Şimdi Ara

LG G3 BEAT ResurrectionRemix ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xda forumda gezerken D723 modeline uygun CM13 tabanlı custom roma denk geldim.

Romu 2 gündür kendim kullanıyorum herhangi bir sorun veya hata ile karşılaşmadım beta olan cm13 romda mobil veri ile ilgili bazı sorunlar vardı bu romda o sorunda giderilmiş durumda.

Official cm13 romda bulunmayan özellikler eklenmiş ve daha çok kişiselleştirme imkanı sağlanmıştır

https://drive.google.com/open?id=0B7D6ABH0Zv7SYkRRM1lnLTZEUTg

Yukarıda rom ve gapps paketinin linki mevcuttur istereniz kendiniz başka gapps da indirebilirsiniz benim linkte verdiğim gapps paketi pico yani temel google uygulamalarının bulunduğu pakettir

• Rezerved.
    Deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanırım daha çok özellik içeren bir rom acaba knock code çalışıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTA desteği var mı hocam, mobil veri gerçekten canımı sıktı.
  • Deneyelim bakalım, Cm13 deki gibi tema desteği varmı ? Mesala g5 teması uygularsam iyi olur.
  • Mobil veri sıkıntısı var, ama güzel özellikleri var tam istediğim gibi. Güncellenmesi lazım

• Knock code özelliği var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende kullanıyorum ama bende sorun olmadı

ota desteği var verdiğim versiyon 5 gün önce yayınlandı zaten

knock code özelliği olması için lg stock tabanlı bir rom olması gerekiyor

tema denemediğim için bir şey söyleyemem
  • Mobil veri sıkıntısını kurcalayarak düzelttim çok değişik bir yöntemle İsteyene anlatabilirim. Rom istediğim gibi bulan arkadaşa teşekkürler gerçekten
  • 1 gün denedim romu ve başarısız buldum. Cm13 ü rezil hale sokmuşlar. Şu telefona G5 i portliyacak biri olsa ne güzel olurdu.
  • mobil veri sorununu nasil düzelttiniz hocam belki diğer cm romlarda da ayni yöntemi kullanabiriz

• orhandee O kullanıcısına yanıt
    Tabiki de sırayla yaptıklarımı anlatayım; (Vodafone için, diğer operatörlere de aynı taktik uygulanabilir.)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=928909&d=1330730617

-indirdiğiniz system.zip dosyasına girip etc klasörünün içindeki apns-conf.xml adlı dosyayı çıkartıp kopyalayarak dosya yöneticisinden (ayarlardan root izni vererek )telefonun kök dizin>etc adlı klasöründeki apns-conf.xml dosyasıyla değiştirin (üstüne yazın)
    -Hücresel ağ ayarlarından erişim Noktası adlarına gelin. Tüm apn lerin silinmiş olduğunu göreceksiniz. Erişim noktası ekle yani sağ üstteki + ya basıyoruz.
    -Ad kısmına "vodafone" yazıyoruz
    -APN kısmına da "vodafone" yazıp sağ üstteki menüden kaydet diyip çıkıyoruz.

Benim yaptıklarım bunlar.
    İyi forumlar

• Biraz denedim, berbat diyebilirim. Alakasız yerlerde takılmalar var. Menü geçişleri akıcı değil Cm 13 e geri döndüm, mobil veri olayını da anlatıldığı gibi yaptım. Sanırım o da çözülmüş oldu. Ufak tefek hatalar dışında cm 13 günlük kullanımda gayet iyi duruyor.
  • Twrp kurarken boot hatası ile karşılaştım ve telefonu tamire verdim.Şöyle güncel bir twrp yada cwm recovery yükleme önerisinde bulunabilecek varmı?
    Sizler nasıl yaptınız?
    Odin gibi programlar kullanamaz mıyız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.