Şimdi Ara

LG G3 D855 32GB(Delta) Bkm+Cihp+Karne cihp : 884 tl. +50 tl hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
4.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

arkadaşlar bu 1025tl olayı nedir tam olarak biri beni aydınlatabilir mi? neden 1000tl degilde 1025tl
    birde bu bkmexpress e üye mi oluyoruz yoksa kart mı bu? bu konulara uzağım kusura bakmayın

bkmexpressten 25 lira düştüğü için ve 1000 liranın üzerine 100 lira chip para verdiği için, 1000 liralık alışveriş yaparsan bkmexpress bunu 975 e düşürür 100 tl chip para alamazsın 50 alırsın...

çok sağolasın hocam cevabınız için anladım
    bkmexpress herhangi bir para kesiyor mu karttan çünkü kayıt olurken kart numarasını cv yi falan istedi güvenemedim

• bilerek yapiyorlar sanırım. kliksada aynısını yapiyor. bu G3 nezaman indirime girse, kampanya olsa o an ki banka kampanyası hep axess oluyor.

işbankası veya yapikredi gelse direk alıcam normalde.
  • Çevremdeki herkesde bonus var sanki bir halta yariyormus gibi Axess alana kadar iş işten geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

arkadaşlar bu 1025tl olayı nedir tam olarak biri beni aydınlatabilir mi? neden 1000tl degilde 1025tl
    birde bu bkmexpress e üye mi oluyoruz yoksa kart mı bu? bu konulara uzağım kusura bakmayın

bkmexpressten 25 lira düştüğü için ve 1000 liranın üzerine 100 lira chip para verdiği için, 1000 liralık alışveriş yaparsan bkmexpress bunu 975 e düşürür 100 tl chip para alamazsın 50 alırsın...

çok sağolasın hocam cevabınız için anladım
    bkmexpress herhangi bir para kesiyor mu karttan çünkü kayıt olurken kart numarasını cv yi falan istedi güvenemedim

Yok hocam para kesmiyor, odemeyi bkmexpress ile yaptigin icin kart bilgileri mecburen lazim oluyor

• Slitheen kullanıcısına yanıt
    Aynen bizdede 2 tane bonus var axes yok gelde dellenme,birturlu bonusa kampanya olmuyor gg

• Olmaz ya yine de soralım belki axess kartını kullandirmak isteyen biri çıkar ufak bir komisyon ile. Öğrenciyim elimdeki telefon yetmemeye başladı f/p olarak en mantıklı telefon bu sanırım.

• Bu nasıl bir fiyat böyle, nolmuş bu telefona.
  • +50 tl de hediye çeki geldi.
    mobilden yapılan işlemlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el g2 yi bu paralara satan ve daha acisi alanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

+50 tl de hediye çeki geldi.
    mobilden yapılan işlemlerde.

Mobilden yapılan alışverişte 25 tl bkm indirimi olmuyor.

• Galaxy S4'üm vardı bir kaç gün önce ekranı kırıldı, servise sordum 420TL fiyat çıkardılar. Onun yerine G3 almayı düşünüyorum hem 4G desteği de varmış..
    LG G3 D723 Beat adlı bir model daha varmış sanırım çok daha ucuz ama epey kırpılmış versiyon, G3 veya G4 için fırsat kovalıyorum.
    Bunun haricinde şuna da bak şeklinde önerebileceğiniz bir telefon var mıdır?
  • Fiyat uygun alın lg samsungdan kaliteli~iii

• indirimlerle aldiginiz fiyata daha iyisini bulamazsiniz beyler ihtiyaci olan dusunmesin derim.

• axess'im olmadığına üzüldüğüm dakikalar :(
  • Kimse kargo ücretinden bahsetmemiş 7.50tl haberiniz ola

• bkm ile birleştiğine emin misiniz?

Edit: mobilden yapılan alışverişlerde kazanılacak çek + bkm 25 tl birleşmiyor.

bence bkm 25 tl indiriminden vazgeçin mobilden verin siparişinizi 100/1000 çek kazanırsınız onuda en kötü 40-50 den çek/satış bölümünde satabilirsiniz. (100/1000 çek kazanmak içinsiparişinizi 1000 tl ye tamamlamayı unutmayın zira telefonun fiyatı 999 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendivli -- 6 Şubat 2016; 10:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Galaxy S4'üm vardı bir kaç gün önce ekranı kırıldı, servise sordum 420TL fiyat çıkardılar. Onun yerine G3 almayı düşünüyorum hem 4G desteği de varmış..
    LG G3 D723 Beat adlı bir model daha varmış sanırım çok daha ucuz ama epey kırpılmış versiyon, G3 veya G4 için fırsat kovalıyorum.
    Bunun haricinde şuna da bak şeklinde önerebileceğiniz bir telefon var mıdır?

Bu fiyata G3 ün eline kimse su dökemez hocam alternatif zorla da olsa üretilir ama arada ciddi bir performans ve kullanım keyfi olur o yüzden bana göre alternatifsiz bu fiyata.
  • Kombocu arkadaşlar lg g4 içinde böyle kombolar yapsalar da şu telefonu da ucuza alsak :)
  • Hangi seri gönderiyorlar acaba?
  • fiyat çooook sıcak kaçırmayın 4-5 aydır kullanıyorum bu fiyata böyle telefon bulamazsınız tek sorunuz fazla ısınıyor oda böyle canavar için normal. bu fiyata saçma sapan mini versiyonlar satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.