Şimdi Ara

LG G2 'ye mikro OTG kablo ve mini usb ile NIKON D3100 'ü bağlamak. video eklendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle otg kablo ile usb bellek bağlantısı sağlanabiliyor.

Peki daha fazlasını istersek diyerek yola çıkıp bir araştırma içine girdim.

Amacım sd kart yuvası olmayan LG G2 telefonumdan 3g ile, d3100 ile çektiğim fotoğrafları anında paylaşmaktı.

Gerekli malzeme : lg g2 için bir micro usb otg kablusu , d3100 için ise bir adet mini usb kablosu idi ( zaten d3100 ile birlikte gelmekte ) .
    Ek olarak nef olarak çektiğim fotoğrafları göstercek bir yazılım ve d3100 e müdehale edebilecek bir yazılım. ( dslrdashboard )

Sonuç

d3100 fotoğraf makinamı lg g2 telefonuma bağladım. dosya aktarımı başarılı. biraz gereksiz de olsa telefondan d3100 ü kontrol edip fotoğraf çekimi dahi yapılabildi.
    Amacıma ,herhangi bir yerde iken d3100 ü telefona bağlayıp fotoğraf paylaşımı yapmayı başardım.
    Ayrıca çok hızlı bir şekilde otg kablo ile 16 gb lık usb bellekten veri aktarımı gerçekleştirdim.

Not : micro sd kart yuvası yok diyenler için tavsiyem internet de otg kart okuyucular var. minik ve pratik bağlantı sağlıyorlar. hatta multi olanları ile diğer tipleri ve usb de kullanabilirsiniz. ( otg kart okuyucu test edilmedi sipariş bekleniyor. alınma sebebi kablolardan kurtulmak)

Lg g2 ye Nikon d3100 bağlamak.

16 gb Toshiba marka usb bellek bağlantısı ve 12 mb dosya transfer hızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 12 Ekim 2013; 14:36:58 >

• Merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video eklendi.
  • LG G2 nin sistem test bölümü için 3845#*802#
    burdan radyo da test edebilirsiniz. delta fm 87,5 var sadece : ))
    tüm testleri ve bazı teknik ayarları içeriyor. telefonunuza zarar verebilirsiniz dikkatli olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.