yere dikkat edin. bakıyorumda bir çuval dolusu site çıkmış online satış yapan. 50-100 tl daha ucuz diye adı sanı duyulmamış yerlerden almayın sağlam firmalara yönelin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannyurek -- 26 Kasım 2013; 12:53:18 >
  • mucoaslan06 kullanıcısına yanıt
    alınır ancak fiyat piyasanın üzerinde şöle kihttp://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-802-g2-32gb-white-akilli-telefon bu ürün 1800 TL ama 100 Teknosa hediye çeki

veriyor ancak o çeki de sana teknosa da harcatıcak.

yani bence git istanbul bilişimehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,72670.html distributor garantili değil ancak bilişimin

ürünleri iyidir aynı gün içinde götürürsen sorgu sualsiz geri alırlar bir arıza durumunda.

• Hocam distributor garantisi ve teknosanın verdiği garantinin farkını bir anlayabilsem.. birde kvk genpa vs, bunların farkı nedirki?
  • mucoaslan06 kullanıcısına yanıt
    distributor garantisi mesela KVK bir distrubutordur ve kendi garantisini verir telefona mesela herhangi bir sorun var ise telefonun sıfırı ile değiştirebilir. ( Tabi durumlar ve

sonuçlar farklılık gösterir )

Diğer bir tür ise pararlel ithalatcılardır bunlar distribütörlük anlaşması dışındaki ithalattır. yurtdisindaki ithalatci firmanin kendi ülkesinde ya da baska ulkede ucuz fiyata

piyasaya sürdügü ürünlerin yurtici distribütör dışındaki bir baska firma tarafından ithalatını ifade eder. mesela istanbul bilişim ve bilumum sirketler bunlar da şirket garantisi

verir mesela faturaları garanti belgesi yerine geçer umarım aydınlatabilmişimdir ( Değişim proseduru şirket şirket farklılık gösterir mesela gold'dan alırsan gold 25 tl vs

ekstra bir meblag alarak ürünün sorgusuz sualsiz geri alır )

• Teknosanın garantisi direk lg garantisi altında lg nin kendi yetkili servisleri bakıyo telefona ben teknosadan aldım ama daha aşağı fiyatlara genpa başarı almak daha mantııklı durduk yere 100 lira 200 lira fazla para vermeye gerek yok bence sonuçta garantilerin hepside aynı karın ağrısı al birini vur ötekine
  • Şunu söyleyim o 100 tl çek yerine %5 indirim alabiliyorsunuz sepete ekledikten sonra arayarak.. Valla çok yer var alınacak 16gb alacaksanız dist garantilisi var ist bilişimde fiyatı iyi hizli aldavar nasıl alacağınızı söylerseniz uygun ve iyi bir site söyleyebiliriz..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm burdan lg g2 sıcak fırsatları takip edebilirsiniz..
  • Mustafa.Coskun kullanıcısına yanıt
    Hocam evet o başlığı takip ediyorum, banada internetten almak mantıklı geliyor , dediğim gibi garanti için teknosayı tercih edebilirim, ancak internettede lg garantili satan siteler mevcut, kredikartıyla alıcam hocam 6 ya böldürebilirim @Mustafa.Coskun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.