Şimdi Ara

LG G2 vs HTC 820 ? (Fiyat ve performans ? farkları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG G2 32 GB --http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/lg-g2-32
    HTC DESİRE 820 -- http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/htc-desire-820?place=device_category

Öncelikle Yeni bir telefon alma istegim üzerine LG g2 ve 820 arasında git gel yapıyorum (Huawei G7 de var işin icinde ama ekran falan saglam degildir biraz maket telefon gibi duruyor)

Turkcellde taksit olarak alma amacım var;
    G2 87x24= 2088 TL (NORMALDE 1100 :D :D )
    HTC 820 70x24= 1680 TL (1400 TL PEŞİN)

Gelelim sadede 1. para biriktiriyim G2 alıyım diyorum
    2. taksitle HTC alıyım diyorum

G2 güzel telefon (falan arkadaşımda vardi Real Reacing 1 saat oynayında Yüksek cözünürlükde %30-40 arası şarj gidiyordu) ayrıca ekranı kırıldınmı 2700 tl telefon patlıyor.

Benim icin Kamera önemli (G2 berbattı sadece güneşli yerlerde güzel cekim yapıyordu), Performans Cok fazla Yükses oyunlar oynamam saten Clans of vs... internette gezerim, Müzik dinlerim Kulaklık falanda önemli (HTC Hoporlore laf yok :D).

Şimdi G2 kullanan veya kullanmayanlar + ve - yönlerini
    HTC 820 kullanan veya kullanmayanlar + ve - yönlerini söylerse cok iyi olur

İyi forumlar.

• Bence hic bulasma gsm sirketlerine ha bence 820 cunku g2 nin on kamera ise yaramaz arkada cok iyi degil bir de hoprler kalitesiz g2 nin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 23 Aralık 2014; 19:02:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar param olmadıgından mecburen Gsm operatorlerine bulaşmak zorundayım :D Aynen g2 peşin alsam 1100 tl taksitte param yettigi icin Kararsırım G7 düşünüyorum ayrıca 820 şarj falan nasıl iyimi ?
  • Ben sadece g2 yi bilirim ve gsm sirketlerine bulasilmayacagibi bilirim:)
    Bu arada g2 şarj olarak 4 saatlik bir ekran suresi verir ekran parlakligi sonuna kadar aciksa tabi kisarsan 6 saate kadar ekran suresi alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 23 Aralık 2014; 19:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSM operatorlerine niye bulaşmıyım onuda not olarak paylaşırsan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.