Şimdi Ara

LG G3 ACİL YARDIM YETER ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır aynı sorun aniden ekrana resimdeki uyarı çıkıyor ve üst tarafta tik işareti var bildirimlere baktığımda lg yazılımı ve yasal bilgiler yazıyor basıyorum kullanıcı sözleşmesi yapıyorum ve uyarıda 10 a kadar sayıyor ve telefon yeniden başlatılıyor açılınca yine aynı tik ve aynı uyari yeniden reset sürekli tekrarlıyor yeni sim kartı aldım 2 gün önce yine aynı sorun acaba sıkıntı ne bıktım artık ?

• Yokmu yardim edecekk??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    2 sebebten olabilir 1. Sim kartın aşınmış olabilir tam okumuyordur farklı bir sim kart ile deneyim 2. sim kart girşi sıkıntılı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcengizz

2 sebebten olabilir 1. Sim kartın aşınmış olabilir tam okumuyordur farklı bir sim kart ile deneyim 2. sim kart girşi sıkıntılı olabilir

yeni aldım aşınmasının imkanı yok diğer cihazlarda sıkıntısiz çalışıyor başka sim kartlar cihazda sıkıntısız zaten sıkıntı olsa kartı okumaz valla nolcak bilmiyorum
  • Ayni Soren bendede var. service gönderdim sözde sim yuvasini degistirmisler, hic birsey degismedi Geri gönderdim. Bekkemedeyim. Cözüm bulan varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.