Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G3 32gb gri Satın Al 3 Aralık 2016 13:22 1 1 LG G3 32gb gri Mayis 2015te alindi ithalatci garantisi devam etmektencak faturayı bulamadım aldığım yere mail attım atarlar sanırım bir kaç güne. Kullanima bagli ekran da cizikler mevcut(ekran koruyucu kullanilmadi) kasanın ust ve alt taraflarinda soyulmalara mevcut. Root yapilmadi. Yazilimsal bir problemi yok. Kullanima engel olan hic bir sorunu yoktur hala kendim kullaniyorum. Sarj aleti eksik sadece diger tum kutu icerigi mevcut. Faturası mevcut. Oncelikle tercihim istanbul veya izmir elden gorup kullanip alisveris. Diger sehirlere once havale sonra kargo seklinde. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Kasım 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox game pass ultimate 2 aylik N11 1000tl hediye ceki SATİLDİ N11 1000tl hediye ceki
Forum disina satilmistir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox game pass ultimate 2 aylik N11 1000tl hediye ceki SATİLDİ N11 1000tl hediye ceki