Şimdi Ara

Lg g3 32 gb 3 gb ram d-855 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebastiyanN

quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM

malesef telefonun garantısı doldu zaten 2. el almıstım kutusu faturası yoktu zaten alalıda 6 ay oldu telefonda herhangı bi rsıkıntı yok ses konusma dokunmatık hızı bunlarda sıkıntı yok ama bazı oyunları oynadıgımda cok asırı ısınıyordu 1 kac kere telefon asırı ısınmadan kendını kapatmıstı lg g3 lerde ısınma sorunu var oldugu soylenıyor ama yenı gelen android surumlerınde bu sorun duzelıyormu onu merak ediyorum

• casablancali C kullanıcısına yanıt
    2k nında bunda etkisi var hocam işlemciyi çok yoruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.