Şimdi Ara

Lg g2 telefonumdan sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, lg g 2 telefonumu ilk çıktığından beri sorunsuz kullanıyordum çok da memnundum telefonumu ben bozdum sanırım değiştirmek zorundayım , yine lg kullanmak istiyorum lg g4 e bütçem yetiyor. Özelliklerine baktığımda o paraya çok güzel telefon yalnız yorumlarına baktıgım da ise vazgeçiriyolar insanı arkadaşlar kafamı çok karıştırıyolar lütfen bi yardımcı olun....(3 sene önceki telefondan da kötümü dür ki bu telefon...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erikkhan -- 15 Eylül 2016; 0:18:59 >

• Kısa ve net kotudur. G2 den sonra o kaliteyi tutturamadı lg. Başka markaya yonelin yada şansınızı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkürler...
  • lg , g2 nin kaymağını yiyor hala .

• 2 yıldır g2 kullanıyorum. 1 yıl daha kullanmayı düşünüyorum sonrasında fiyatı uygun duruma gelirse s7 şu anda alabileceğim özellikleri olan bir model.
  • 2.5 sene oldu G2'mle hala kullanıyorum severek ve benim bozduğum 1-2 parçayı tamir ettirip nasipse 1-2 sene ; eğer bozulmazsa daha da uzun kullanırım.
    Yeni olarak GM5 plus vs. gibi modellere bakabilirsin.Ama G2'yi yine bir yerlerde ararsın.
  • Ben sana şunu söyleyeyim G2'den sonra bir sürü telefon degistirdim ama öyle böyle değil. Hiçbirisi G2 tadını vermedi ve 2 sene sonra yine G2 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 16 Eylül 2016; 8:06:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Ben sana şunu söyleyeyim G2'den sonra bir sürü telefon degistirdim ama öyle böyle değil. Hiçbirisi G2 tadını vermedi ve 2 sene sonra yine G2 aldım.

Bütün telefonları kullandın ve kesin Lg g2 ye geri dönüş yaptın ha inanmam
    Diğer arkadaşlara soralım, Bende yaklaşık 2.5 yıldır LG G2 kullanıyorum, nasıl memnun musunuz lolipop tan sizlerce bende geçmeli miyim lolipopa halen daha kitkat kullanıyorum da??

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Ben sana şunu söyleyeyim G2'den sonra bir sürü telefon degistirdim ama öyle böyle değil. Hiçbirisi G2 tadını vermedi ve 2 sene sonra yine G2 aldım.

Bütün telefonları kullandın ve kesin Lg g2 ye geri dönüş yaptın ha inanmam
    Diğer arkadaşlara soralım, Bende yaklaşık 2.5 yıldır LG G2 kullanıyorum, nasıl memnun musunuz lolipop tan sizlerce bende geçmeli miyim lolipopa halen daha kitkat kullanıyorum da??

Bütün telefonları nasıl kullanayım

G2'den sonra

2 tane G3
    3 tane GM 4G
    1 tane Nexus 5
    2 tane Meizu M1 Note
    2 tane Meizu M2 Note
    1 tane Asus Zenfone Max

kullandım. G2 ile aynı tadı vermedi. Şimdi tekrar G2 kullanıyorum. Asus Zenfone Max yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 16 Eylül 2016; 17:08:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.