Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakın zamanda alacağım telefon.

• Yeni nesil akıllı telefonlar için 16 gb lık bir hafıza standart bir kullanıcıya yeter mi ? yoksa 32 liği almak mı gerekir, ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

arkadaşlar şu ara akıllı telefon arayışına girdim ama nedense anlamadım daha bir kaç hafta önce 1.425 tl civarı satılan paralel ithalat lg G2 32 gb şu ara nedense 1.500- 1.600 tl fiyatlarda geziyor döviz kurlarındanmı başka şeydenmi anlamadım zira bütçemi 1400 tl gibi ayarladım bu konuda bilgisi olan varmı veya uygun fiyatlı g2 32 gb alabileceğim bir internet sitesi varmı bildiğiniz

Elite olayi noldu?

http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html

• Arkadaslar elinizde temiz beyaz g2 varsa satmayi dusunuyorsaniz pm atabilirsiniz..

• TR için KK güncellemesini aldı sonunda 32gb lık modeller :)
  • Ben daha guncelleme almadim gerci kontrol etmedim ama getirdigi yenilikler nelerdir bataryada kullanim suresi kisaldimi..

• ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK. TELEFONUN SANAL KLAVYESİNİ GİZLEDİM FAKAT YUKARI SWIPE(KAYDIRMA) YAPINCA TELEFONUN KENDİ ÖZELLİĞİ OLAN MEMO GOOGLE GİBİ 3 LÜ DİYAGRAM GELİYOR. ACABA BU 3LÜ KISAYOLU KAPATMAK MÜMKÜN MÜ ?
  • Arkadaşlar Allah rızası için bana yardım edin. 3 ay önce LG G2 16 Gb versiyonunu aldım çok memnun olarak kullanıyordum. Sizin gibi Android 4.4.2 güncellemesini bekliyordum fakat 1 hafta önce telefonum suya düştü bir saniye bile durmadı suda hemen çıkardım ama kendini kapattı. Hemen eve gelip kuruttum daha sonra elektrik süpürgesiyle vakumladım. 2 gün kurumaya bıraktım ve 2 gün sonra çalıştı önce çok sevindim bozulmadığına fakat sim kartı tanımadığını farkettim ve umudum da suya düştü..Yani her fonksiyonu yerindeydi ama sim kartı tanımadığı için msj atamıyor ve telefonla görüşme yapamıyorum.. Daha bugün eve internet bağlattım ve telefonumun wifi ile internete bağlandığını görünce yine sevindim hemen güncellemek için kontrol ettim ve bingo! Kitkat güncllemesi benim telefona da gelmiş ama ne fayda.. Telefon sim kartı okumumadığı için ona telefon demenin ne anlamı varki.. Daha taksitleri devam ediyor çok üzgünüm bana yardım ederseniz çok sevinirim sizin de başınıza böyle bir olay geldimi ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thetal

Arkadaşlar Allah rızası için bana yardım edin. 3 ay önce LG G2 16 Gb versiyonunu aldım çok memnun olarak kullanıyordum. Sizin gibi Android 4.4.2 güncellemesini bekliyordum fakat 1 hafta önce telefonum suya düştü bir saniye bile durmadı suda hemen çıkardım ama kendini kapattı. Hemen eve gelip kuruttum daha sonra elektrik süpürgesiyle vakumladım. 2 gün kurumaya bıraktım ve 2 gün sonra çalıştı önce çok sevindim bozulmadığına fakat sim kartı tanımadığını farkettim ve umudum da suya düştü..Yani her fonksiyonu yerindeydi ama sim kartı tanımadığı için msj atamıyor ve telefonla görüşme yapamıyorum.. Daha bugün eve internet bağlattım ve telefonumun wifi ile internete bağlandığını görünce yine sevindim hemen güncellemek için kontrol ettim ve bingo! Kitkat güncllemesi benim telefona da gelmiş ama ne fayda.. Telefon sim kartı okumumadığı için ona telefon demenin ne anlamı varki.. Daha taksitleri devam ediyor çok üzgünüm bana yardım ederseniz çok sevinirim sizin de başınıza böyle bir olay geldimi ne önerirsiniz?

Başka bir SIM Kart denediniz mi? Bir deneyin bence.
    Ama ne olur, sonrasında diğer SIM Kart çalıştı ne yapmalıyım diye sormayın. Çünkü öyle bir üslup ile yazmışsınız ki, sanki o telefonun Türkiye'de bir servisi yok ve telefonla baş başa kalmış, kara kara ne yapacağınızı düşünüyor, çevreden medet umuyorsunuz. Elbette servise yollayacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    O kadarını düşündük heralde sonuçta LG G2 kullanabilecek zekadayım.. Ortaokul çocukalarıyla... O dediğin soru seni aklına gelmiş olabilir ama inan saniyenin milyonda biri kadar sürede benim aklıma da gelmiş ve hemen o ihtimali bertaraf etmişimdir hatırlamıyorum.. Merakta kalma diye söylüyorum başka sim kartı da okumuyor yani sorun telefonda.. Ayrıca suya düşme durumlarında servis garantiden karşılamıyor sen de bir şey öğrenmiş oldun bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetal

O kadarını düşündük heralde sonuçta LG G2 kullanabilecek zekadayım.. Ortaokul çocukalarıyla... O dediğin soru seni aklına gelmiş olabilir ama inan saniyenin milyonda biri kadar sürede benim aklıma da gelmiş ve hemen o ihtimali bertaraf etmişimdir hatırlamıyorum.. Merakta kalma diye söylüyorum başka sim kartı da okumuyor yani sorun telefonda.. Ayrıca suya düşme durumlarında servis garantiden karşılamıyor sen de bir şey öğrenmiş oldun bak..

Beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Kaç gündür meraktan ölüyordum.
    Zekanız için birşey diyemeyeceğim sizi tanımıyorum ama karşınızdakine hiç saygınız yok. 47 yaşında olmama rağmen karşımdaki kişi isterse 7 yaşında olsun siz diye hitap ediyorken, karşımdakinden de aynı saygıyı beklerim. Bu insan olmanın bir gereğidir. Siz de bunu henüz daha öğrenememişsiniz ama şimdi öğrenmiş oldunuz. Demek ki neymiş, herkes birilerinden birşeyler öğrenebilirmiş. Bu kötü birşey de değil.

Herşeyi bildiğiniz söylüyorsunuz. Peki niçin buraya yazıp ben ne yapayım diye soruyorsunuz? SIM kartınızı değiştirmişsiniz zaten. Geriye sizin yapabileceğiniz ne kalıyor? Becerebiliyor olsaydınız telefonun SIM soketini değiştirir, olmazsa anakartın SIM modülü değiştirir, o da olmazsa anakartı değiştirirdiniz. Eee bunları beceremeyeceğinize göre (bunu aşağılamak anlamında yazmıyorum, ben de bunu beceremem, her işin uzmanı var) ya telefoncuya gideceksiniz yada servise. Biraz mantıklı düşünebilseniz bu sonuca varacaksınız zaten. Yapılacak şey belliyken şimdi bunu sormanın mantığı nedir?

Ha unutmadan şunu da belirteyim. Böyle yazdığınıza göre bilmiyor yada düşünemiyorsunuz, telefoncuya yaptırdığınız takdirde o cihaz bir daha garanti kapsamına girmez. Garantisini bitirirsiniz. Ama servise yollarsanız pek ihtimal vermiyorum ama milyonda bir de olsa eşref saatlerine gelip garantiden yapabilirler, yada bu arıza için garanti dışı işlem yapsalar bile daha sonrası için garantiniz devam eder.

• içerik olarak iyi gibi ancak kullanıcı yorumları önemli bu konuda
  • başlık süper telefon süperde karşıdakinin söyledigini anlamakta güçlük çekiyorum nasıl çözecez bu konuyu
  • seferadc S kullanıcısına yanıt
    Gorusme esnasinda karsidan gelen ses genelde iyi benim bulundugum mevki itibariyle bazan ses az gelsede bazanda konusan yanimda gibi,sehir merkezindeyseniz yinede ses te problem varza bir ariza olabilir. Bir ihtimaldir'ki kulaginiz tikalida olabilir. Telefon bazi seyleri takinti haline getiriyor insanda :)

• arkadaşlar bu telefonun bataryası ömürlükmü yoksa değiştirilebilirmi ömrü bitince ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

arkadaşlar bu telefonun bataryası ömürlükmü yoksa değiştirilebilirmi ömrü bitince ?

Herşeyin bir ömrü vardır. Bitince o gider, yenisi gelir. Bu bazen çok basit olur herkes yapabilir, bazen yetkinlik ister yetkili olanlar yapabilir. Bu telefonda da arka kapak açılmadığı için, bunu yapabilecek olanlar yapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

arkadaşlar bu telefonun bataryası ömürlükmü yoksa değiştirilebilirmi ömrü bitince ?

Herşeyin bir ömrü vardır. Bitince o gider, yenisi gelir. Bu bazen çok basit olur herkes yapabilir, bazen yetkinlik ister yetkili olanlar yapabilir. Bu telefonda da arka kapak açılmadığı için, bunu yapabilecek olanlar yapabilir.

saçma olmuş bu. Batarya bittimi teknik servismi arayacağız yahu. Gider alır bataryanı değiştirirsin.. LG ye beyin nakli gerek.
  • quote:

quote:

quote:

saçma olmuş bu. Batarya bittimi teknik servismi arayacağız yahu. Gider alır bataryanı değiştirirsin.. LG ye beyin nakli gerek.

10 yillik performans kaybi olmadan raf omru oldugunu idda ediyor lg,

Hadi sikinti oldugunu varsayalim oldu ya 5 sene kullandiniz ve bataryasi zayifladi, kendiniz bile cikartabilirsiniz, ve tedarik ettiginiz bataryayi takabilirsiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

quote:

quote:

10 yillik performans kaybi olmadan raf omru oldugunu idda ediyor lg,

Hadi sikinti oldugunu varsayalim oldu ya 5 sene kullandiniz ve bataryasi zayifladi, kendiniz bile cikartabilirsiniz, ve tedarik ettiginiz bataryayi takabilirsiniz,

10 yıl performans kaybı olmadan ömür biçilen batarya olsaydı bence tek başına bataryayı 1500tlye satarlardı hocam yimesinler bizi

arka kapak açılmıyor deniliyor nasıl değiştirmeyi planlıyorsunuz yada çözümü varsa ciddi ciddi bu telefonu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.