Şimdi Ara

LG G3 Antutu'da çok düşük alıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg telefonum yok, Samsungun dandik bir telefonunu kullanıyorum onu başta söyleyeyim. Ama hem bilgi sahibi değilsin hem de milletle dalga geçmişsin, ben sana doğrusunu söyleyeyim. Hem gerçek oyunlarda hem de 15 senelik 3D mark 2000 testinde bile görebileceğin gibi, ekran çözünürlüğü ne kadar artarsa merkezi ve grafik işlemcilerin işlemesi gereken piksel sayısı da artacağı için performans düşer. Antutu testi artan çözünürlüğe oranla farklı hesap yapmaz, direk çıkan fps değerleri üzerinden hesap yapar. G2 de G3'e yakın güçte bir telefondur ama onda 1920*1080 ekran olduğu için grafikleri G3'ten daha akıcıdır çünkü o dalga geçtiğin arkadaşların dediği gibi G3'ün full hd değil 2560*1440 piksel 2K ekranı vardır ve bu kadar yüksek çözünürlük de doğal olarak çizilen kare sayısının düşmesine sebep olur. Bilip bilmeden sallamanın da fanboyluktan bir farkı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 3 Aralık 2014; 20:45:54 >

• Allah Allah benim telefonumda mı sorun var acaba 40 bin küsür puan alıyorum antutudan. Allah nazarlardan saklasın.
  • aranızda nexus 4 tabın çıkış tarihini bilen var mı internetde bulamadım kendi tabletimin puanı o tablete çok yakın (benimki geçiyo ) merak ettim o tablet bilmem kaç lira ama ben 240 tl ye aldım tableti hani değişik zamanlarda üretilmiş ve andorid sürümleri farklıysa gene iyi kar elde ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

2k cozunurluk ve islemcinin zorlanmasi ve bazi antutu optimize sorunlari amma uzatmissin gayet basit g3 s4ten 5k az alsa yada fazla alsa nolur onemli olan kullanim ki samsungun bu testlerde hile yaptigida konusulur

Bu nedir ya herkes sazan gibi yorum yapmış

Antutu çözünürlük hesaba katmaz yani isterse 4K olsun yine aynı skoru alir. Antutuda çözünürlüğün önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yine atıp tutmaya başlamış g3 kullanıyorum bende niye kasma yok vay arkadas şuna sinir oluyorum kullanmadığı telefon hakkında yorum yapıyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

2k cozunurluk ve islemcinin zorlanmasi ve bazi antutu optimize sorunlari amma uzatmissin gayet basit g3 s4ten 5k az alsa yada fazla alsa nolur onemli olan kullanim ki samsungun bu testlerde hile yaptigida konusulur

Antutu çözünürlük hesaba katmaz yani isterse 4K olsun yine aynı skoru alir. Antutuda çözünürlüğün önemi yok

antutu da çözünürlük hesaba katılıyor
    onun için ayriyetten of screen testler var anlar ekranın çözünürlüne bakmıyor ama antutu bakıyor

• Bende de g3 32 un var antutu 42 nin 43 nin aralarında cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teardrop2882

quote:

quote:

onun için ayriyetten of screen testler var anlar ekranın çözünürlüne bakmıyor ama antutu bakıyor

O zaman Z1 compact ile Z1 nasıl eşdeğer skorlar alıyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burda antutu nun tutarliliginimi tartisiyoruz

• nasıl düsük alıyor bizdeki özel yapımmı o zaman stok rom kullanıyorum lolipop

LG G3 Antutu'da çok düşük alıyor?

• Lg g2 ile 40000 e yakın alıyorum. Üstüne 200 daha koy takaslıyalım.
    Şaka bi yana antutu ya çok takılma pm den antutu skor detaylarını atarsan yardımcı olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Z1 compact z1 den daha iyi sonuç alır.

• Lg g2 40000 i rahat geciyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatross07

nasıl düsük alıyor bizdeki özel yapımmı o zaman stok rom kullanıyorum lolipop

Benimki hep 41 bin civari aliyor niye acaba?

(32gb lollipop)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• torata90 kullanıcısına yanıt
    hocam cok fazla kafaya takmamak gerek sonuclara program oyun telefonun sıcaklıgı etki edebiliyor gerci ben en düsük 42- 43 arası aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatross07 -- 27 Ocak 2015; 13:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`-2

merhaba arkadaşlar. babam lg g3 aldı. telefonu aldığı an 20 mb'lık bir güncelleme geldi onu yaptık. sonra antutu yükleyeyim dedim. telefon 30.000 civarı alıyor. bazen 0 alıyor test bittiğinde bildiğiniz 0. başka karşılaştırma yapabileceğim benchmark var mı sorun ne olabilir? 3d heykelli testte 45-50 fps civarı alıyor.

edit: g2 bile 34.000 civarı alıyor.

Ben 5.0 a gecmeden ayni puani aliyordum su an 43000 civari . O yuzden sikinti ediceniz durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: Albatross07

nasıl düsük alıyor bizdeki özel yapımmı o zaman stok rom kullanıyorum lolipop

Benimki hep 41 bin civari aliyor niye acaba?

(32gb lollipop)

Telefonu en az yatim saat soguk bir zeminde birakin teste baslayin test esnasinda tel isinicaktir en azindan isinmasini engellemek icin yerini degistirin daha soguk zemine koyun 45000 alicaksiniz. Hicbir sekilde caninizi sikmayin kullandiginiz telefon ayni

• Antutu dogru sonuc vermiyor. Bu isler gozunle bakip diyeceksin yazilimla degil

• telefonu puana gore mi kullancaksin. telefon hayvan gibi canavar gibi çalışıyor. oynatmadigi oyun calistirmafigi program yok. cihaz tam bir canavar. yaklasik 9 aydir kullaniyorum daha hic bir sorun yasamadim. lg g3 32 gb + 64 gb sd kullaniyorum. 300 e yakin program 50 ye yakin oyun var . gram kasma donma ıkınma yok. telefonun keyfini cikar. telefonda hic bir sorun yok. o az aliyor bu cok aliyor bunlara bakarsan telefon aldigin gün daha iyi skorlar alan yeni cigazlar çıkacak. ve bu düşünceye sahip olursam sürekli mutsuz ve 2-3 ayda bir telefon alma hastaligina yakalinacaksin. telefonda sorun yok suan en iyi donanim ve en uygun fiyat satilan en iyi cihaz konumunda.

• lg g3 32 gb + 64 gb sd 5.0 lolipop var . yazilimla hic bir sekilde oynanmadı. orjinal hali. 10000 skor alsam ne olur 50000 alsam ne olur. telefon canavar gibi calisiyor hic bir sorunu yok. 300 profram 50 oyun var telefonda gram kasma yok. sanala degil reale inanin. telefonu puanlar kullanmiyo. puanlar telefonun kalitesini veya kalitesizligini gostermez puan hic bir sey gostermez. telefonda hic bir sorun yok. sorunu kendinizde arayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.