Bildirim
Lg g3 32 gb 3 gb ram d-855 ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: casablancali
arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar
DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SebastiyanN
quote:
Orijinalden alıntı: casablancali
arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar
DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM
malesef telefonun garantısı doldu zaten 2. el almıstım kutusu faturası yoktu zaten alalıda 6 ay oldu telefonda herhangı bi rsıkıntı yok ses konusma dokunmatık hızı bunlarda sıkıntı yok ama bazı oyunları oynadıgımda cok asırı ısınıyordu 1 kac kere telefon asırı ısınmadan kendını kapatmıstı lg g3 lerde ısınma sorunu var oldugu soylenıyor ama yenı gelen android surumlerınde bu sorun duzelıyormu onu merak ediyorum
-
2k nında bunda etkisi var hocam işlemciyi çok yoruyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X