Şimdi Ara

LG G3 EKRANIM KIRILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
22.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben samsuns S4 kullanıyordum yeni Lg g3 aldım.
    S4 de hiç ekran filmi kullanmadım sadece bumper kılıf kullandım.
    Lg g3 modeli nasıl sizce ekran filmi gerekli mi kılıf ne önerebilirsiniz?
  • bu sitedehttps://www.teltaks.com/lg-g3-ekran-degisimi 390 tl diyorlar g3 ekran değişimine bilginiz olsun ve değiştiren varsa tecrübelerini öğrenmek isteriz servis fiyatı düşmüşmü 550nin altına bilgisi olan paylaşırsa yararlı olur iyi günler
  • tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    DOSTUM G3 EKRANINI HANGİ SERVİSDE DEĞİŞTİRDİN ACABA İSTANBULDAMISIN BANA İRTİBAT NUMARASINI ATARMISIN ÖZEL YERLER 390 DEDİ AMA GARANTİDEN ÇIKIYOR TEL SANA GARANTİYLE İLGİLİ BİŞEY SÖYLEDİLERMİ? TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
  • Evet 550 TL dir seviste. Arkadaşım LG de çalışıyor. İstersen elden götür yada ara konuş.
  • telit35 T kullanıcısına yanıt
    Bende s4 kullaniyordum g3 32 gb aldim fakat s4 ekran kalitesi daha iyi gibi geldi bana siz ne dusunuyorsunuz @telit35

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrn1k

Bende s4 kullaniyordum g3 32 gb aldim fakat s4 ekran kalitesi daha iyi gibi geldi bana siz ne dusunuyorsunuz @telit35

Kardes sacmaladin kagit ustunde bile g3 s4 s5 den daha iyi ki bunu webtekno karşılaştırma ile kanitladi.
    Senin gözün alımistir.

• s4 ün ekranı nasıl daha iyi ya :D dalgamı gecıyosun g3 kullandıgımdan demıyorum ama bu zaten hem gozle gorunen ve kanıtlanmıs bısey daha ıyı oldugu
  • Arkadaşlar yukarda ismi geçtiği için yazma gereği duydum.https://www.teltaks.com/ isimili siteyi bende duydum ve telefon açtım "lg g2 telefonumun ekranı değişecek ekranlarınız orjinal mi" dedim " kesinlikle efendim"dediler ve bende telefonu yoladım...Telefonun ekranını değiştirdiler yolladılar.LG G2 lerde telefonun ahize kısmındaki metal bölmenin hemen altında 2 mm kalınlığında 1.5 cm uzunluğunda sanki iğnenin sivri ucunu sırayla bastırmışçasına deseni olan siyah bir alan var.Burdaki desenler orjinal LG G2 lerde uzun aksa tamamen paralel seyrediyor ama değişim sonrasında benim telefonumda malesef paralel seyretmiyor.Artı gece ışığı kapattığınızda LG G2 nin size bakan yüzünde çok ince metalimsi bir çerçeve alanı var.Onunla ekran arasından ışık sızıntısı görünüyor.Bununla birlikte ekrana tırnağınızla tıkladığınız zaman orjinal ekranlarla aldığınız sesle bu ekranın sesi farklı.Bu ekranın tam orta noktasının daha fazla esnediğini hissedebiliyorsunuz.

Bunları neden yazdım 1. si öyle taklitler yapılıyor ki orjinaline inanılmaz benziyor, ayırt etmesi çok zor ve anlattıklarım g2 konusunda size bir rehber olur umarım.Bununla birlikte bu sahte ürünler 50 dolara alınıyor ve size 300 tl ye "kesinlikle orjinal" ekran denerek değiştiriliyor ve üstüne 6 ay garantisi var deniyor.Gerisi size kalmış.

• Benim tel de 2 defa kirildi en son teltaksta gidip yaptirdim ben gayet de memnunum. ilk kirildiginda telefoncuda taktim adamin taktigi ekran da 2 ay sonra kirildi cunku taktigi ekranin cami panelden ayrilmisti o yuzden kirildi ve dokunmatik sorunu vardi teltaksta yaptim herhangi bir sorun da yok

• 1 Hafta önce 325TL'ye gittigidiyordan aldım, taktırdım. Sorunsuz kullanıyorum.
  • Merhaba;
    2 ay önce aldığım g3 telefonumun ekranı kırıldı. Hemde 1,5 metrelik mesafeden fotoğraf çekerken elimden düşüp kırıldı. Telefonda 50 tl ye vatan bilgisayardan aldığım ekran koruma jelatini vardı, ayrıca kapaklı interaktif kılıfla kullanıyordum. LG yazısının olduğu yerden darbeyle ekran paramparça oldu. 50 Liraya aldığım koruyucu kılıf hiçbir işe yaramadı. Şimdi bende Ankarada ekranı değiştirebileceğim bir yer arıyorum. Tavsiyesi olan varsa beklerim, yoksa LG servisine 800 liraya yaptıracağım.
  • Arkadaslar g3 telefonu bugun asfalta yuzustu dusurmem sonucu kirildi,ekran degisimi icin cihazi LG servisinemi gondereyim yoksa alternatif yerler önerebilir misiniz.fiyatlar ne durumda yesillendirin lutfen

• Neoptolemos_ kullanıcısına yanıt
    LG3 32 GB TELEFON'U YEDİ AY ÖNCE ALDIM ORİJİNAL EKRAN KILIFI ORİJİNAL DIŞ KILIF OLMAK ÜZERE İKİ KILIF KULLANIYORUM BUNA RAĞMEN EKRANI KIRILDI RAHATSIZ EDİCİ BİR KIRIK DEĞİL GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİŞİR Mİ DIŞARIDAN DEĞİŞİR EM GARANTİSİ BOZULUR MU FİYAT MİKTARI NE KADARDIR
  • LG G3 ekran değişimi nasıl yapılır uzman ve tecrübeli LG teknisyenleri tarafından çekilmiş olan aşağıdaki video aracılığı ile izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=H8z0OmdNSdA
  • Merhaba arkadaşlar
    Orjinal LG3 ekranını,uygun fiyata nerden bulabilirim?
    Bildiğiniz sağlam site varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar gm discovery ve sony xperi sp ekranları değiştirmiş birisi olarak 2 kez deneyimli birisi olarak söylüyorum ki, ekran değiştirme işini siz yapmayın. ilkinde ekranı yerleştirirken kırdım ki, ekranın yapışacak yerleri adam akıllı temizlenmemişti ve bende doğru düzgün malzeme yoktu. ikincisinde de ekran doğru dürüst yapışmadı japon felan sürdü telefoncu sattım ikisini de farklı zamanlarda g3 aldım. ekran kırılırsa benim tavsiyem 100 fazla olsun ama servis yapsın garantisi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Merhaba arkadaşlar

Bilgisi olan arkadaşlar bir fikir verirse,?

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Bilgisi olan arkadaşlar bir fikir verirse,?

Lg G3 Ekran Değişimini 100% orjinal ekranlarla yapmakta olup Lg G3 Ekran Değişimi fiyatımız sadece 220 tl'dir.

buradan sitemizi inceleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.