Şimdi Ara

lg g3 32 gb hafıza 3gb ramlı modeli kore versiyonu farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknosadan lg g3 32 gb lik modelini almaya karar vermiştim fakat araştırmalarım sonucunda sahibinden.com adresinde kore den gelme 3 gb lik aynı şekilde modelini gördüm fiyatı 1.950 lira artı yedek batarya ve masaüstü şarj standı mevcut sizce hangisini almalıyım kore versiyonunu alsam türkiyede sıkıntı yaratırmi eksileri varmıdir bilgi sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var not:genelde yurt dışı cihazı alırım hiç sorun yaşamadım fakat bunda biraz tereddüt deim kore deyince insan bi adım geri gidiyor çünkü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++++++++

• koca forumda bilen yokmu arkadaşlar !

• hocam kore riske etme bozulduğunda garantisi vs yok zorlasan 2000 tl 32 gb model bulursun yinede karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 12 Temmuz 2014; 0:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

hocam kore riske etme bozulduğunda garantisi vs yok zorlasan 2000 31 gb model bulursun yinede karar senin

hocam garantisi yok ama ben yurt dışı alıyorum sıkıntı olmadı hiç ama bu kore versiyonu olacağı için bilgim olmadığı için merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

quote:

hocam kore riske etme bozulduğunda garantisi vs yok zorlasan 2000 31 gb model bulursun yinede karar senin

hocam garantisi yok ama ben yurt dışı alıyorum sıkıntı olmadı hiç ama bu kore versiyonu olacağı için bilgim olmadığı için merak ediyorum

arkadaşta sana riske etme demiş işte , karar senin şansına güveniyorsan al madem ne diyelim biz şimdi sana ?
  • 2.el sataken çok zarar ettirir. Çok sık telefon değiştirmeyen birisi iseniz alınabilir.Aksi durumda sıkılıp satmaya kalktığınızda cebiniz yanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

quote:

arkadaşta sana riske etme demiş işte , karar senin şansına güveniyorsan al madem ne diyelim biz şimdi sana ?

ilk önce konuyu okumak gerekir yorum yapmak için ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

2.el sataken çok zarar ettirir. Çok sık telefon değiştirmeyen birisi iseniz alınabilir.Aksi durumda sıkılıp satmaya kalktığınızda cebiniz yanabilir

hocam benim sorduğum sorular farklı satarken zarar eder miyim değil

• Kore versiyonu al ozaman 2 el düşünmüyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

Kore versiyonu al ozaman 2 el düşünmüyorsan
    quote:

Orijinalden
    alıntı: splendidhdmi

Kore versiyonu al ozaman 2 el düşünmüyorsan

hocam şöyle birşey var silinemez uygulamalar felan olabilir diyorlar g2
    de varmış ararken bide kore mı yerel mı diye seçenek çıkıyormuş her
    aramada bunlar bu cihazdada olabilir mı acaba... hocam bu arada almanya dan gelse yada amerikan sonuçta yurt dışı olduğu için aynı şekilde fiyat düşmesi olmayacak mı zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capkinq -- 12 Temmuz 2014; 11:36:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.