Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum dostları LG g2 16 GB hepsiburada fiyatı 1350 tl'ye geliyor kart indirimi ile, bu fiyat iyi midir bu cihaz için, eşim kullanacak telefonu, oyun falan oynamaz, daha çok internette hızlı gezinsin, şık bir telefon olsun istiyor, 32 GB 'lik versiyonu için ekstra 200 tl vermeli miyiz, yani bir performans farkı var mıdır? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevineceğim, hiç LG kullanmadık ikimizde, ben Note 2 kullanıyorum, o kadar hızlı mı dostlar LG G2 ? Teşekkür ederim şimdiden.
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    32 lık le 16 lık arasında hafıza harıcınde bır fark yoktur.

fıyat normal en ucuz teknolojıx adlı sıtede(turkıye garantılı) 1315 tl. fark yok yanı hayırlı olsun pısman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Forum dostları LG g2 16 GB hepsiburada fiyatı 1350 tl'ye geliyor kart indirimi ile, bu fiyat iyi midir bu cihaz için, eşim kullanacak telefonu, oyun falan oynamaz, daha çok internette hızlı gezinsin, şık bir telefon olsun istiyor, 32 GB 'lik versiyonu için ekstra 200 tl vermeli miyiz, yani bir performans farkı var mıdır? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevineceğim, hiç LG kullanmadık ikimizde, ben Note 2 kullanıyorum, o kadar hızlı mı dostlar LG G2 ? Teşekkür ederim şimdiden.

Lg g2 cok hizli en yeni nesil islemcili bir cihazdir. Note 2den daha iyidir. note 3 ile kafa kafaya yarisir.

16 gblik model esinize yetecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

32 lık le 16 lık arasında hafıza harıcınde bır fark yoktur.

fıyat normal en ucuz teknolojıx adlı sıtede(turkıye garantılı) 1315 tl. fark yok yanı hayırlı olsun pısman etmez

Teşekkür ederim, siparişi geçiyorum şu anda, kafama yattı.
  • Dostlar telefonun siparişini verdik kısmetse yarın gelecek.Şimdi affınıza sığınarak son bir soru soracağım.Telefon için kullanışsız bulduğum için bir flip cover tipi kapak almadım.Onun yerine kasayı tamamen kaplayan film yaptırmak istiyorum. Telefonunun arka kapağı batarya değişimi olmadığından çıkmıyor Ve değişemiyor diye biliyorum.Siz böyle bir şey kullanıyor musunuz.Ya da ne yaptınız kasayı korumak için.Yorumlarınızı bekliyorum.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    xtremegurard tam govde kullananlar var(jelatın set on ve arka)

ben spıgen kullanıyorum aslında bunun konusu mevcut

http://forum.donanimhaber.com/m_82903838/mpage_5/tm.htm
  • Arkadaşlar bende LG G2 aldım ben gayet memnunum, öncelikle şarj konusunda kesinlikle en iyi cihazlardan biri denebilir (iPhone 4'ten geçtim.) Onun dışında hızı oldukça yeterli buldum, oyunlarda denemedim ama ortalama kullanım için çok çok iyi, 3 gündür kullanıyorum kesinlikle tavsiye edebilirim.

Bunun dışında sormak istediğim soru;
    Remote Desktops ile bilgisayarıma nasıl bağlanabilirim bilen varsa açıklama yapabilirse sevinirim.
  • Bayiliyorum telefonuma. Iyiki almisim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,
    128 GB lık flash bellekler var. otg kabloyla bu belleği cihaz görür mü? 4 GB lık denedim gördü ama 128 GB büyük kapasite olduğu için tereddütteyim?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sdcz60-128g-b35-sandisk-flash-bellek-en-ucuz-fiyatlari,43609.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusen_orhon

merhaba arkadaşlar,
    128 GB lık flash bellekler var. otg kabloyla bu belleği cihaz görür mü? 4 GB lık denedim gördü ama 128 GB büyük kapasite olduğu için tereddütteyim?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sdcz60-128g-b35-sandisk-flash-bellek-en-ucuz-fiyatlari,43609.html

2 tb harici disk i görüyor sikinti yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 4 Şubat 2014; 23:12:55 >

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

adaptörlü harici hdd görüyor. tamam da bu flash bellek adaptörsüz ve 128 GB. 160 GB lık adaptörsüz hdd yi çalıştırmadı mesela. 128 GB flash bellekler de düşük kapasiteli belleklerin mantığıyla mı çalışıyor?

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

adaptörlü harici hdd görüyor. tamam da bu flash bellek adaptörsüz ve 128 GB. 160 GB lık adaptörsüz hdd yi çalıştırmadı mesela. 128 GB flash bellekler de düşük kapasiteli belleklerin mantığıyla mı çalışıyor?

benim 500 luk hdd yi goruyor adaptorsuz ... 2 tb i da frmda gorduren var bilemiyecem. .

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

benim 500 luk hdd yi goruyor adaptorsuz ... 2 tb i da frmda gorduren var bilemiyecem. .

otg kablo kaltesinden farkeder mi acaba. şimdi 160 GB adaptörsüz hdd taktım görmedi. hdd ışığı yanıyor ama hareket yok. siz direk takınca mı gördü ya da ayarlarda oynama yaptınız mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

otg kablo kaltesinden farkeder mi acaba. şimdi 160 GB adaptörsüz hdd taktım görmedi. hdd ışığı yanıyor ama hareket yok. siz direk takınca mı gördü ya da ayarlarda oynama yaptınız mı?

valla bi format ayari yapılıyordu diski formatlayip. ...

pc ve hdd yanimda degil bilemiyecem nasildi...

• rusen_orhon kullanıcısına yanıt
    Harddiskin formatı NTFS ise eğer görmez... Fat32 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

Harddiskin formatı NTFS ise eğer görmez... Fat32 olması lazım

Bizim 160gb lik harici harddisk fat32 formatinda ama yinede tanimiyor western digital modelide acaba yenidenmi fat32 modunda formatlamamiz gerek ?

• Heryerde 423 ppi deniliyor bende 480

• szın telefon ozel yapımmıs hocam o zman

saka bı yana sanal tusların degerı ımıs onlar genel degerı 423 :)
  • Bu kadar bekleyip aldıktan sonra özel olsun artık :)

• Telefonu yeni alacaklara fikir vermesi açısından telefonumun şarj ve antutu ekran görüntülerini paylaşıyorum. Şarj konusunda android telefonlarda böyle cihaz görmemiştim :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.