Şimdi Ara

LG G2 vs GMD ELİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gönlümden G2 geçiyordu fakat elite yi de çok beğenmeye başladım ve kafam karıştı.
    Oyun performansı bakımından hangisini seçmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmeTkc -- 3 Temmuz 2014; 12:06:59 >

• 2 cihaz arasında kaldım yardım beyler
  • Pil Ekran Tasarim G2 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramde Elite önde, 3 GB olduğu için.
    Pilde G2 önde.
    Geri kalan kısımlarda eşitler. Sen seç artık. Hangisini alırsan al, işini rahatlıkla görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Ramde Elite önde, 3 GB olduğu için.
    Pilde G2 önde.
    Geri kalan kısımlarda eşitler. Sen seç artık. Hangisini alırsan al, işini rahatlıkla görürsün.

İşin içinden çıkamıyorum hocam sadece markanın gm olması biraz canımı sıkıyor
  • G2 derim KitKat ile önde

• quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

G2 derim KitKat ile önde

Oyun performansı bakımındada elite önde ama kalbim g2 diyor, beynim gmd elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

quote:

Pilde G2 önde.

Ben GMD kullanıyorum, çok şükür marka takıntım yok. Marka takıntısı kötü birşey bence. Bence sorun olmaz. Zaten Elite'de kronik bir sorun da yok.

Gerçi alabilecekseniz 32 GB G2 öneririm. Elite de kötü değil ama pil şu sıralar çok önemli bir nokta.

• quote:

quote:

quote:

Pilde G2 önde.

Ben GMD kullanıyorum, çok şükür marka takıntım yok. Marka takıntısı kötü birşey bence. Bence sorun olmaz. Zaten Elite'de kronik bir sorun da yok.

Gerçi alabilecekseniz 32 GB G2 öneririm. Elite de kötü değil ama pil şu sıralar çok önemli bir nokta.

Sağolun hocam, öncelikle bir gmd kullanıcısı olmanıza rağmen tarafsız davrandığınız için teşekkür ediyorum.
    Dediğim gibi kalbim g2 diyor fakat elite ninde hakkını yememek lazım tasarımı, arayüzü çok hoşuma gidiyor. Eğer g2 alacak olursam 32 gb ı tercih ederim.

• quote:

quote:

G2 derim KitKat ile önde

Valla dostum burda LG nin kalitesi ve servisi var sonuçta elite dediğin çinde üretilmiş üzerine marka basılmış bir telefon ama sen bilirsin yani donanım olarak da düşünürsek 3gb RAM ve 8mp ön kamera için almak pek mantklı gelmiyor

• MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam. Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. :)

• quote:

quote:

quote:

G2 derim KitKat ile önde

Valla dostum burda LG nin kalitesi ve servisi var sonuçta elite dediğin çinde üretilmiş üzerine marka basılmış bir telefon ama sen bilirsin yani donanım olarak da düşünürsek 3gb RAM ve 8mp ön kamera için almak pek mantklı gelmiyor

Hocam eğer oyun performansı bakımında 2 si arasında bir fark olmayacaksa tabiki g2 yi seçicem.

• MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir fark olmayacaktır sonuç güncel telefonlar bende g2 alıcaktım g pro yu görünce Vazgeçtim

• G2
  • G2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.