Şimdi Ara

LG G3 BEAT mı LG G4C mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu 2 si arasında kararsız kaldım.sizce hangisini alayım bana lg g3 beat daha yakın geldi.aralarında pek fark yok gibi hangisini alacağımı söylerseniz ve nedenini açıklarsanız sevinirim

• G4C bnce hem yazılımı daha ıyı hemde bır tık daha fazla guncelleme alacaktır ve bence fp olarakta oldukca cazıp bır cihaz.
  • tamam saolun yardımcı oldunuz
  • Aynı fiyat segmentinde çok daha iyi cihazlar varken neden bu ikisi arasında kaldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 beatden uzak dur hocam
  • KillMac kullanıcısına yanıt
    bilmem bunlar daha hoş geldi açıkcası samsungun telefonlarına ısınamadım general mobile ısınma sorunu var diyorlar. lg telefonu olan bir arkadaşım var gayet hosuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitivlord -- 11 Eylül 2015; 15:10:15 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    nedenini açıklarsanız sevinirim :)
  • G3 beat kullaniyorum, ram den dolayı biraz baş agrıtıyor. 2 gb lik modellere yonelmenizi tavsiye ederim.
  • infinitivlord İ kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu her cihazda var generale özgü birşey değil ben sizin yerinizde olsam general mobile 4gyi deierlendirirdim hem 250 tl cebinizde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • general mobile 4g almaya karar verdim bu arada lg g3 beat de olan QuickMemo lg g4c de var mı onu çok merak ettim lg g3 beatte olan özellikler ben göremedimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

G3 beat kullaniyorum, ram den dolayı biraz baş agrıtıyor. 2 gb lik modellere yonelmenizi tavsiye ederim.

Telefonda çatlama var mı

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Henüz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: infinitivlord

merhaba arkadaşlar bu 2 si arasında kararsız kaldım.sizce hangisini alayım bana lg g3 beat daha yakın geldi.aralarında pek fark yok gibi hangisini alacağımı söylerseniz ve nedenini açıklarsanız sevinirim

Kardeş benim sana tavsiyem ikisini de alma çünkü 8 gb yetmiyor ben kullanıyorum hem de telefon sağlam değil pek. Samsung galaxy e5 i veya huawei ascend g7 yi öneririm.

• G4c andorid m alacak beatin alip almayacagi belirsiz

• saolun yardımcı oldunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.